Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 19, 12:30)
O as nemanau kad daug bus norinciu  schmoll.gif juk pasiziurekit komentarus vien dabartiniam foto konkurse kaip kritikuojamos nuotrauko, o tai jei savo ranka piesta... vienai netiks zmogaus nosis, juoksis kad gelytes lapas kazkur kreivai, kad debeselis nelygus ir t.t.  doh.gif ideja tikrai grazi, bet kai matai kaip kritikuojamos nuotraukos butu tikrai baisu deti savo darba  blush2.gif

Aš pateiksiu kitą pavyzdį. Žodis "konkursas" turbūt aiškus visiems. Kiekviename konkurse kritika yra ir jos neišvengsi, ar tai būtų foto, ar šokių, ar dainų. Juk dainuojant konkurse irgi išgirsi įvairių "žeminamos natos, per daug foršlagų, jokios dinamikos ir pan." O kur dar kritika, kai dainuoji pvz savo pačios kurtą dainą ir į ją įdėjai visą širdį ir dar daugiau. Ir dar, šiame konkurse nebūtų jokių įrodymų dėl autorystės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 19, 12:45)
Kiekviename konkurse kritika yra ir jos neišvengsi
pritariu drinks_cheers.gif ir politikus kritikuoja biggrin.gif be kritiku neidomu tongue.gif tik turi būti ribos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 19, 12:02)
man irgi biggrin.gif bet ta prasme ir bus konkursas laukemas ir tikrai ivertinimas bus saziningas 4u.gif tik ar bus pripazintas toks konkursas nezinau, bet labai noreciau kad butu norinciu dalyvauti drinks_cheers.gif
user posted image

labai abejoju dėl tokio konkurso.
buvo vienas piešimo, kur reikėjo piešti "Sterimar" delfiną, bet jis buvo skirtas vaikams, kur akivaizdžiai matėsi vaikška ranka piešti darbeliai.

Jūsų siūlomam konkursui bus sudėtinga suprasti ar tai nėra koks palgiatas iš interneto..

čia reikia galvoti ne tik apie patį konkursą ir norinčius dalyvauti, o ir apie tai, kaip jis vyks, ir kaip reikės tvirtinti nuotaukas man. Nesikasiui gi per visą inetą ieškodama, ar tikras darbas ar ne..
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 20, 16:22)
buvo  vienas piešimo, kur reikėjo piešti "Sterimar" delfiną, bet jis buvo skirtas vaikams, kur akivaizdžiai matėsi vaikška ranka piešti darbeliai.

Ne tik vaikams - galėjo dalyvaut visi. Bet kaip ten bebuvę dalyvių buvo negausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 20 gruodžio 2008 - 16:44
QUOTE(Rustė @ 2008 12 20, 16:22)
labai abejoju dėl tokio konkurso.
buvo  vienas piešimo, kur reikėjo piešti "Sterimar" delfiną, bet jis buvo skirtas vaikams, kur akivaizdžiai matėsi vaikška ranka piešti darbeliai.
gaila verysad.gif bet galima kazko panasaus g.gif tik reike pasukti galva, rolleyes.gif kad butu ir jums patikrinti lengva ir dalyviu ne truktu.Piesini piesia vaikas,o veliau vaika kartu su piesiniu nufotografuoti. ax.gif
pavadinimas:1) pasaulis vaiko akimis biggrin.gif 2) mano megstamiausias zaislas wub.gif
3) mano seima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 20 gruodžio 2008 - 20:15
QUOTE(solo @ 2008 12 19, 13:45)
Aš pateiksiu kitą pavyzdį. Žodis "konkursas" turbūt aiškus visiems. Kiekviename konkurse kritika yra ir jos neišvengsi, ar tai būtų foto, ar šokių, ar dainų. Juk dainuojant konkurse irgi išgirsi įvairių "žeminamos natos, per daug foršlagų, jokios dinamikos ir pan."  O kur dar kritika, kai dainuoji pvz savo pačios kurtą dainą ir į ją įdėjai visą širdį ir dar daugiau. Ir dar, šiame konkurse nebūtų jokių įrodymų dėl autorystės  mirksiukas.gif

bet visgi aš nenoriu tokio konkurso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 12 20, 20:28)
bet visgi aš nenoriu tokio konkurso  ax.gif
kas ne rizikoja tas ne geria sampano,bet cia nupiesra savo rankomis menas ir vertinti istikruju bus sunku, to paciu metu grazu tokiam konkursui visai mazai yra,o dailininkui daug yra ir ipac vaikai ju piesiniai patis graziausi ir ispudingi .kartais ziuredamas i piesini galima suprasti ka to nori vaikas pasakyti.Cia ir vadinasi saitas S.M. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 20, 22:33)
kas ne rizikoja tas ne geria sampano,bet cia nupiesra savo rankomis menas ir vertinti istikruju bus sunku, to paciu metu grazu tokiam konkursui visai mazai yra,o dailininkui daug yra ir ipac vaikai ju piesiniai patis graziausi ir ispudingi .kartais ziuredamas i piesini galima suprasti ka to nori vaikas pasakyti.Cia ir vadinasi saitas S.M.  mirksiukas.gif

rizika lieka rizika, šampanas šampanu. bet supraskit, internetas beribis. juk jau buvo atvejų, kai nuotrauką ne savo įdėjo (ir dar užėmė aukštą vietą su ja). o piešinius susekt - beveik impossible 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 20 gruodžio 2008 - 23:05
kristinakk, bet gi pati suprantat, kad siūlot šią temą todėl, kad jūsų vaikas piešia mirksiukas.gif man asmeniškai šis konkursas nebūtų įdomus, nes dailė an toli toli nuo mano pomėgių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 21, 12:31)
kristinakk, bet gi pati suprantat, kad siūlot šią temą todėl, kad jūsų vaikas
is daler taip mirksiukas.gif bet yra ir ne tik mano vaikas biggrin.gif
bet ka padarysi,ne, tai-ne verysad.gif bus dar pasiulymu biggrin.gif ir kitu S,M thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 21, 13:31)
kristinakk, bet gi pati suprantat, kad siūlot šią temą todėl, kad jūsų vaikas piešia mirksiukas.gif  man asmeniškai šis konkursas nebūtų įdomus, nes dailė an toli toli nuo mano pomėgių  biggrin.gif

mano irgi moka piešt balioną, saulę, kamuolį lotuliukas.gif
jei rimtai, gal ir nieko būtų....bet sunku būtų konkuruoti su talentigom dailininkėm, o kur dar interneto beribė.....,o jei vaikams, tai kokia konkreti tema, ir nebūtinai piešimas, o gal kartu lipdimas, klijavimas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 12 21, 22:41)
o kur dar interneto beribė.....,o jei vaikams, tai kokia konkreti tema, ir nebūtinai piešimas, o gal kartu  lipdimas, klijavimas... ax.gif
drinks_cheers.gif galima ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti