Įkraunama...
Įkraunama...

Kamštinė grindų danga

QUOTE(allberto @ 2012 06 18, 22:42)
Bet tai jus pagalvokit...
Jeigu per 3metus parketas svetaineje visas nuo nagu subraizytas tai kamstis, Jusu nuomone, stipresnes medziaga uz parketa???

ax.gif


mano akim ziurint taip, bet spresti jums. Siaip nueikite ir pati apziurekite kamstine danga, tik ziurekite ne senukuose, o butent spec parduotuvese, kurios prekiauja kamstine danga, ir ji geriauusia, kad butu ne lenku gamybos (geriausia portugalu, nes Portugalija pasaulinis kamscio pramones centras), nes kiek zinau, lenkiska yra zymiai plonesne, ir tikrai ne tokia kokybiska.
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 06 18, 22:42)
Bet tai jus pagalvokit...
Jeigu per 3metus parketas svetaineje visas nuo nagu subraizytas tai kamstis, Jusu nuomone, stipresnes medziaga uz parketa???

ax.gif

Ten dar yra 42 kl., tai žymiai stipresnė nei laminatas 33 kl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 06 18, 20:43)
Siaip kamstis yra minksta medziaga.
Juk esate ciupineje vyno kamsti...  ax.gif

Jeigu jau situacija tokia, as galvociau apie plyteles ir sildomas grindis.

Arba nagus karpyciau suniui  biggrin.gif



QUOTE(allberto @ 2012 06 18, 22:42)
Bet tai jus pagalvokit...
Jeigu per 3metus parketas svetaineje visas nuo nagu subraizytas tai kamstis, Jusu nuomone, stipresnes medziaga uz parketa???

ax.gif


Turim kamstine danga virtuveje - tikriausiai labiausiai lankoma vieta biggrin.gif ant jos stovi virtuvines kedes, stalas, kedes nuolat judinamos pirmyn/atgal ir taip jau nuo 2006 m ir ka jus manot - grindys kaip naujos thumbup.gif zinoma, kamstine danga buvo labai brangi doh.gif
Ir tikrai as jos labai jau nesaugau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 13 rugpjūčio 2012 - 23:12
Gal kas neseniai klijavosi kamštinę grindų dangą ir yra labai patenkinti savo meistrais? Bučiau labai dėkinga už kontaktus smile.gif Klijuoti reikėtų 30 kv/m Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 16, 20:39)
mes visame name susidėjome kamštį, išskyrus vonias ir tambūrą. ir esame labai patenkinti. tiesa dėjome gana brangų iš Ferimpex. 

Mes tai užsakėme klojimą (klijavimą) Ferimpeks, iš kurių irgi pirkome. Grindys (kamštinės, medžio lentų imitacija, su tikro medžio faneros sluoksniu) liko vietomis banguotos, „lentų“ kraštai užsiraitę... Kaip linoleumas atrodo, kai žiūri prieš langus... Beveik du šimtus litų kvadratinis ( čia su išlyginamuoju sluoksniu, su viskuo) kainavo, o kad nebūtų to broko, tereikėjo iš “Goto“ išsinuomoti volą, kuris tolygiai paskirstytų klijus, ir ta nuoma dienai būtų kainavusi 20 Lt (už visų įrankių nuomą mokėjome atskirai mes, tad Ferimpeksui tai nieko nebūtų kainavę). Ferimpeks giriasi, kad 14 metų šiame versle, o elementariai ignoruoja technologiją (kiek supratome, pasikliauja tuo, kad klientai paprastai nieko neišmano ar bent jau tokių niuansų tai tikrai nežino). Spręskite patys, ar verta su jais prasidėti... Kai pastebėjome banguotumą (o tas atsirado po kelių dienų, klojimo dieną ar debesuota buvo, tai nesimatė, ar tikrai rantytis pradeda po kelių dienų), parašėme, pasiūlėme atvažiuoti ir patiems įsitikinti, bet tepaprašė nuotraukų. padėjome ant grindų labai lygų kelių centimetrų skersmens skritulį (vinilinių plokštelių prispaustuką), po juo popieriais juostelę lengvai prakišome – ir tokių vietų daug. Nusiuntėme nuotrauką, nieko neatrašė... Toks įspūdis, kad kreipėsi į būrėją, kuri iš nuotraukų grindus remontuoja. Nepadėjo. Kas liūdniausia, kad grindys ilgaamžės, dabar kiekvieną kartą įeidami į kambarį, matome broką, ir mintyse keikiame Ferimpex. Iki gyvenimo pagaqigos, praktiškai... Labai rekomenduotume prieš užsakant grindų klojimo darbus tai firma, susižinoti internete, kokia yra technologija ir išsiklausimėti, kokias ji medžiagas, kokius įrankius naudos ir kaip darys. Mes tai visai netyčia per FINE LIVING kanalą pamatėme filmuką apie tokios dangos klojimą, ir pamatėm, kad voluoja, po to pasiklausėme gamintojo, ar būtina voluoti. Atsakė, kad taip, nes kitaip klijai nepasiskirtys tolygiai, ir bus banguota. O Ferimpeks tvirtina, kad, jei tinkami klijai, tai voluoti nebūtina. Vadinasi, keturiolika metų broką varo (čia tik spėjimas, pagrįstas asmenine patirtimi – gal visiems kitiems ir voliuoja, tik mums vieniems ne). Tiesiog kai kurie paviršiaus piešinukai tokie, kad, akivaizdu, jog nelygumų pastebėti vizualiai neįmanoma, reikia apčiuopom, arba mūsų minėtu būdu.

