Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

as vakar pirma kart dariausi vakuumini su Starvacu smile.gif tiesa sakant, buvau pasiruosusi baisesniam variantui, bet gal tik pirma karta man "vaikiska" rezima uzdejo biggrin.gif . pradzioj kol vedziojo su tuo vienu aparatu (kai supratau limfa kur "drenuoja") tai buvo kiek nemalonu, bet i proceduros gala visai noramliai apsiprato oda... Jausmas panasus kaip kad nuo tu vibraciniu dirzu, kurie elektros impulsais sutraukineja raumenis. Man asmeniskai anticeliulitinis masazas rankomis buvo zymiai skausmingesnis, o del efekto, be abejo, per anksti ka nors sakyti.
veliau dejo keturias taures, na kai jau maksimaliai jos isisiurbdavo - nebuvo itin malonu, bet jas palaikydavo po kokia minute-dvi ir perkelia kitur. Ar kitoms irgi taip dare? g.gif
Proceduros gale ispaudai nuo tauriu liko, bet jau grizus namo nieko nebuvo schmoll.gif labai bijojau del melyniu, bet kol kas - tfu tfu tfu nera, nors man jos nuo vejo putimo linkusios atsirasti unsure.gif .... bet procedura dariusi kosmetologe perspejo, kad gali buti ir ratilu, ir melyniu ar smulkiu kraujosruvu - tai labai individualu ir priklauso nuo odos elastingumo, kraujotakos, kraujagysliu bukles.
Atsakyti
nu va o man isivaizduok, visa nugara tas mėlynes paliko ir ant pilvo, nu baisu doh.gif ant kojų ir užpakalio nebeik nėra, nes ten vieta storesnė, o kur vieta plonesnė tai šakės nežinau kada praeis g.gif
aš vat galvoju ar nesudaro tos taurės kokių krešulių ateity ir ar nepadės po to kapiliarai sproginėti?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 01 17, 13:56)
nu va o man isivaizduok, visa nugara tas mėlynes paliko ir ant pilvo, nu baisu doh.gif  ant kojų ir užpakalio nebeik nėra, nes ten vieta storesnė, o kur vieta plonesnė tai šakės nežinau kada praeis g.gif
aš vat galvoju ar nesudaro tos taurės kokių krešulių ateity ir ar nepadės po to kapiliarai sproginėti?

Mano draugė daro tuos vakuuminius masažus ir sako, kad pati nė už ką nesidarytų... schmoll.gif Norit greito ir trumpalaikio efekto- rizikuokit savo oda, poodžiu.
Atsakyti
na dalykas tai naujas, aisku, visi kalba apie jo privalumus, bet apie spejama zala po kazkiek metu irgi gi tik spelioti galima ax.gif ar jau yra pavyzdziu, kur butu galima isitikinti sio metodo kenksmingumu?

o kas liecia liekancias kraujosruvas - ar melynes - po masazo rankomis ju irgi turejau sociai ir milzinisku.... blush2.gif dabar proceduros metu nuolat klause ar ne per stipriai - tad itariu dar galejo buti ir svelnesnis lygis.... o del to ar liks ant nugaros galesiu pasakyti kita savaite - planuoju pasidaryti viso kuno vakuumini smile.gif

o del trumpalaikio poveikio - na sunku man stoti i kazkieno puse, bet pati puikiai suprantu, kad praejus kursa, vis tiek po kiek laiko reiks imtis priemoniu kovai su sudribusiais lasiniais.... daugybe veiksiu juk lemia tu negrazumu atsiradima, ir pasalinti VISUS sansu nematau schmoll.gif bent naujos hormonu sistemos man niekas neistatys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 17 sausio 2008 - 16:30
QUOTE(PUka @ 2008 01 14, 21:59)
nu nebeskleiskit tokiu nesamoniu ... juk ten stiprumas reguliuojasi ir masaziste visada atsiklausia ar neskauda ... pirmas kartas gali buti kazkiek nemalonus, o paskui  thumbup.gif  ... masazavausi n kartu su Starvac tikrai nera nieko ten ziauraus ...

Ojėj, Puka, man taip skaudėjo, kad vos dvi atlaikiau, nors penkias išsipirkus buvau doh.gif žinok nerealiai, visa šlapia nuo prakaito buvau. Net rimtai pagalvojau, kad gal geriau stora ir celiulitine likt, nei taip....nebent man irgi kažko nepareguliavo doh.gif bet sakė silpniausias blink.gif

Dar. Dėl mėlynių-mano šlaunys buvo visos mėlynos tokiom smulkiom mėlynėm, bet jos buvo tokios labai tamsios (gilios).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 20 sausio 2008 - 17:46
QUOTE(dark @ 2008 01 20, 17:45)
Ojėj, Puka, man taip skaudėjo, kad vos dvi atlaikiau, nors penkias išsipirkus buvau  doh.gif  žinok nerealiai, visa šlapia nuo prakaito buvau. Net rimtai pagalvojau, kad gal geriau stora ir celiulitine likt, nei taip....nebent man irgi kažko nepareguliavo  doh.gif  bet sakė silpniausias  blink.gif

Dar. Dėl mėlynių-mano šlaunys buvo visos mėlynos tokiom smulkiom mėlynėm, bet jos buvo tokios labai tamsios (gilios).

Siaube, Dark, o kur dareisi ir kas masazavo? nes tikrai ant silpniausio neturejo buti taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 20, 19:50)
Siaube, Dark, o kur dareisi ir kas masazavo? nes tikrai ant silpniausio neturejo buti taip  unsure.gif

Bodyflexo klube, Respublikos g. Darė tokia jauna masažistė, lyg ir Jurga vardas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 01 20, 23:18)
Bodyflexo klube, Respublikos g. Darė tokia jauna masažistė, lyg ir Jurga vardas  g.gif

o siaube, kokie atsiliepimai. Nezinau, ar man jau beeiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 01 15, 23:02)
o kurioj vietoj dareisi su Stravacu? As planuoju Rumpiskes 4.
klausiau del priemoniu - sake nieko nereik, neva patepa specialiu aliejumi  unsure.gif
Uzsiraisu tik problematinems vietoms, tai sake pacios proceduros trukme ~30 min.
Kiek trunka High-care?
tiesa, del maisto - ar suris ieina i "blogaji" sarasa?  ax.gif nes as siaip valgau mazai, pagrinde - pieno produktai, bulves garnyrui - ne dazniau 1-2 kartu i savaite, bet galeciau is vis nevalgyt, su miltiniais kiek sunkiau - pietus neretai atstojai dziuvesiai su arbata, bet va surio is raciono, ko gero negaleciau isbraukti  schmoll.gif .....

na va taip ir sakiau. High Care -90 min. Aliejus tik tam, kad aparatas slystu, bet ar jis turi koki anticeliulitini poveiki, manau pati supranti... Taigi ir as lygiai taip pat viska pradejau atradineti, kol supratau, kad pigiau istikruju reiskia brangiau. Puse val. tu ir pati su kempine gali savo problemines vietas pabruzinti...Visa beda, kad daro bet kas, svarbu turi uz ka aparata nusipirkti. O tu pirmiausia paprasyk, kad parodytu ar turi med. issilavinima ir ar is vis zino kas yra celiulitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 01 21, 22:50)
na va taip ir sakiau. High Care -90 min. Aliejus tik tam, kad aparatas slystu, bet ar jis turi koki anticeliulitini poveiki, manau pati supranti... Taigi ir as lygiai taip pat viska pradejau atradineti, kol supratau, kad pigiau istikruju reiskia brangiau. Puse val. tu ir pati su kempine gali savo problemines vietas pabruzinti...Visa beda, kad daro bet kas, svarbu turi uz ka aparata nusipirkti. O tu pirmiausia paprasyk, kad parodytu ar turi med. issilavinima ir ar is vis zino kas yra celiulitas smile.gif

Na as nesu tokios blogos nuomones smile.gif Aliejus - masazinis tam aparatui (maciau pacia tara). Paklausus ar reikia priemoniu po - sake nereikia, tas aliejus turi isigerti ir irgi duoda poveiki. High-care gi - primigtynai siulo TIK savo priemones, kas man niekada nepatinka. Anyway - isbandysiu ir ju paslaugas vis tiek, gal tiesiog labiau patiks pats poveikis... nes ir siaip 1,5 val. is savo dienotvarkes isbraukti - man nemaza prabanga smile.gif
Nors ir dabar, po 3 kartu as jau matau efekta - oda akivaizdziai pastangrejo, pats konturas pasidare grazesnis ax.gif Siandien dare stipresniu rezimu, bet atlaikiau be didesniu kanciu biggrin.gif melyniu nera. Po 5 kartu gausiu nemokama detoksikuojanti ivyniojima su juros dumbliais thumbup.gif Pati aplinka tvarkinga, salta nera, po proceduru uzkloja ir paguli, kol kunas nurimsta...

Masaziste - dirbanti ir Jurininku ligonineje, tad issilavinimas yra.
O pati proceduras dareisi toje pacioje vietoje unsure.gif Rumpiskes 4 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 21 sausio 2008 - 22:10
As visgi esu labiau uz rankomis daroma anticeliulitini masaza su tauremis. Ir melynemis nuseta nebunu ir efektas pasimato, nereikia nei desimt tu proceduru. Aisku, dar ivyniojimais palepina mano masaziste. Galiu parekomenduot. Ir nera taip brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 23, 17:07)
As visgi esu labiau uz rankomis daroma anticeliulitini masaza su tauremis. Ir melynemis nuseta nebunu ir efektas pasimato, nereikia nei desimt tu proceduru. Aisku, dar ivyniojimais palepina mano masaziste. Galiu parekomenduot. Ir nera taip brangu smile.gif

siandien buvau antra karta rankomis masaze, tai oi oi , vakuuminis palyginti dar gelytes biggrin.gif ... su taurele kai pavedziojo po pirmadieninio masazo tai taip nors dantis sukask, bet sake paskui pripras, ir jau penktadieni nebeturetu taip jaustis ... matysim. Galesiu palyginti rezultatus. Bet kad efektyvesnis ranku turetu buti, tai as manyciau TAIP, nes jau taip sazininingai paminko visa kuna tongue.gif
Atsakyti