Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(mamune @ 2009 02 09, 12:32)
Tai taip ir nesupratau, ar čia temų konkursas, ir ar jau pasibaigė?
Papildyta:
Šiam kriziniam periodui, gal tiktų konkursas:"Kaip padaryti pietus keturiems su minimaliausia suma"?

temų konkurso nėra, jūs tiesiog siūlote, o mes jau galvoja, kas patiktų ir jum ir mum smile.gif
Atsakyti
Koks numatomas sekantis konkursas? ax.gif

gal susije su "pavasario" ax.gif
arba apie" stilius ir mada" ax.gif
Arba susijęs su" jura, upes, ezeras" ax.gif
Atsakyti
kitas bus pavasarinis, idėją, viziją ir pavadinimą jau turiu, reikės prašyti palaiminimo, ir pasibaigus šitam, bus ir kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 13:28)
kitas bus pavasarinis, idėją, viziją ir pavadinimą jau turiu, reikės prašyti palaiminimo, ir pasibaigus šitam, bus ir kitas smile.gif
super thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai laukiame konkurso kur butu jos tema.GRAZUS MANO MAZI PIESINUKAI. ax.gif o kodel ne,jugi musu daugelis mamyciu turime atzalas kur moka graziai piest. bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana dailidiene @ 2009 02 18, 23:04)
Mes tai laukiame konkurso kur butu jos tema.GRAZUS MANO MAZI PIESINUKAI. ax.gif  o kodel ne,jugi musu daugelis mamyciu turime atzalas kur moka graziai piest. bigsmile.gif  nestuke.gif

apie piešinius jau kalbėjome, kad nėra lengva nustatyti piešinio autentiškumo.

kiek galėsim būti tikros, kad vaikui niekas nepadėjo, ir mama nepadailino darbelio, tam, kad būtų gražiau?
Atsakyti

Labai šaunu,jei ne pati dalyvausiu, tai nors akis paganysiu
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 19, 13:15)
apie piešinius jau kalbėjome, kad nėra lengva nustatyti piešinio autentiškumo.

kiek galėsim būti tikros, kad vaikui niekas nepadėjo, ir mama nepadailino darbelio, tam, kad būtų gražiau?

as manau kad yra labai didelis skirtumas kur pies 2-5m,berniukas ar mergaite,o kur prikeverzos mama.manyciau eina atskirt. g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Apie piešiniųn siūlymą konkursui buvo kabėta čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana dailidiene @ 2009 02 19, 13:26)
as manau kad yra labai didelis skirtumas kur pies 2-5m,berniukas ar mergaite,o kur prikeverzos mama.manyciau eina atskirt. g.gif  nestuke.gif

Tu klysti,mano didžioji būdama 5 metų piešė taip kaip ir du jaunesnieji būdami 10-12
Atsiprašau aš čia biškį ne į temą,bet norėjosi atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 19 vasario 2009 - 15:23

Rustė, gal šitame konkurse galėtų būti photoschopinės foto? bigsmile.gif mažiau sukeltu diskusijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 22, 10:39)
Rustė, gal šitame konkurse galėtų būti photoschopinės foto?  bigsmile.gif  mažiau sukeltu diskusijų  biggrin.gif

O kurios nemoka fotošopo tai negalės dalyvauti,juo labiau yra mokamų programų su didelėm galimybė.
Čia vėl ne į temą doh.gif
Atsakyti