Atsakyti
QUOTE(VytautasM @ 2012 10 01, 11:36)
Mes tai užsakėme klojimą (klijavimą) Ferimpeks, iš kurių irgi pirkome.  Grindys (kamštinės, medžio lentų  imitacija, su tikro medžio faneros sluoksniu) liko vietomis banguotos, „lentų“  kraštai užsiraitę... Kaip linoleumas atrodo, kai žiūri prieš langus... Beveik du šimtus litų kvadratinis ( čia su išlyginamuoju sluoksniu, su viskuo) kainavo, o kad nebūtų to broko, tereikėjo iš “Goto“ išsinuomoti volą, kuris tolygiai paskirstytų klijus, ir ta nuoma dienai būtų kainavusi 20 Lt (už visų įrankių nuomą mokėjome atskirai mes, tad Ferimpeksui tai nieko nebūtų  kainavę). Ferimpeks giriasi, kad  14 metų  šiame versle, o elementariai ignoruoja technologiją (kiek supratome, pasikliauja tuo, kad klientai paprastai nieko neišmano ar bent jau tokių niuansų tai tikrai nežino). Spręskite patys, ar verta su jais prasidėti...  Kai pastebėjome  banguotumą (o tas atsirado po kelių dienų, klojimo dieną ar debesuota buvo, tai nesimatė, ar tikrai rantytis pradeda po kelių dienų),  parašėme, pasiūlėme atvažiuoti ir patiems įsitikinti, bet tepaprašė nuotraukų. padėjome ant grindų labai lygų kelių centimetrų skersmens skritulį (vinilinių plokštelių prispaustuką), po juo popieriais juostelę lengvai prakišome – ir tokių vietų daug. Nusiuntėme nuotrauką, nieko neatrašė...  Toks įspūdis, kad kreipėsi į būrėją, kuri iš nuotraukų grindus remontuoja. Nepadėjo. Kas liūdniausia, kad grindys ilgaamžės, dabar kiekvieną kartą įeidami į kambarį, matome broką, ir mintyse keikiame Ferimpex. Iki gyvenimo pagaqigos, praktiškai... Labai rekomenduotume prieš užsakant grindų klojimo darbus  tai firma, susižinoti internete, kokia yra technologija ir išsiklausimėti, kokias ji medžiagas, kokius įrankius naudos ir kaip darys. Mes tai visai netyčia per FINE LIVING kanalą pamatėme filmuką apie tokios dangos klojimą, ir pamatėm, kad voluoja, po to pasiklausėme gamintojo, ar būtina voluoti. Atsakė, kad taip, nes kitaip klijai nepasiskirtys tolygiai, ir bus banguota. O Ferimpeks tvirtina, kad, jei tinkami klijai, tai voluoti nebūtina. Vadinasi, keturiolika metų broką varo (čia tik spėjimas, pagrįstas asmenine patirtimi – gal visiems kitiems ir voliuoja, tik mums vieniems ne). Tiesiog kai kurie paviršiaus piešinukai tokie, kad, akivaizdu, jog nelygumų pastebėti vizualiai neįmanoma, reikia apčiuopom, arba mūsų minėtu būdu.



