Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(solo @ 2008 07 27, 20:07)
Na jau ne, nieko originalaus ar įdomaus....

Tai gal tu tada pasiūlyk ką nors originalaus ir įdomaus?
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 07 27, 21:15)
Tai gal tu tada pasiūlyk ką nors originalaus ir įdomaus?

Tai aš jau visom keturiom už Leros mintį apie mimikas. Nesakau, kad tavo tema bloga, tiesiog panašių yra buvę ir dabar norisi konkurso be vaikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 28, 00:05)
Tai aš jau visom keturiom už Leros mintį apie mimikas. Nesakau, kad tavo tema bloga, tiesiog panašių yra buvę ir dabar norisi konkurso be vaikų  smile.gif

man irgi ta mintis patinka thumbup.gif
o dėl savo temos gi irgi pasakiau tą patį, kad jau panaši tema yra buvusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasaros spalvos mano akimis
Šviesa mūsų gyvenime
Mee'tų parkai
Ech ta vasara...
Kulinarinis foto konkursas.Ka cia vakarienei/pietums/pusryciams sugalvojus?...
Kelionės nuotykis

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazikeo: 02 rugpjūčio 2008 - 22:09
eilini syki atsizvelge i musu pageidavimus fotokonkursui...nesuprantu kam sis skyrelis egzistuoja ? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 08 03, 22:54)
eilini syki atsizvelge i musu pageidavimus fotokonkursui...nesuprantu kam sis skyrelis egzistuoja ?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

pakartosiu dar kartą (povtoriaju dlia tech kto v tanke)

konkursas yra iš rėmėjų, čia reklaminis, užsakytas fotokonkursas, todėl prizai ir yra lygintuvai.

čia ne mes sugalvojom, čia rėmėjai tokio norėjo, todėl toks ir yra.

šita tema reikalinga, visa naujausia informacija tikrai pasiekia moderatorės (manim jau nepasitikit? verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 08 04, 19:13)
šita tema reikalinga, visa naujausia informacija tikrai pasiekia moderatorės (manim jau nepasitikit? verysad.gif )

Tikim, tikim, viskas gerai, Ruste... 4u.gif Na, tikrai niekas asmeniškai nieko netaiko... Geras tas rėmėjas... Gerai, kad iš viso yra naujas konkursas, jei tokie tempai lieka, tai rugsėjo mėnesį jau turėsim ir kitą konkursą smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 08 04, 19:13)
pakartosiu dar kartą (povtoriaju dlia tech kto v tanke)

konkursas yra iš rėmėjų, čia reklaminis, užsakytas fotokonkursas, todėl prizai ir yra lygintuvai.

čia ne mes sugalvojom, čia rėmėjai tokio norėjo, todėl toks ir yra.

patikek, taves labiausiai nenoriu uzgaut 4u.gif suprantu remejus, gerai, kad yra konkursas ir pan wink.gif bet man ne sykio neteko matyt, kad is daugybes puikiu, cia paminetu temu, nors viena butu isvydusi dienos sviesa unsure.gif
Atsakyti
Sveikos... Tikrai atsiprašau, jei toks pasiūlymas jau buvo, tiesiog dėl laiko stokos perskaičiau tik pirmą ir paskutinį šios temos puslapį blush2.gif ... Man kilo mintis, kad būtų šaunu surengti pačių vaikučių darytų nuotraukyčių konkursą... pzv trimečių, keturmečių... Aišku, čia galbūt sunku būtų patikrinti mamų sąžiningumą... bet manau, neimsim juk meluot vaikų akivaizdoj... blink.gif ... o idėja gimė atsitiktinai - kai mano trimetis nutvėręs svečių fotoaparatą (savo, deje, neturim unsure.gif ), pripleškino tokių kadrų, kad visi "liko išsižioję"... Vaiko akutės pamatė tai, ko mes, suaugusieji, lėkdami ir skubėdami, net nepastebim... Juk, manau, atsirastų ne vienas mažylis, kuris išbandė save fotografuodamas... 4u.gif ... Tat smagu būtų paganyt akis į vaikučių darytas nuotraukytes... wub.gif
Atsakyti
Man kilo mintis, kad būtų šaunu surengti pačių vaikučių darytų nuotraukyčių konkursą...

buvo sita ideja smile.gif
Atsakyti
aš nepritariu. man patinka konkursai, kur gali dalyvauti visi ar beveik visi, o tikrai ne visi turi vaikų ir dar tokio amžiaus, kad žinotų ką su fotiku daryt, o ne kištų burnon rolleyes.gif
Atsakyti
Kilus minčiai perteikiu ją čia, gal kada bus išnaudota bigsmile.gif

Būtų įdomus konkursas - daiktus paversti panašius į tam tikrus žinomus žmones. Kažką pridėti, pakonstruoti, žodžiu, fantazija liejasi laisvai.
Na kaip vienas iš pavyzdžių būtų aptarimų konkurse netyčia atkastas Džeksonas/lygintuvas laugh.gif
Atsakyti