Įkraunama...
Įkraunama...

Kamštinė grindų danga

QUOTE(allberto @ 2012 10 15, 14:32)
“.

Taigi padengus lakais, kamstis tampa nuostabia medziaga...



bet lakas neapsaugo nuo saulės poveikio. pažiūrėkite į natūralią medžio žievę - ji iš lėto dūla. Laikoma, kad saulėtame kambaryje nuo saulės danga suyra per 15 m. (kai kuriuose vokiškuose tinklalapiuose apskritai nepatartina kamštinė danga saulėėtoje pusėje), išbala dar greičiau. Be dabar yra keletas gamintojų, kurie padengia tokiomis medžiagomis kamštį, kad jis už linoleumą tampa saulei atsparesnis, ir įbrėžimams labai atsparus, o kitų savybių nepraranda, apart to, kad negali perlakuoti ir padaryti, kad vėl būtų kaip naujas (išskyrus spalvą, bet yra spalvotų lakų).
Atsakyti
QUOTE(VytautasM @ 2012 10 03, 10:39)

Sudėjus kartu ir anksčiau minėtą bangavimą (dėl klojimo technologijos nesilaikymo, nors darbuotojas ir kruopštus) - rezultatas aiškus. Viena laimė, kad tik vienam kambariui nusipirkome.
Rašaiu anksčiau dėl broko, kurį padarė firma Ferimpex, nesilaikydama kamštinių Wicanders grindų su faneros sluoksniu kojimo technologijos (rekėjo voluoti, arba bent jau su masyviu guminiu plaktuku pastuksenti kievieną cm, tačiau tai nebuvo daroma). Danga praėjus kelioms dienom po klojimo tapo banguota. Dabar, kai jau vos ne pusmetis praėjo, reikia pastebėti, kad dalis bangavimo išnyko. Būtent - išnyko arba ženkliai sumažėjo bangos pagal lentų kraštus - buvo centimetro ir ilgesnės (matuojant nuo krašto), dabar vienur kitur liko kelių milimetrų. Tačiau išliko didžiosios bangos (kelių - keliolikos kv. centimetrų ploto), kurios tam tiku kampu žiūrint, labai gadina vaizdą, nes atrodo,kaip linoleumas. Tad kitų kambarių tikria tokia danga neklosime - pernelyg kaprizinga, reikalauja itin sąžiningo klojėjų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VytautasM: 16 sausio 2013 - 21:06
QUOTE(VytautasM @ 2013 01 16, 20:03)
pernelyg kaprizinga, reikalauja itin sąžiningo klojėjų...

as irgi tos isvados priejau...
nors patinka ji man, bet...
Atsakyti
Tad kitų kambarių tikria tokia danga neklosime - pernelyg kaprizinga, reikalauja itin sąžiningo klojėjų...



Mes su vyru patys grindis susidėjom. Svarbiausia geri klijai ir kruopštumas. Aš tepiau klijus, vyras dėjo ir volavo. Vienintelis minusas tai žiaurus klijų kvapas. Jautiesi kaip "narkoša" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2012 06 19, 08:59)
mano akim ziurint taip, bet spresti jums. Siaip nueikite ir pati apziurekite kamstine danga, tik ziurekite ne senukuose, o butent spec parduotuvese, kurios prekiauja kamstine danga, ir ji geriauusia, kad butu ne lenku gamybos (geriausia portugalu, nes Portugalija pasaulinis kamscio pramones centras), nes kiek zinau, lenkiska yra zymiai plonesne, ir tikrai ne tokia kokybiska.

drinks_cheers.gif jau 5m dziaugiames sia danga,portugaliska yra l.geros kokybes na ir lakas spec labai brangus,bet verta tokiu lakuoti,kad visos gerosios savybes isliktu.Gali vaikscioti ir aukstakulniais ir suo prabegti ir saule kaitinti-jokio poveikio neigiamo kol kas nera.
Atsakyti
Kokie geri atsiliepimaisia danga,net nustebau smile.gif
Tik daug kas sako,kad ji neatspari ibrezimams, stumdant baldus smile.gif idomu, kaip yra su gyvunais? Parketis braizosi nuo nagu ziauriai, idomu kaip sidabga? Ar yra susidejusiu sia danga ir auginanciu sunis?
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2013 02 03, 23:09)
Kokie geri atsiliepimaisia danga,net nustebau smile.gif
Tik daug kas sako,kad ji neatspari ibrezimams, stumdant baldus smile.gif idomu, kaip yra su gyvunais? Parketis braizosi nuo nagu ziauriai, idomu kaip sidabga? Ar yra susidejusiu sia danga ir auginanciu sunis?

Baldu nestumdome,nes visi ant kojeliu pas mus.Suns neturime.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 03, 19:38)
.....Gali vaikscioti ir aukstakulniais ir suo prabegti ir saule kaitinti-jokio poveikio neigiamo kol kas nera.

nuo saulės šviesos blunka, ta prasme kažkiek pašviesėja, nėra taip , kad išbaltų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 09 vasario 2013 - 23:57
Gal kas turite tokias Egger Laneo grindis, gal pasidalintumėt nuomone apie jas 4u.gif ?
user posted image
http://www.egger.com/EX_en/laneo.htm
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2013 02 09, 23:56)
nuo saulės šviesos blunka, ta prasme kažkiek pašviesėja, nėra taip , kad išbaltų smile.gif

visos grindys svieseja po kazkiek laiko
Atsakyti
Užsakinėjom klijuojamas kamštines grindis "Geros grindys" salone, tai plokštelės skirtingų spalvų doh.gif Netgi toje pačioje dėžėje supakuotos šiek tiek skiriasi atspalvis. Pas mus buvo užsakyta nepilnai 12 lvadratų, tai buvo viena pilna dėžė ir keliolika plokštelių atskirai, tai vat iš dėžės ir paskirų spalvos labai smarkiai skiriasi doh.gif Gaila, kad šiandien nedarbo diena, reiks ryt keikt juos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2013 02 04, 00:09)
Tik daug kas sako,kad ji neatspari ibrezimams, stumdant baldus smile.gif

Idomu kuri danga atspari baldu stumdymui? g.gif nebent linoleumas gal koks.. ai tiesa, plyteles dar..
Atsakyti