o man dabar taip norėtus ko nors rudeniško pamatyt...brrrrr....kad net šiurpuliai pereitų per nugarą ir norėtus pasidaryti šiltos arbatos su citrina
QUOTE(snaige @ 2008 08 15, 21:10)
o man dabar taip norėtus ko nors rudeniško pamatyt...brrrrr....kad net šiurpuliai pereitų per nugarą ir norėtus pasidaryti šiltos arbatos su citrina
bet juk dabar vasarą iš kur tau gausim rudenį?
kol bus patvirtintas konkursas, bus ruduo, tik dar gamta nelabai rudeniška.
na manau rudenio temos reiktų dar vėliau jei ką... kai jau įpusėjęs ruduo...
na manau rudenio temos reiktų dar vėliau jei ką... kai jau įpusėjęs ruduo...
QUOTE(solo @ 2008 08 12, 15:54)
Siūlau temą "juoda-balta". Nuotraukos be žmonių, ir tai nebūtų tiesiog nespalvota foto. Tiesiog aiškiai balta ir aiškiai juoda
Man ši tema atrodo labai įdomi būtų Bet nuotarukos, manau, turėtų būti tik spalvotos...
Dar beveik nesibaigė (ką tik baigėsi) vienas konkursas, o mes jau laukiam kito
būtų labai faina, kad būtų antras konkursas "mano augintinis"
QUOTE(solo @ 2008 08 12, 16:54)
Siūlau temą "juoda-balta". Nuotraukos be žmonių, ir tai nebūtų tiesiog nespalvota foto. Tiesiog aiškiai balta ir aiškiai juoda
wuo, man šita tema patinka ir galvosūkis geras, ką čia nufotkint reiktų
Labai noretus konkurso fotonuotrauku su teveliais
Papildyta:
vo cia suintirgavo
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2008 08 12, 17:54)
vo cia suintirgavo
Noriu pasiūlyti ir savo keletą idėjų ar temų fotokonkursams:rankos ir gamtos reiškiniai vėjas, lietus,sniegas.
As tai siulau konkursa kulinarine tema prisiziurejau tiek graziu foto kulinariniame skyrelyje, kad uch
irgi be zmoniu, dalyvauti galetu visi be isimties
irgi be zmoniu, dalyvauti galetu visi be isimties
Dabar vyksta "Jacobs" konkursas, dėl nuotraukų kol kas neaišku, žiūrėsim, gal kas nors iš pasiūlytų temų ir tiks