Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(Rustė @ 2008 06 29, 22:21)
retas kūdikis gimsta didelio svorio.
mano dukra gimė 3,6kg o iš nuotraukos atrodo tikrai drūtesnė, tad nelabai , manau čia eis nustatyti naujagimis, ar 3 mėn kūdikis, miegodami atrodo vienodai tongue.gif

Na, tai reiktų dar kažkokių faktą patvirtinančių fotkių...
Pvz.: nufotografuoti ant kūdikėlio rankelės ryšėtą "apyrankėlę" ar šiaip kokį kitą yrodymą pateikti...

Mano dukrytė gimė 5.442 kg. svorio ir 57cm. ūgio !!! mirksiukas.gif

Buvom tikros įžimybės visoje ligoninėje ploja.gif , todėl būtų manau labai ydomu pamatyt nuotraukytes visų didelių naujagimių ir sužinot kur ir kas yra supermamų forume patys "dideliausieji" ? assa.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 29 birželio 2008 - 21:43
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 06 29, 22:40)
Na, tai reiktų dar kažkokių faktą patvirtinančių fotkių...
Pvz.: nufotografuoti ant kūdikėlio rankelės ryšėtą "apyrankėlę" ar šiaip kokį kitą yrodymą pateikti...

Mano dukrytė gimė 5.442 kg. svorio ir 57cm. ūgio !!!  mirksiukas.gif

Buvom tikros įžimybės visoje ligoninėje ploja.gif , todėl būtų manau labai ydomu pamatyt nuotraukytes visų didelių naujagimių ir sužinot kur  ir kas yra supermamų forume patys "dideliausieji" ?  assa.gif

tada siūlyčiau užvesti temą bendraamžiuose, bendaminčiuose ir susidėlioti tokias nuotraukas smile.gif
fotokonkursui per siaura sritis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 29, 23:25)
tada siūlyčiau užvesti temą bendraamžiuose, bendaminčiuose ir susidėlioti tokias nuotraukas smile.gif
fotokonkursui per siaura sritis tongue.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif taigi darom konkursą iš mano siulomos temos, joje galetu dalyvauti visi maži ir dideli juk mimikas visi turim bigsmile.gif o kartais pasitaiko oho ho biggrin.gif
Atsakyti
Na, fotokonkursui moderatorė sakė per siaura sritis, tai sukūriau temelę

"Ieškomas Super-Naujagimis!, gimę virš 5 kg... būtinai pasirodykit"

Maloniai kviečiame apsilankyt !!! --->Tema ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 06 29, 20:47)
Na, aš kažkaip labiau apie svorį mąsčiau...  lotuliukas.gif

Gal tuomet reiktų pavadinti - "Sunkiasvoris supermamų klubo naujagimis"  arba  "Supersvorio supermamų klubo naujagimis" ar kažkaip panašiai... na, žodžiu kažkas, kad į tą temą būtų!!!  thumbup.gif  Kaip manot?  mirksiukas.gif

ir balsavimas būtų nesąmoningas, reiktų ieškoti kieno čia foto dabar didžiausias../.
arba laimėtų, kuri foto patiktų, o ne vaikas didžiausias. doh.gif
pagalvot biškutį prieš siūlant reiktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 01, 00:11)
ir balsavimas būtų nesąmoningas, reiktų ieškoti kieno čia foto dabar didžiausias../.
arba laimėtų, kuri foto patiktų, o ne vaikas didžiausias.  doh.gif
pagalvot biškutį prieš siūlant reiktų  tongue.gif

Ssoorryy blush2.gif , gal ir neapgalvojau visko iki galo, kad tiek daug keblumu galėtų būt kažkam... g.gif Aš galvojau pasiūlysiu ydomią temą konkursėliui bigsmile.gif , o jau sąlygas dalyvavimo jame kažkaip sukursim, kad paprasta būtų... mirksiukas.gif
Anyway, sukūriau temą "Ieškomas super naujagimis" ir joje taip pat puikiai galima pabendrauti didelių naujagimių mamytėms!
wub.gif --> maloniai kviečiame apsilankyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 01 liepos 2008 - 11:22
QUOTE(Lera @ 2008 06 29, 22:44)
visiškai sutinku  drinks_cheers.gif  taigi darom konkursą iš mano siulomos temos, joje galetu dalyvauti visi maži ir dideli juk mimikas visi turim  bigsmile.gif  o kartais pasitaiko oho ho  biggrin.gif

Lera, aš irgi būčiau už mimikas, bent būtų iš ko pasijuokt biggrin.gif
Atsakyti
aš siūlau ką nors tokio, kad nebūtų vaikų ir nėščių moteriškių, nes labai norisi bent kartą objektyvių rezultatų dėl nuotraukos grožio, o ne seilėjimosi 'nėštukė vaj vaj vaj' ar 'koks gražus lelius wub wub wub' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 01, 16:01)
aš siūlau ką nors tokio, kad nebūtų vaikų ir nėščių moteriškių, nes labai norisi bent kartą objektyvių rezultatų dėl nuotraukos grožio, o ne seilėjimosi 'nėštukė vaj vaj vaj' ar 'koks gražus lelius wub wub wub' bigsmile.gif

Taigi toks neseniai buvo smile.gif , o kodėl jūs taip nemylit tų lialiukų ir nėščių moterų g.gif , nes man tai gražiausia, kas gali būti ir nutikti gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 01, 16:01)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tada siulyk fotokonkursa "Graziausias supertetis arba busimas supertetis" . hihihi.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 01, 16:36)
Taigi toks neseniai buvo smile.gif , o kodėl jūs taip nemylit tų lialiukų ir nėščių moterų g.gif , nes man tai gražiausia, kas gali būti ir nutikti gyvenime wub.gif

myliu, man tik nepatinka kai balsuojame ne už nuotraukos grožį, o seilėjamasi dėl 'lelių' ir 'nėštukių', noriusi objektyvumo. todėl ir patiktų konkursas be žmonių ar bent be vaikų ir 'nėštukių' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 01, 16:42)
myliu, man tik nepatinka kai balsuojame ne už nuotraukos grožį, o seilėjamasi dėl 'lelių' ir 'nėštukių', noriusi objektyvumo. todėl ir patiktų konkursas be žmonių ar bent be vaikų ir 'nėštukių' ax.gif

juk čia supermamų portalas. taip jau natūraliai gaunasi, kad čia dažniausiai lankosi mamos ir bendrauja apie savo vaikus doh.gif
Atsakyti