sedziu sau ramiai lietuvoje.. toli nuo savo muilo gaminimo irangos, tai ir tyliu
bet sekmadieni jau skrendu namo
ar tu bandei kokius muilus kurti?
Ir ko tu taip tyliai LT sedėjai? niu va arbatos jau nebespėsim išgerti Na teks tau kitą kart atskristi Dėl muiliukų virimo tai truput įsudėtinga, MB pakankamai prieš ir visomis keturiomis, tai kol kas aš taip ramiai , kaip palaikymo komanda , nors jau viską turiu. Na dar naujas šeimos narys pas mus atsirado, kuris nuolat kiša savo nosį kur reikia ir kur nereikia, tai tokia ir ta muilavirio situacija
o as norejau pasidometi, zinau kad galima ir ranka ilgai sukant prisukti ta muila , bet dauguma filmuku perziurejus maciau, kad naudojasi tokiu daigciuku
,
o jai as ji pakeisciau tokiu mikseriu , gal nieko butu, nes vis brandinu ta minti apie muiliuko gamyba, bet nors ir dar tolimi planai vis tik paletukais ruosiuosi
,
o jai as ji pakeisciau tokiu mikseriu , gal nieko butu, nes vis brandinu ta minti apie muiliuko gamyba, bet nors ir dar tolimi planai vis tik paletukais ruosiuosi
LINUTUK, toks mikseris muilo masę maišant mano supratimu, greitai perdegtų
QUOTE(irmulia @ 2008 12 04, 20:56)
LINUTUK, toks mikseris muilo masę maišant mano supratimu, greitai perdegtų
manai perdegtu , o kazin kaip ilgai plakti reikia , galvojau tas mikseris bus geriau nei nieko , reiks per nauja galvoti
prisipirkau skirtingos bazes, pradejau daryti o ji smirda... noras visas pradingo daryti muila... kur dabar tas formeles deti..
QUOTE(aint @ 2008 12 05, 23:01)
prisipirkau skirtingos bazes, pradejau daryti o ji smirda... noras visas pradingo daryti muila... kur dabar tas formeles deti..
Kokią pirkai ? specialią lydymui? ar kokį APTA?
Ir smulkiau papasakok kaip ką darei? gal dar ne viskas taip prastai
bandziau ir vandeniu lydit ( na kaip reikia, pagal taisykles, ) ir mikrobanginej.. vos tik issilydo neimanoma, pykina mane iskart... bandziau ir glicerinine ir augaline baze.. ji ir kieta man nemaloniai kvepejo, gal baze tokia pasitaike... kai parduotuvej pirkau paprasta maza gabaliuka, normalus kvapas buvo, vos jautesi, o sitos gal brokuotos, tik ozkos pieno nesmirdejo dar. kai lydziau galvojau kvapu dadesiu ir praeis.. dar blogiau... jos smirdi tesiog ir tiek, su jom ir daryt nieko nereikia..
QUOTE(irmulia @ 2008 12 06, 00:06)
Kokią pirkai ? specialią lydymui? ar kokį APTA?
tikrai įdomu ko jos taip smirda o galiojimo laikas buvo ant įpakavimo parašytas? nors toks dalykas kaip ir negali būti pasenęs... ar klystu?
tikrai keista del to kvapo , as pirkusi ir ta skaidre ir balta muilo baze, no jokio kvapo, sakyciau bekvapes , gal ilgai kaitinai , nesuprantu
jai sakytum, kad is aptos darei, tada jo, kvapas tikrai yra, ir tie kvapai sunkiai ji paslepia
jai sakytum, kad is aptos darei, tada jo, kvapas tikrai yra, ir tie kvapai sunkiai ji paslepia
Na ka, uzsikreciau ir as situo muilo virusu.. Prisipirkau muilo ir va dabar laukiu kol sustings mano muilas..
Na va ir rezultatai... http://public.fotki....atvaizd020.html