Įkraunama...
Įkraunama...

30 metų jubiliejus

QUOTE(zaliaake25 @ 2008 12 08, 19:29)
juodu zvakiu ir juodu serveteliu yra ten kur pardavineja balionus pripoustus kur gimtadieniams suvenyrai tik jeigu neklystu juyoda servetele apie 1 lt kainuoja bet super jos, o zvakiu juodu norfoje radau

aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2008 12 08, 15:56)
Sveikutės,
nors mano šventė tik vasari, bet jau dabar tuo rupinuosi g.gif , man tas ruošimasis net visas šventes užgožia doh.gif . Jau turiu užsisakiusi kavine, sugalvojusi tema ir su muzikantu jau rankom sumušem, scenariju užsisakiau pas viena supermamyčiu, ji taip pat ir sienlaikrašti man padarys, kvietimus pati pasidariau worde (na gal ne kaip profas, bet kas ji gavo liko nustebinti) ir juos išsiuntinėjau per skaipa ar el.pašta, vis nereik spauzdinti, iteikinėti. Na manau didžiausius darbus jau pasidariau, dabar tik liko pasirupinti salės papuošimu ir stalo dekoracijom, nežinau iš kur reikės gauti juodu žvakiu ir servetėliu g.gif . Gal kuri mamytė žino kur galima pigiausiai nusipirkti pripustu balionu, o dar prisiminiau reik stalo kortelėm pasirupint doh.gif .

O kodel tokia spalva pasirinkot? blink.gif Siaip juodu serveteliu turbut net maciusi nesu schmoll.gif Bet idomu kodel butent juoda? Netarodo niuru?
Atsakyti
as tai gal pasiulyti labai puikia dovana jubiliejam smile.gif tokia vardine galima padaryt, nes as jau ne viena tokia esu padovanojus. esu pridovanojus saliku, vaikisku kostiumeliu, patalyniu su inicialais issiuvinetais, arba su visokiais piesinukais, arba sugalvotais uzrasais. tokia gaunasi labai asmeniska ir originali dovana. ai, siais metais tai populiaru pas mane dovanot pizamas arba ranksluoscius issiuvinetus, jau uzsakiau , kad padarytu. jei kam reikes , duosiu kontaktus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 12 09, 22:31)
O kodel tokia spalva pasirinkot? blink.gif  Siaip juodu serveteliu turbut net maciusi nesu  schmoll.gif Bet idomu kodel butent juoda? Netarodo niuru?

smile.gif Bus netik juoa schmoll.gif , šventės tema, spalvoa (juoda-raudona) tai noriu ant stalo dėti juoda, raudona, juoda, raudona servetėles ir į žvakide dėsiu taip pat žvakes, ant vienos iš sienu iš juodos ir raudonos medžiagos padarysiu kažka panašaus į stenda ir jame sukabinsiu sienlaikrašti. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai sauniai sugalvojai as irgi dariau ta tema tai super
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2008 12 10, 22:32)
tai sauniai sugalvojai as irgi dariau ta tema tai super

aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2008 12 10, 15:25)
smile.gif Bus netik juoa schmoll.gif , šventės tema, spalvoa (juoda-raudona) tai noriu ant stalo dėti juoda, raudona, juoda, raudona servetėles ir į žvakide dėsiu taip pat žvakes, ant vienos iš sienu iš juodos ir raudonos medžiagos padarysiu kažka panašaus į stenda ir jame sukabinsiu sienlaikrašti. mirksiukas.gif

Geras, as tokias pacias vyro 30 spalvas sugalvojau, ir kvietima su PP tokiom splavom padariau biggrin.gif Jis bus tik vasari, bet labiausiai suku galva del sales puosimo ir maisto doh.gif
Gal galit pagelbet, kur galima Kaune uzsisakyti, kad padarytu vieno kasnio sumustinuku, vaisiu grozybiu, nes kai perziurejau viska, manau, kad nespesiu pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 09, 15:33)
Geras, as tokias pacias vyro 30 spalvas sugalvojau, ir kvietima su PP tokiom splavom padariau biggrin.gif Jis bus tik vasari, bet labiausiai suku galva del sales puosimo ir maisto doh.gif
Gal galit pagelbet, kur galima Kaune uzsisakyti, kad padarytu vieno kasnio sumustinuku, vaisiu grozybiu, nes kai perziurejau viska, manau, kad nespesiu pati doh.gif

