Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(grange @ 2008 04 01, 23:40)
o tai kaip jas išskirsi, vistiek visos foto bus per vieną. gi atskirų konkursų tai nepadarys  g.gif

jo ir dar pagalvojau dėl ko nesažininga, tai kad kudikis miegantis visada atrodys meliau nei pvz 5 metų vaikas ax.gif

QUOTE(AgnėM @ 2008 04 07, 17:00)
Nugi ,įdomu kada sulauksim naujo konkurso user posted image

kas laukia tas sulaukia biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
PRITARIAME "SALDAUS MIEGELIO" KONKURSUI. JUK BUNA TOKIU UOKINGU IR GRAZIU NUOTRAUKYCIU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 07, 17:09)
jo ir dar pagalvojau dėl ko nesažininga, tai kad kudikis miegantis visada atrodys meliau nei pvz 5 metų vaikas  ax.gif

mano 5 metukų mieganti dukrytė man atrodys mieliau nei dešimt svetimų leliukų... tongue.gif

čia juokais, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2008 04 07, 21:55)
mano 5 metukų mieganti dukrytė  man atrodys mieliau nei dešimt svetimų leliukų...  tongue.gif

čia juokais, jei ką  mirksiukas.gif

žinoma, kiekvienai pelėdai gražiausi savi pelėdžiukai - man mano, jums - jūsų. Dėl to juk konkursuose ir neleidžiama balsuoti už savus biggrin.gif
Tačiau pritariu Lerai, kad miegantis kūdikis ir miegantis vaikas - tai dviejų skirtingų nuotaikų nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 04 08, 11:03)
žinoma, kiekvienai pelėdai gražiausi savi pelėdžiukai - man mano, jums - jūsų. Dėl to juk konkursuose ir neleidžiama balsuoti už savus biggrin.gif
Tačiau pritariu Lerai, kad miegantis kūdikis ir miegantis vaikas - tai dviejų skirtingų nuotaikų nuotraukos mirksiukas.gif

man atrodo nušnekat truputį, merginos...aišku, nuotaikos skirtingos, bet ar būtų įdomu žiūrėti vien tik lėliukų ar vien tik jau paaugusių vaikų foto? pvz, buvo gyvūnų konkursas - ar būtų buvę įdomu vien tik šunys ar vien tik triušiai biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 07, 18:09)

kas laukia tas sulaukia  biggrin.gif  cool.gif

Tiek laukus,dar palauksim hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2008 04 08, 11:13)
man atrodo nušnekat truputį, merginos...aišku, nuotaikos skirtingos, bet ar būtų įdomu žiūrėti vien tik lėliukų ar vien tik jau paaugusių vaikų foto? pvz, buvo gyvūnų konkursas - ar būtų buvę įdomu vien  tik šunys ar vien tik triušiai biggrin.gif ?

pirmiausia, apmažinkit toną
ir nelyginkit nelyginamų dalykų. Vaikai ir šunys? Originalu doh.gif
Atsakyti
man gražu ir miegantis leliukai ir didesni angeliukai thumbup.gif , tik kad tema butu miegančiu angeliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2008 04 08, 12:30)
man gražu ir miegantis leliukai ir didesni angeliukai  thumbup.gif , tik kad tema butu miegančiu angeliuku  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif Miegantis vaikutis - nuoširdumo ir ramybės įsikūnijimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 04 08, 22:42)
pritariu drinks_cheers.gif Miegantis vaikutis - nuoširdumo ir ramybės įsikūnijimas wub.gif

bigsmile.gif labai grazus butu toks konkursas 4u.gif
nors ir kitoks butu gerai, svarbu greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 04 08, 12:24)
pirmiausia, apmažinkit toną
ir nelyginkit nelyginamų dalykų. Vaikai ir šunys? Originalu doh.gif

sakau pačiu žemiausiu kiek įmanoma tonu, tikiuosi, įtiksiu biggrin.gif - vaikų ir šunų nelyginu, kalbėjau apie dalyvaujančių nuotraukų įvairovę
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2008 04 08, 12:30)
man gražu ir miegantis leliukai ir didesni angeliukai  thumbup.gif , tik kad tema butu miegančiu angeliuku  4u.gif

Na nežinau kaip kitom, bet vien pavadinimas Miegantys angeliukai man asocijuojasi su kai kuo kitu.

Tikrai gražu, aš visada pati savo pupas stebiu miegančias wub.gif , bet matyt čia man gal vienai tie miegantys angeliukai na, ne prie širdies, nemoku išsireikšt, o tiesiogiai nenoriu sakyt. Galima ta pačia tema, bet kitokiu bent kiek pavadinimu konkursėlį daryt.

Atsiprašau, jei ką ne taip pasakiau, bet man po šeimos nelaimių miegantis angeliukas, tai miręs vaikiukas, db mano pupa savo broliuką tik taip ir vadina verysad.gif
Atsakyti