Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(solo @ 2008 07 03, 23:36)
Bet gi nėra taip sunku ir mamų forume padaryti konkursą be vaikų....  g.gif  Pirma visgi reiktų gerai pagalvoti, ko šiame forume yra daugiau - mamų ar ne mamų...

Na pagalvok dar kartą mirksiukas.gif

O su vaikais ar be vaikų konkursas - visi geri. Bet tik nereikia čia į kraštutinumus pulti ir pradėti šūkaut, kad tai neobjektyvu. Kiekvienas balsuoja už jam patinkančią nuotrauką, tai būtų su vaiku ar be vaiko. Ir taškas. Baigiau. bis.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
perziurekite visus foto konkursus ir tada sukaukit, kad vien tik vaikus turintiems nariams jie skirti:

zalia zalia kur dairais

mano augintinis

kasdien atrodykite puikiai

cia 3 is paskutiniu 4 konkursu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 07 04, 12:05)
perziurekite visus foto konkursus ir tada sukaukit, kad vien tik vaikus turintiems nariams jie skirti:

zalia zalia kur dairais

mano augintinis

kasdien atrodykite puikiai

cia 3 is paskutiniu 4 konkursu  4u.gif

visų pirma, nieks nešūkauja. Antra, žaliajam konkurse irgi vaikučiai smile.gif Pasiūlymuose buvo, kad konkurse būtų foto be vaikų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 04 liepos 2008 - 14:15
aš pritariu padaryt konkursą be vaikų kad būtu smile.gif ir vis dar siūlau savo idėja tongue.gif
Atsakyti
Gal Rustė pakuždės kada naujo konkursėlio laukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2008 07 04, 17:48)
Gal Rustė pakuždės kada naujo konkursėlio laukti rolleyes.gif

Kol kas nieko nežinau, pasidomėsiu kas ir kaip smile.gif

atidariau temą jums pasišnekėti, nes spaminate ne ten kur derėtų

http://www.supermama...howtopic=329882
Atsakyti
Rustė gal jau apytiksliai aišku kada bus naujas konkursas? ax.gif supermamos mina, arba kraizy mama bigsmile.gif vis neatsikabinu su savo pasiūlymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 07 12, 11:49)
Rustė gal jau apytiksliai aišku kada bus naujas konkursas? ax.gif supermamos mina, arba kraizy mama bigsmile.gif vis neatsikabinu su savo pasiūlymais biggrin.gif

nugis tuoj pasiteirausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 07 13, 11:28)
nugis tuoj pasiteirausiu smile.gif

ir koks buvo atsakymas ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 07 17, 21:33)
ir koks buvo atsakymas ?  bigsmile.gif

idomu ir kokia tema bus g.gif
Atsakyti
Siūlau, konkurso temą: "Pro vaikystės langą"manau tai turėtų būti linksi užfiksuoti vaizdai mūsų vaikų, arba net mūsų pačių, kai buvome vaikai rolleyes.gif .
Nors gal ši tema per daug panaši į jau buvusią "Kai aš mažas buvau"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 07 27, 17:50)
Siūlau, konkurso temą: "Pro vaikystės langą"manau tai turėtų būti linksi užfiksuoti vaizdai mūsų vaikų, arba net mūsų pačių, kai buvome vaikai rolleyes.gif .
Nors gal ši tema per daug panaši į jau buvusią "Kai aš mažas buvau"? g.gif

Na jau ne, nieko originalaus ar įdomaus....
Atsakyti