Mane taip pat labai domina Kaunas ir kas čia galėtų pagelbėt su maistu. Būtų išvis įdomu užsisakyt maistą į vietą, bet kur užsisakyt indus papildomai tada g.gif
Atsakyti
beje, o kas tokiam gimtadienyje kalba sako? t..y. konkurssus organizuoja? paacios?
Papildyta:
Cia, jei neklystu is http://www.renginiovedejas.lt/ ten pas juos kartais atnaujinama informacija. Pati naudojuosi:)

QUOTE(lietaus laselis @ 2008 10 22, 15:05)
Sveikutes,

Visas(us) sveikinu su esamais ir artejanciais jubiliejais.
Turiu toki viena saraseli, cia ivairus zaidimai. Gal pagelbes?
Vakarėlių žaidimai
• Vaidinimas. Iš svečių tarpo atrenkami penki - aštuoni dalyviai. Kiekvienam iš Jų priskiriamas tam tikras vaidmuo. Po trumpos repeticijos, kurios metu "aktoriams" paaiškinama ką turi daryti kiekvienas personažas, prasideda pagrindinis veiksmas. Renginio vedėjas skaito specialiai paruoštą scenarijų, tuo tarpu "aktoriai" tiksliai atlieka Jiems patikėtus vaidmenis.
• Limbo šokio konkursas. Kiekvienas dalyvis bando atsilošęs pralįsti per pastoviai žeminamą kartelę. Iš pradžių kartelė arba virvė laikoma gana aukštai. Kai visi pralenda, kartelė šiek tiek nuleidžiama. Taip kartojama tol, kol pasiekiama riba, kurią įveikia tik patys lanksčiausi.
• Madų šou. Konkurso dalyviai suskirstomi į 2-3 komandas. Kiekviena iš jų turi sukurti naują drabužių kolekciją, besinaudodama renginio vedėjo duotais drabužiais.
• Dainavimo konkursas. Kiekvienas dalyvis turi sudainuoti visiems žinomą dainą. Renginio vedėjas pasako, kokia intonacija ją reikės atlikti (siūlomos intonacijos: rap‘as, rokas, opera, kunigo intonacija, romantiška bei pamokanti intonacijos).
• Dainų spėjimo konkursas. Svečiai turi atspėti kokiuose filmuose ar animaciniuose filmukuose skamba dainos, kurias sugroja didžėjus.
• Specialaus alaus bokalo laikymo konkursas. Konkurso dalyviai turi kiek įmanoma ilgiau išlaikyti specialų, 8 kg. sveriantį alaus bokalą.
• Klausimų – atsakymų konkursas. Svečiams užduodami linksmi bei nuotaikingi klausimai. Teisingai atsakę į pateiktus klausimus dalyviai apdovanojami.
• Komplimentai. Išrenkami keturi - penki dalyviai, kurie paeiliui turi sakyti komplimentus pasirinktam žmogui. Jeigu dalyvis nesugalvoja komplimento per 5 sekundes, jisai iškrenta iš žaidimo. Laimi daugiausiai komplimentų sugalvojęs žmogus.
• Rungtis vyrams. Į sceną pakviečiami trys vyrai. Kiekvienam iš Jų paskiriama apibrėžta vieta, į kurią, per nustatytą laiką (1-2 min.) reikia atnešti kiek įmanoma daugiau merginų. Laimi daugiausiai merginų atnešes dalyvis.
• Rungtis merginoms. Į sceną pakviečiamos trys - keturios merginos. Kiekvienai merginai priskiriamas vienas teisėjas. Per nustatytą laiką (1-2 min.) merginos turi pabučiuoti kiek įmanoma daugiau Jūsų šventėje esančių vyruku. Bučinius skaičiuoja teisėjai. Laimi daugiausiai vaikinų pabučiavusi mergina.
• Įžymybės - Visiems žaidėjams ant nugarų užklijuojami įvairių įžymių žmonių (muzikantų, politikų, mokslininkų) vardai. Kiekvienas žmogus vienu metu gali užduoti renginio vedėjui tris klausimus (pvz.: Ar aš muzikantas? Ar aš aktorius?). Laimi greičiausiai savo personažą įvardines žmogus. Šaltinis www.day.lt
• Įdomios vietos. Keliems žaidėjams (trims–penkiems) ant nugarų pakabinami vietų užrašai, pvz. „Viešnamis“, „Gėjų baras“, Tualetas“, „Pirtis“ ir pan. Po to žaidimo vedėjas kiekvieno iš jų klausia – „kodėl tau patinka ten lankytis?“, „kaip dažnai ten lankaisi?“, “ką ten veiki"?“, „kokį garsų asmenį norėtum kartu ten pasikviesti“ ir pan. Kitiems žaidėjams būna saldaus juoko. Šaltinis www.day.lt
• Aprenk damą. Merginoms duodama po kaspiną, suvyniotą į kamuolį (apie 10 m ilgio). Vaikinai turi kuo greičiau, neliesdami rankomis, vien lūpomis apvynioti kaspinu savo damą. Šaltinis www.day.lt
• Alkotesteris. Ant sienos pritaisomas lapas, ant kurio surašomi laipsniai – 20, 30, 40 ir t.t. Vyrai turi pasilenkti pro kojas ir pasiekti rankomis skaičių. Skaičiai surašomi taip, kad mažesnį laipsnių skaičių būtų kuo sunkiau pasiekti, t.y. reiktų kuo aukščiau kelti ranką. Šaltinis www.day.lt
• Intonacija. Vakaro vedėjas sugalvoja kokią nors frazę, pvz. „Aš labai myliu internetą“. Kiekvienas dalyvis iš eilės turi ištarti tą frazę vis kitokia intonacija. Pralaimi tas, kuris nesugalvoja naujos intonacijos. Šaltinis www.day.lt
• Sukurk. Vienas žaidėjas pasako sakinį, kurio pirmasis žodis prasideda raide A. Kitas turi jį pratęsti, pradėdamas sakinį žodžiu, kuris prasideda raide B. Taip žaidimas tęsiamas kol baigiama abėcėlė arba kas nors nebesugalvoja, kaip pratęsti pasakojimą. Pvz. Aš išėjau į mišką. Bet pradėjo lyti. Cit pasakė kažkas, tupintis po medžiu... Žaidimas gali būti žaidžiamas ir nebūtinai pratęsiant mintį abėcėline tvarka. Galima žaisti tiesiog kuo greičiau pratęsiant pirmojo žaidėjo pradėtą mintį. Taip sukuriamas improvizacinis kūrinys. Šaltinis www.day.lt
• Taip ir Ne. Vakaro vedėjas sugalvoja kokį nors daiktą. Kiti turi išsiaiškinti, kas tai, iš eilės užduodami po klausimą, į kuriuos pirmasis žaidėjas gali atsakyti tik „taip“ arba „ne“. Pvz., „Ar tai vaisius?“ – „Taip“. „Ar jis apvalus?“ – „Ne“ ir pan. Laimi teisingai atspėjęs žaidėjas ar komanda. Šaltinis www.day.lt
Smagaus vakarelio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif  birthday.gif

Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 09, 16:33)

Na mano šventė irgi vasari mirksiukas.gif , tai aš jau gruodi užsisakiau kavine, ten pati dirbau tai jau aplinka pažystama ir mastas neblogas. Tai va kavine turiu, kavinės šefė rekomendavo nebloga muzikanta, tai jau ir jis yra, kvietimai išsiuntinėti, sale puošiu balionais (prie lubu pusti geliu, o ant grindu paprasta), ant vienos sienos iškabinsiu sienlaikrašti (viena mamytė man ji padarė su foto super), ale stenda pasidarysiu pati (juoda-raudona), vienas iš svečiu-draugas bus vedantysis, scenarijus jau yra su žaidimais, užduotimis, nominacijos, ir su žodžiais tėvms, suknelė išnomuota, grožio salonas sutartas,nu vienu žodžiu jau daug kas padaryta, po šventės galėsiu imesti foto.

P.S. turiu vienos thumbup.gif pažystamos tel. kuri gamina maista ir gali atvežti i vieta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 09, 15:33)

QUOTE(Linetė @ 2009 01 11, 10:10)
Mane taip pat labai domina Kaunas ir kas čia galėtų pagelbėt su maistu. Būtų išvis įdomu užsisakyt maistą į vietą, bet kur užsisakyt indus papildomai tada  g.gif

Kai man reikėjo vieno kasnio sumuštinių, tai pigiausiai radau Rimi preky. centre pvz.Megoj arba Save, užsakai, ir pasiimi.
Atsakyti
cia keletas mano padarytu sampano etikes pvz

user posted image

user posted image
Atsakyti