Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(Lera @ 2008 12 03, 23:45)
jau nėr skirtumo koks bile jau būtu koks nors aplamai doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tuoj bus Kalėdinis smile.gif
einu temas siūlytas peržiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 08, 17:16)
tuoj bus Kalėdinis smile.gif
einu temas siūlytas  peržiūrėsiu smile.gif

bigsmile.gif kaip faina thumbup.gif aš pastoviai terminus pražiopsau doh.gif nu tikiuosi kaip nors nepramazint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 08 gruodžio 2008 - 17:18
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 08, 17:17)
bigsmile.gif kaip faina  thumbup.gif aš pastoviai terminus pražiopsau  doh.gif nu tikiuosi kaip nors nepramazint  biggrin.gif

na Kalėdiniai konkursai būna gausūs, nes vis mes turime ką pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 08, 17:20)
na Kalėdiniai konkursai būna gausūs, nes vis mes turime ką pasirodyti smile.gif

koks skirtumas, svarbu dalyvauti o ne laimėti rolleyes.gif o ir iš kalėdinių ir yra daugiausia ką parodyti ax.gif jau vien dabar pilnas kompas nuotraukų blink.gif
Atsakyti
As perziurejau visus konkursus.Ir tiriu pasiulima padaryti konkursa-savo kurybos piesinys.Bet ne kudikiu piesiniai,o mamu,teciu ar vyresniu vaiku.Pvizdziui gyvunu piesinys,ar gamtos ir t.t.Cia keleta pavizdziu thumbup.gif piese mano dukryte wub.gif
Turejau omeni piesti klasikiniu budu,o ne su kompiuterio pagalba.Ir siam konkursui skirti daugiau laiko,nes sis konkursas bus gan sutetingas kai kuriems mamoms biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 18 gruodžio 2008 - 19:22
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 18, 20:05)
As perziurejau visus konkursus.Ir tiriu pasiulima padaryti konkursa-savo kurybos piesinys.Bet ne kudikiu piesiniai,o mamu,teciu ar vyresniu vaiku.Pvizdziui gyvunu piesinys,ar gamtos ir t.t.Cia keleta pavizdziu thumbup.gif  piese mano dukryte wub.gif
Turejau omeni piesti klasikiniu budu,o ne su kompiuterio pagalba.Ir siam konkursui skirti daugiau laiko,nes sis konkursas bus gan sutetingas kai kuriems mamoms biggrin.gif

man pasiruošti reiktų mėnesių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 19 gruodžio 2008 - 08:17
QUOTE(-simona- @ 2008 12 19, 00:14)
man pasiruošti reiktų mėnesių  doh.gif  lotuliukas.gif
man irgi biggrin.gif bet ta prasme ir bus konkursas laukemas ir tikrai ivertinimas bus saziningas 4u.gif tik ar bus pripazintas toks konkursas nezinau, bet labai noreciau kad butu norinciu dalyvauti drinks_cheers.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 18, 19:05)
As perziurejau visus konkursus.Ir tiriu pasiulima padaryti konkursa-savo kurybos piesinys.Bet ne kudikiu piesiniai,o mamu,teciu ar vyresniu vaiku.Pvizdziui gyvunu piesinys,ar gamtos ir t.t.

Tuomet konkurse negali dalyvauti tie, kas nemoka piešti mirksiukas.gif Nes mokėti piešti yra talentas.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 19, 12:05)
Tuomet konkurse negali dalyvauti tie, kas nemoka piešti  mirksiukas.gif  Nes mokėti piešti yra talentas.
Man atrodo ne moka mama ir tetis ,dar yra vaikai kurie tikrai turi talenta ir mamytes cia labai kuribingos,vistiek daug bus norinciu paroditi savo mena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 19, 12:25)
Man atrodo ne moka mama ir tetis ,dar yra vaikai kurie tikrai turi talenta ir mamytes cia labai kuribingos,vistiek daug bus norinciu paroditi savo mena 4u.gif

Tai ir kalbu, kad konkursas toli gražu ne visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 19, 12:25)

O as nemanau kad daug bus norinciu schmoll.gif juk pasiziurekit komentarus vien dabartiniam foto konkurse kaip kritikuojamos nuotrauko, o tai jei savo ranka piesta... vienai netiks zmogaus nosis, juoksis kad gelytes lapas kazkur kreivai, kad debeselis nelygus ir t.t. doh.gif ideja tikrai grazi, bet kai matai kaip kritikuojamos nuotraukos butu tikrai baisu deti savo darba blush2.gif
Atsakyti