na as turiu tokias 2 temas:
1. nezinau kaip pavadint reiktu, bet ten nuotraukoj vaikiukas turetu buti na po "laimingos nelaimes" na kai apvirto ir turi gumba kaktoj, ar isibreze kur , gal sugypsuota kojye ar rankyte ir t.t.t
2. na tema isdykelis, tai nuotrauka kurioje vaikiukas kreci akoki poskat, ar jau ji iskrete ir mes matom pasekmes, manu buut idomu ir juokinga pamatyt ko ti vaikuciai neiskrecia
mamos dienai siūlau prisiminti kalėdinio atviruko temą,kai buvo galima su fotošopu daryt atvirukus tai dabar tebūnie pafotošopinti atvirukai mmamos dienai
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 15, 16:30)
mamos dienai siūlau prisiminti kalėdinio atviruko temą,kai buvo galima su fotošopu daryt atvirukus tai dabar tebūnie pafotošopinti atvirukai mmamos dienai
o čia mintis, reikės pasiūlyti
Ar buvo kada nors konkursas su naminiais gyvūnais (triušiais, papūgom, šunim, katėm ir t.t.) gal kažkokiai temai tą galim pritaikyti pvz "Štai ką gali mano augintinis" ar pan senokai čia turėjom gyvunėlių
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 15, 17:30)
palaikau noretusi photoshopo
visai gal idomus konkuras butu: zvaigzdziu, izymybiu antrininkai
QUOTE(*Dita* @ 2009 04 15, 18:56)
visai gal idomus konkuras butu: zvaigzdziu, izymybiu antrininkai
čia realiai panašūs ar vaikučiai persirengę?
ir realiai ir su kokia pagalba supanasinant cia jau nuo fantazijos priklauso.
man kilo mintis susieti fotokonkurso tema su vaiku gynimo diena(pvz.:as turiu savo teises)....su joninemis(mano naktine foto)... o gal netgi su prezidento rinkimais
Na gal idomu butu Mazasis virsininkas ar mazasis mastytojas(mazieji susimasciusiais rimtais protingais veidukais ) Is serijos kas cia BOSAS namie
QUOTE(Corny @ 2009 04 16, 09:12)
Na gal idomu butu Mazasis virsininkas ar mazasis mastytojas(mazieji susimasciusiais rimtais protingais veidukais ) Is serijos kas cia BOSAS namie
puiki mintis man atrodo kad konkursas iseitu super,ir butu labai idomus