Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(deiido @ 2009 04 15, 20:48)
(pvz.:as turiu savo teises)

žiauru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 04 10, 17:04)
na as turiu tokias 2 temas:
1. nezinau kaip pavadint reiktu, bet ten nuotraukoj vaikiukas turetu buti na po "laimingos nelaimes" na kai apvirto ir turi gumba kaktoj, ar isibreze kur , gal sugypsuota kojye ar rankyte ir t.t.t

2. na tema isdykelis, tai nuotrauka kurioje vaikiukas kreci akoki poskat, ar jau ji iskrete ir mes matom pasekmes, manu buut idomu ir juokinga pamatyt ko ti vaikuciai neiskrecia

puikios temeles nes tikrai visi gales padalyvauti, manau ner tokio kliacko kuris nebutu susizeides kurnors g.gif , o is sunybiu tikrai bus daug juoko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
atėjau ir aš pasiūlyt temos blush2.gif
... apie mažus ir didelius vaikų kasdienius atradimus.
apie nustabą, kad saulutė neskęsta vandeny, kaip greitai moka bėgt toks mažas vabaliukas....apie pirmą kart matomą žibučių mėlynumą ar pirmą kartą paraugautą braškę.apie pirmą pakpsnojimą smėlio dėžėje, matomomą jūrą, nuskintą gėlę...
kiek daug naujų dalykų pamato musų mažieji kasdien. bigsmile.gif esu vidutinė mamulė. neturiu vairuotojo pažymėjo, MB daug dirba, todėl tenka 1000000 -tinį kartą vaikščiot tais pačias takeliais. bet tik man toks ėjimas kelia neviltį, bet mano mylimiem vos 75 centrimantam nuo žemės kiekviena kelionė vis kitokia. kas kart mano mažylis atranda vis kažką naujo.vieną dieną prabėgo katinas, kurio niekada nematėm, kitą dieną ant takelio nutūpė paukštukas, trečią dieną pradėjo sprogt medžių pumpurai, ketvirtą sutikom mažų boružyčių šeimyną..... kas kart Jokūbas idėmiai tyrinėja ir stebi visas aplink vykstančias naujienas... šiandien, niekaip neprikalbinau savo pipiriuko eiti toliau, mat jis atsitūpęs kažką tyrinėjo. priėjau jo pakelt ir žinot....? prieš porą dienų toj vietoj tos mėlynos gėlytės tikrai dar nežydėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 25 balandžio 2009 - 18:09
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 15, 16:30)
mamos dienai siūlau prisiminti kalėdinio atviruko temą,kai buvo galima su fotošopu daryt atvirukus smile.gif tai dabar tebūnie pafotošopinti atvirukai mmamos dienai smile.gif

vakare šitas bus smile.gif
Atsakyti
na kokia cia dar temele pasiulius g.gif

1.mano seima - tikrai kiekvienas turi nuotraukeliu kur butu tetis mama ir vaikuciai..
2. arba sesytes ir broliukai, parodykit kaip mylit vienas kita..
3. as ir mano mylimas zaisliukas..
4. as pamegdzioju teti,mama ar vyresnis brolis ar sesyte(vaikuciai mus visada stebi ir tikrai visiems pasitaiko kai randam mazyli daranti tai ka daro tetis(kalanti plaktuku), taika daro mama(dazosi), kpijuoja sese ar broli )
5. nu ir dar tokia, nuotraukoje kurioje mazylis, jau labai skaniai valdo, toks issitepes, issiterliojes..kai valgo su rankutem vietoj sauksto...

na gal kas nors patiks.. ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 05 05, 20:58)
na kokia cia dar temele pasiulius g.gif

5. nu ir dar tokia, nuotraukoje kurioje mazylis, jau labai skaniai valdo, toks issitepes, issiterliojes..kai valgo su rankutem vietoj sauksto...
na gal kas nors patiks.. ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

apie sita varianta ir as galvojau, tokia terliuku tema, ir nebutinai kur valgo, bet kuo isiterlioti gi galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Siūlau abstrakčią temą, nieko konkretaus, kaip pvz "ritmas", "garsas", "jausmas", "pradžia/pabaiga"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 06 gegužės 2009 - 22:19
norėtus kokio linksmo juokingo ar pan konkurso , nes visi mama tetis vaikutis šuniukas, kas gražiausias kas mieliausias jau nusibodo juodai doh.gif
Atsakyti
user posted image
butu labai grazus konkursas apie geles user posted image
dabar toks laikas kada jau zydi geles ir labai grazu aplinkui,user posted image
tai konkursas butu labai ivairiu geliu ir butu labai spalvingas user posted image
ir konkurse tikrai puse SM dalyvaus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 08 gegužės 2009 - 21:50
su gėlių konkursu... nemažai turėtų pasipilti nuotraukų iš interneto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D*K: 08 gegužės 2009 - 22:15
QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 23:13)
su gėlių konkursu... nemažai turėtų pasipilti nuotraukų iš interneto...
ne manau biggrin.gif dabar tiek geliu lauke kad tik eik ir fotkink thumbup.gif o del vagiu Ruste minejo kad sius jai originala i e-mail?tik dar ne ausku ar priimti tokie pakeitimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 09, 10:29)
ne manau biggrin.gif dabar tiek geliu lauke kad tik eik ir fotkink thumbup.gif o del vagiu Ruste minejo kad sius jai originala i e-mail?tik dar ne ausku ar priimti tokie pakeitimai. ax.gif

gėlių konkursas - puiku, bet tada reikia konkretinti sąlygas, kad privalo būti vaikas-suaugęs kartu, bet ir tai...

dėl patikrinimo originalų tai sprendžiamas klausimas, rasite informacijos apie tai, kai bus priimtas galutinis sprendimas.
Atsakyti