Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

manau tikrai butu kazkas idomaus su uzgavenemis susieja. na gal kazkas su kaukem.idomu butu pasidziaugti mazyliais su uzgaveniu kaukemis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 22, 13:14)
O kurios nemoka fotošopo tai negalės dalyvauti,juo labiau yra mokamų programų su didelėm galimybė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

arba tada reik skirstyt į kategorijas. fotošopinės.... profesionalios....muilinėm darytos.....
dėl lygių galimybių.
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 22, 17:32)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

arba tada reik skirstyt į kategorijas. fotošopinės.... profesionalios....muilinėm darytos.....
dėl lygių galimybių.

pagailėkite manęs... doh.gif

kur aš čia atkasiu, kas su fotošopu padaryta, kad su muiline, kas su profiniu fotiku...

mokausi fotografuoti, ir kai kurie mano muiline daryti kadrai nenusileidžia profesionaliais fotoaparatais padarytiem kadrams... taigi...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 18:11)

kur aš čia atkasiu, kas su fotošopu padaryta, kad su muiline, kas su profiniu fotiku...

mokausi fotografuoti, ir kai kurie mano muiline daryti kadrai nenusileidžia profesionaliais fotoaparatais padarytiem kadrams... taigi...

baik tu, gi nerimtai aš.

čia tik "į temą" fotošopų konkurso pasiūlymui.

o kad ir taip vargo turi su konkursai tai manau dažna žinom ar bent nujaučiam
Atsakyti
manau, kad tai butu trumpalaike tema, kol konkursas baigsis, sventes bus jau pamirstos, reiktu ilgalaikes temos, susijusios su artejanciu atgimimu, pavasariu...rubu keitimu i lengvesnius...
QUOTE(neRut @ 2009 02 22, 17:34)
manau tikrai butu kazkas idomaus su uzgavenemis susieja. na gal kazkas su kaukem.idomu butu pasidziaugti mazyliais su uzgaveniu kaukemis. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 18:11)

aš jau seniau siūliau - viskas visai vienodu fotiku biggrin.gif Sm išsirenka fotiką, sudaro sutartį kokią tai su gamintoju, ant fotiko užrašas supermama.lt. Viskas aišku. Patikrini per properties ar sm fotiku daryta ir psio. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(DRUNE @ 2009 02 23, 17:22)
manau, kad tai butu trumpalaike tema, kol konkursas baigsis, sventes bus jau pamirstos, reiktu ilgalaikes temos, susijusios su artejanciu atgimimu, pavasariu...rubu keitimu i lengvesnius...

Na man asmeniškai apie Užgavėnes gerokai patrauklesnė, įdomesnė ir vertingesnė nei apie rūbų keitimą į lengvesnius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 vasario 2009 - 21:07
QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 13:28)
kitas bus pavasarinis, idėją, viziją ir pavadinimą jau turiu, reikės prašyti palaiminimo, ir pasibaigus šitam, bus ir kitas smile.gif
jai as ne klistu pavasari dar konkursas nei karto ne buvo ax.gif bigsmile.gif

o piesiniu konkursas buvo,ir visiskai neblogas thumbup.gif ipac pirma vieta wub.gif matosi kad piese vaikas thumbup.gif tai pat ir kiti piesiniai super thumbup.gif
http://www.supermama...c...ew&conid=30
Atsakyti
manau tikrai idomi tema del uzgaveniu smile.gif galetu dalyvauti ivairaus amziaus mazyliai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Siulau vaiku grimasu konkursa. Mano mazylei 10 men. ir jinai tokius veidelius padaro bigsmile.gif , kad butu saunu pasidalinti juokingomis nuotraukytemis su jumis.
Atsakyti
Nesvarbu koks konkursas, kad tik jis greiciau butu paskelbtas. Laukiu laukiu nesulaukiu, vis fotkinu kuo idomesnes situacijas, sakau gal galesiu kada parodyt savo mena.
Jau senokai laukiu foto konkurso kokio nors. Gal kokias prognozes galit pasakyt kada nusimato toksai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Rustė sakė kad bus su pavasariu susiję
Atsakyti
Pavasaris mmmmm wub.gif
Grazios nuotraukytes butu bigsmile.gif
Atsakyti