Mes pirkome iš čia - http://www.gerosgrindys.lt/ , Panevėžyje, irgi klijuojamą, klijavo jų meistrai, visą pirmą aukštai apie 100 kvad. Tai padarė tikrai gerai ir geitai thumbup.gif, jokių nusiskundimų neturime.

Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2012 10 01, 10:05)
Mes pirkome iš čia - http://www.gerosgrindys.lt/ , Panevėžyje, irgi klijuojamą, klijavo jų meistrai, visą pirmą aukštai apie 100 kvad. Tai padarė tikrai gerai ir geitai  thumbup.gif, jokių nusiskundimų neturime.

O koks konkrečiai kamštis? Įprastinio kamščio klojimui reikalavimai mažesni, jo nelygumus maskuoja piešinukas. O ten, kur grindų imitacija, ir dar su natūralia faneruote, tai menkiausias nelygumas - aliuzija į linoleumą sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VytautasM: 02 spalio 2012 - 15:02
QUOTE(VytautasM @ 2012 10 02, 17:02)
O koks konkrečiai kamštis? Įprastinio kamščio klojimui reikalavimai mažesni, jo nelygumus maskuoja piešinukas. O ten, kur grindų imitacija, ir dar su natūralia faneruote, tai menkiausias nelygumas  - aliuzija į linoleumą sad.gif



Atrodo, kad šitos, http://www.gerosgrin...6-pro-1650.html,
nebelabai atsimenu blush2.gif ,
tikrai į linoleumą nepanašu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2012 06 19, 08:59)
(geriausia portugalu, nes Portugalija pasaulinis kamscio pramones centras), nes kiek zinau, lenkiska yra zymiai plonesne, ir tikrai ne tokia kokybiska.
Tai, kad daugiau, kaip pusė pasauio grindų dango pagaminta Portugalijoje, dar nieko nesako (apie kokybę). Juk Jums svarbu, kad Jūsų pirkta danga būtų kokybiška, tiesa? Konkretus pvz.: šiemet pirkome Wicanders gamybis Woodkomfort serjios dangą, turėtų būti 3,2 mm storio. realiai didesnės dalies vienas "lentos" (matmenys iš atminties maždaug 600X12x3,2) galas ženkliai storesnis už kitą. Greta du sudėjus, labai aiškiai matyti (presaisusidęvėję, jei imti analogiją su MPP, su kuria teko gyvenime susidurti).
Sudėjus kartu ir anksčiau minėtą bangavimą (dėl klojimo technologijos nesilaikymo, nors darbuotojas ir kruopštus) - rezultatas aiškus. Viena laimė, kad tik vienam kambariui nusipirkome. Labai pasisekė bet jau tuo. Dabar dairomės šveicariškos, vokiškos. Planuojame parsisiųsdinti pavyzdžius ir tik po to pirkti. nes tų firmų Leituvoje, Latvijoje dar nėra atstovų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VytautasM: 03 spalio 2012 - 10:42
QUOTE(Tiffany @ 2012 08 14, 00:10)
Turim kamstine danga virtuveje - tikriausiai labiausiai lankoma vieta  biggrin.gif ant jos stovi virtuvines kedes, stalas, kedes nuolat judinamos pirmyn/atgal ir taip jau nuo 2006 m ir ka jus manot - grindys kaip naujos  thumbup.gif zinoma, kamstine danga buvo labai brangi  doh.gif
Ir tikrai as jos labai jau nesaugau  tongue.gif

Pas jus klijuojama danga virtuvėje?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2012 10 14, 13:29)
Pas jus klijuojama danga virtuvėje?

Nėra ko stebėtis. Vienas 15 M. prikaiujantis kam62iu vokietis atsiuntė man nuotrauką, kur kamštis dušo kobinoje. Svarbu, kad negautų drėmės. o tam yra lakai.
Atsakyti
O pas mane jau beveik puse metu vonioje guli kamscio 6 mm storio „lenta“ vietoj kilimelio išlipti iš vonios.

Pirkau vieną lentą ir specialiai nedengiau jokiais lakais - tiesiog eksperimentas, kiek „galingas“ kamstis yra...
Turiu pasakyti, kad dabar matosi kelios demes - nezinau nuo ko - gal kazkiek nuo purvo, gal dar nuo ko. Bet siaip - thumbup.gif
Pacioje pradzioje bande banguotis (raitotis galai), bet greitai praejo - gal „aklimatizavosi“.

Taigi padengus lakais, kamstis tampa nuostabia medziaga...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti