O kur vaikų darbelių konkurse bus sąžiningumas,kad mama nepadėtų vaikui padaryt darbelio?Nors ir pati esu mačiusi darbelių kad jei nežinotum nepatikėtum kad pats vaikas padarė.
Siulau:
1. "Žiemos parkas", arba ka nors su sniegu
2. " bodyart", spalvinti pilvukai (kazkokiam RU saite mačiau - nu labai grazu)
3. "Saugokis automibilio", sakykim viskas kas susije su ratais - dviračiai, paspirtukai, masinytes ir t.t.
4. "Akys - sielos veidrodis"
2. " bodyart", spalvinti pilvukai (kazkokiam RU saite mačiau - nu labai grazu)
3. "Saugokis automibilio", sakykim viskas kas susije su ratais - dviračiai, paspirtukai, masinytes ir t.t.
4. "Akys - sielos veidrodis"
QUOTE(Uliuliuska @ 2009 01 05, 17:05)
pritariu kaip tik tiek daug iskrito
Bus žieminis konkursas, tema ir kitos smulkmenos derinamos.
QUOTE(Rustė @ 2009 01 06, 22:06)
Bus žieminis konkursas, tema ir kitos smulkmenos derinamos.
turėtų būt daug pasakiškų nuotraukų kai tiek sniego
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 01 07, 14:12)
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 01 07, 14:12)
aha
aš laikau pirštus sukryžiavus kad būtų be žmonių, peizažai. nors jei ką fotošopu dirbt kaip nors išmoksiu
Ot velniava , o aš kaip tik vakar fotiką išvalyti išvežiau ir kaip minimusm dvi savaites netūrėsiu na bet gal kas iš arhyvo tiks Svarbiausiai, kad konursas bus
Ar tarp ivairiu konkursu yra koks nors poilsio laikotarpis?
Rustė tai kada bus konkursas apie ziema, nes tuoj sniegas istirps,arba ziema pasibaigs
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 13, 22:46)
Rustė tai kada bus konkursas apie ziema, nes tuoj sniegas istirps,arba ziema pasibaigs
seniai užklaustas, užprašytas
priminsiu , kad palaimintų
Ruste, as noriu but konkurso remeja
ir po zieminio konkurso, siulau tema "Musu linksma seima", linksmiausiai ir isradingiausiai seimai dovanosiu fotosesija
ir po zieminio konkurso, siulau tema "Musu linksma seima", linksmiausiai ir isradingiausiai seimai dovanosiu fotosesija