man ir galvos skausmas va sestadieny mano ir mb abieju 30 netelpa galvoj ka tokio padaryt mes esam uk bet pinigeliu neperlabiausiai tai n et nzn norisi kazkokiu zaidimu bet net nzn ar lb jau cia zmones nores juos zaisti
as savo vyro 30 pradejau kurti scenariju. siuo metu planuoju kaip tinkamaii apiformint pradzia. Norecia prie iejimo padaryti toki dalyka. ant a1 formato lapo parasyti isimintinus ivykius pvz.: tada gime, tada eina i mokykla....tada vede, tada gime dukra. teksta atspausdinti juodom raidem ir ismetita tvarka priklijuot ant to lapo ir nuotraukas juodai baltas tokia pat tvarka. o ateinantis sveciai ant to lapo spalvotais flomasteriais raytu uz ka vertina, gerbia ar tiesiog kodel bendrauja su jubiliatu.
noreciau jusu nuomones apie si sumanyma.
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2010 09 07, 13:37)
as savo vyro 30 pradejau kurti scenariju. siuo metu planuoju kaip tinkamaii apiformint pradzia. Norecia prie iejimo padaryti toki dalyka. ant a1 formato lapo parasyti isimintinus ivykius pvz.: tada gime, tada eina i mokykla....tada vede, tada gime dukra. teksta atspausdinti juodom raidem ir ismetita tvarka priklijuot ant to lapo ir nuotraukas juodai baltas tokia pat tvarka. o ateinantis sveciai ant to lapo spalvotais flomasteriais raytu uz ka vertina, gerbia ar tiesiog kodel bendrauja su jubiliatu.
Fainai sugalvojai:)

QUOTE(ingutera @ 2010 09 15, 15:52)
Pagalaiau sulaukiau atsiliepimu. Aciu

QUOTE(Jolanteleg69 @ 2010 09 07, 14:37)
aš irgi būčiau patenkinta gavus tokia dovaną

O aš atėjau su klausimu
Laukia mano pačios jubiliejus ir esu sugalvojusi, kad prie stalo norėčiau padėkot vyrui, vaikystės draugei, gal dar kažkam. Tik kaip galvojat, ar tie svečiai, kurie nebus paminėti, neįsižeistų,
Ar jei jau miniu pvz. vaikystės draugę, tai reiktų ir visiems kitiems už kažką padėkot
Labai laukiu jūsų nuomonių

Laukia mano pačios jubiliejus ir esu sugalvojusi, kad prie stalo norėčiau padėkot vyrui, vaikystės draugei, gal dar kažkam. Tik kaip galvojat, ar tie svečiai, kurie nebus paminėti, neįsižeistų,

Labai laukiu jūsų nuomonių

Sveikos mamytes, gal kas zinote siauliuose zmoniu teikianciu tokias paslaugas kaip pvz gimtadienio plesikai, arba cigones kokios. Zodziu noreciau gimtadienio eigoje kad atvyktu kas ir valandikei uzimtu liaudi.
Gal kas turite JUBILIATO PRIESAIKA BUCIAU LABAIII DEKINGA Vyro 40 m ir bandau sukurti scenariju gal kas koki turite atsiuskite i AZ
Kiekvienas burtų keliu išsitraukė pareigas, kurias turėjo vykdyti viso vakarėlio metu; pvz. siūlas - turėjo siūlyti visiems užkandą, tosteris - sakyti tostus ir t.t
SOS
GAL KAS ZINOTE DAR KOKIU PAREIGU BUTU GALIMA SKIRTI SVECIAMS? REIKIA SKUBIAI...
SOS

Pvz kazkas gali issitraukti sokdyne, tai tures visus sokdinti visa vakara. Tik nelabai suprantu kaip ir is kur galima tosteri issitraukti? Gal geriau kokia uzrasu knygute, ar stikliuka koki.
QUOTE(sigute2 @ 2010 10 25, 14:56)
Pvz kazkas gali issitraukti sokdyne, tai tures visus sokdinti visa vakara. Tik nelabai suprantu kaip ir is kur galima tosteri issitraukti? Gal geriau kokia uzrasu knygute, ar stikliuka koki.
tai cia daiktai nelabai ir reikalingi...

o ideja, kad kazkuriam sveciui skirti sokdynes funkcija, liuks

QUOTE(sigute2 @ 2010 10 25, 13:56)
Geras labai sumanymas su tom pareigom, šaunuolės

O išsitrakė tai suprantu ant popierėlio ar kokių įdomesnių dalykų surašytus pavadinimus, ne pačius gi daiktus