Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

Arteja pavasaris, siulau kazka panasaus i : patarimai sodininkems...

Na kazka manau but galima sugalvot, panasiai, kaip fotopatarimas auginantiems vaikus, kad buvo.

Mamos juk visko prigalvoja 4u.gif
Atsakyti
Jau prasidejo kalendorinis pavasaris,bet nuotrauku kaip ir ne padarysiu,nes sniego daug,nebus panasu i pavasari. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 01, 11:38)
Jau prasidejo kalendorinis pavasaris,bet nuotrauku kaip ir ne padarysiu,nes sniego daug,nebus panasu i pavasari. biggrin.gif

na jau tikrai rasit ką pafotografuoti, ir nebūtinai šių metų nuotraukos, juk ir pernai pavasaris buvo, ir užpernai wink.gif
visiem konkursam prasidėjus būna prieštaravimų, ir baimės, kad nebus ką įdėti, o paskui prireikia 5 balsus padaryti, nes tiek nuotraukų atsiranda smile.gif
Atsakyti
"maudynes" visai fainiai butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukastukas @ 2009 03 08, 17:35)
"maudynes" visai fainiai butu smile.gif

buvo jau toks "Pupuliukų maudynės"
Atsakyti
Iš pirmo puslapio patiko daug, bet išskyriau tokias:
smile.gif
"Mažieji šeimininkai"
"Mano mėgstamiausias žaislas"
"Buities prietaisas, be kurio negaliu gyventi" (be vaikų)
"Va, kokį žaislą sumeistravau savo vaikui"
"Paglostyti vėjo". Tai būtų gamta ir vaikai, ir tai ką leidžia fantazijos.
Atsakyti
Man labai patiko idėja "kaip aš pasikeičiau".
Atsakyti
Neskaičiau visos temos,tai nežinau,ar buvo tokia siūlyta : "Pasitinkant ir palydint saulę"-saulėlydžių ir saulėtekių nuotraukos.
Atsakyti
Siūliau kažkada ir vėl pakartoju "Rankos"
Atsakyti
Visur skamba kad Lietuvai jau 1000 m. rolleyes.gif Manau ta tema ir galima būtų sugalvoti konkursiuką susijusį su Lietuva lithuania.gif tarkim kad ir liepos pradžioj kada minima Mindaugo karūnavimo diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 09, 12:46)
Visur skamba kad Lietuvai jau 1000 m.  rolleyes.gif  Manau ta tema ir galima būtų sugalvoti konkursiuką susijusį su Lietuva  lithuania.gif tarkim kad ir liepos pradžioj kada minima Mindaugo karūnavimo diena  ax.gif

o čia idėja smile.gif

reikės pagalvoti ką nors tokia tema, kad būtų patriotinė,gaila rudens konkursiu panaudotas trispalvės pavadinimas, bet sugalvosim ką kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 09, 12:46)
Visur skamba kad Lietuvai jau 1000 m.  rolleyes.gif  Manau ta tema ir galima būtų sugalvoti konkursiuką susijusį su Lietuva  lithuania.gif tarkim kad ir liepos pradžioj kada minima Mindaugo karūnavimo diena  ax.gif

Neįsivaizduoju ką reikėtų fotografuoti,nu čia ne į temą,bet nesuprantu pasiduoti bendrai psichozei doh.gif matyt ne patriotė aš
Atsakyti