O gal tokią temelę Įdomiausias / smagiausias / išskirtiniausias ar koks nors -iausias mergvakaris - bernvakaris? (Arba povestuvinė kelionė... ar pan.)Tada gal nebus vaikų kūdikių ir nėštukių... Nors man patinka įvairios temos, kai galima dėti tiek su vaikais tiek be jų - pagal norą.
Insi, suprantu, kad labai jau kartojasi tos nuotraukos, kai dedami vaikai, bet mamoms jie "puošia" nuotrauką natūraliai... Visiems(-oms) norisi parodyti savo stebuklus ir brangenybes, nes jie yra gražiausi ir kitaip -iausi dalykai pasaulyje . Kita vertus, puikiai suprantu, kad bent dėl įvairovės, net ir mamų portale norisi kokio konkurso, kuriame būtų ne vien mamos, kaip motinos, vaidmuo, bet ir kaip žavios moters . Gal, iš tiesų, vertėtų dėl įvairovės vieną konkursėlį padaryti vien moters / vyro / poros tematika, be vaikų... (aš svarstau garsiai, tai prašau labai neužsipulti ) Ką manot?
Insi, suprantu, kad labai jau kartojasi tos nuotraukos, kai dedami vaikai, bet mamoms jie "puošia" nuotrauką natūraliai... Visiems(-oms) norisi parodyti savo stebuklus ir brangenybes, nes jie yra gražiausi ir kitaip -iausi dalykai pasaulyje . Kita vertus, puikiai suprantu, kad bent dėl įvairovės, net ir mamų portale norisi kokio konkurso, kuriame būtų ne vien mamos, kaip motinos, vaidmuo, bet ir kaip žavios moters . Gal, iš tiesų, vertėtų dėl įvairovės vieną konkursėlį padaryti vien moters / vyro / poros tematika, be vaikų... (aš svarstau garsiai, tai prašau labai neužsipulti ) Ką manot?
puiki įdėja
tie brangenybės nieko tokio, erzina tik tai, kad balsuojama ne už nuotraukos kokybę ar grožį, o už tai, kad joje yra vaikas ar nėščia moteriškė. tarkim kad ir dabar konkurse laimėjo tikrai nekokybiška, nemaloni ir atstumianti nuotrauka ir tik todėl kad pulkas moteriškių apsiseilėjo 'vaj vaj vaj nėštukė' 'vaj vaj vaj stebukliukas' 'vaj vaj vaj '. norėtusi bent trupučio objektyvaus vertinimo, net pati ant prizų primesčiau
tie brangenybės nieko tokio, erzina tik tai, kad balsuojama ne už nuotraukos kokybę ar grožį, o už tai, kad joje yra vaikas ar nėščia moteriškė. tarkim kad ir dabar konkurse laimėjo tikrai nekokybiška, nemaloni ir atstumianti nuotrauka ir tik todėl kad pulkas moteriškių apsiseilėjo 'vaj vaj vaj nėštukė' 'vaj vaj vaj stebukliukas' 'vaj vaj vaj '. norėtusi bent trupučio objektyvaus vertinimo, net pati ant prizų primesčiau
Neskaicau visos temos, bet noreciau pasiteirauti, ar jau buvo toks konkursas "Mano mamytes/tevelio profesija". Jei teveliai nenori patys fotografuotis darbo vietoje, su darbo irankiais, instrumentais ar drabziais, gal vaikucius aprengti pagal mamytes/tevelio profesija?
O gal koks fotoekologinis konkursiukas galetu buti. Gal sitas butu ir sunkiau perteikti minti, bet juk cia kurybingos mamos susirinke, o ir tema labai akuali. Konkurselis gal kokia ir edukacine minti ar verte turetu.
Cia toks mano siulymas
O gal koks fotoekologinis konkursiukas galetu buti. Gal sitas butu ir sunkiau perteikti minti, bet juk cia kurybingos mamos susirinke, o ir tema labai akuali. Konkurselis gal kokia ir edukacine minti ar verte turetu.
Cia toks mano siulymas
QUOTE(Lera @ 2008 07 02, 21:43)
ir va bet vistiek SM nuspręs savaip retai būna pasinaudota siūlymais
Man tavo mimikos tai superinė idėja. Ką tik atkasiau savo vieną fotkę tinkančią į temą. Pravalas
QUOTE(solo @ 2008 07 02, 23:08)
Man tavo mimikos tai superinė idėja. Ką tik atkasiau savo vieną fotkę tinkančią į temą. Pravalas
ir aš tokių turiu kiek vaiko tiek savo, manau nuotaiką pakeliantis būtu toks konkurselis
QUOTE(baltė @ 2008 07 02, 16:11)
Gal, iš tiesų, vertėtų dėl įvairovės vieną konkursėlį padaryti vien moters / vyro / poros tematika, be vaikų... (aš svarstau garsiai, tai prašau labai neužsipulti ) Ką manot?
Sakyciau, visai faina mintis.. juk moterys - ne vien mamos, namu seimininkes, aukles, bet ir zmonos, savo vyru ar mylimuju mūzos
QUOTE(insi @ 2008 07 02, 16:39)
konkurse laimėjo tikrai nekokybiška, nemaloni ir atstumianti nuotrauka ir tik todėl kad pulkas moteriškių apsiseilėjo 'vaj vaj vaj nėštukė' 'vaj vaj vaj stebukliukas' 'vaj vaj vaj '. norėtusi bent trupučio objektyvaus vertinimo, net pati ant prizų primesčiau
nu insi pavarei..
QUOTE(Lera @ 2008 07 02, 21:43)
ir va bet vistiek SM nuspręs savaip retai būna pasinaudota siūlymais
Na, tai, kad dažnai atsižvelgiama, sakyčiau, norėjom temos gamtos tematika, ir gavom (Žalia, žalia, kur dairais)...
Šiaip mimikos tikrai įdomu būtų
QUOTE(Rhealife @ 2008 07 03, 22:11)
tai kad vistiek turbūt sudėsim vaikus. tai aš tau Insi, siūlau kito portalo pasiieškoti. nes ramybės čia vistiek neturėsi Nes mes ir toliau seilėsimes dėl vaikučiu
Bet gi nėra taip sunku ir mamų forume padaryti konkursą be vaikų.... Pirma visgi reiktų gerai pagalvoti, ko šiame forume yra daugiau - mamų ar ne mamų...
Peržiūrėjau buvusių fotokonkursų temas ir siūlau mes pačios vaikystėje,o gal ir kai leliais buvom.Manau tik amžių nuotraukose reiktų apriboti,sakykim iki kokių 5 metukų.
Man irgi atrodo, kad retai atsižvelgia į siūlymus
Patiko idėjos apie mimikas, mergvakarius...
Gal reikėtų kokio konkurso apie močiutes ir senelius
Patiko idėjos apie mimikas, mergvakarius...
Gal reikėtų kokio konkurso apie močiutes ir senelius
siūlau tada ne vaikiukų o teveliu minos , nes tikrai galėtu dalyvaut visos ir visi ir juokingiau butu , na kaip manot????