ta aliejai.com, kaip suprantu, internetu neprekiauja?
QUOTE(Štai @ 2008 09 10, 13:23)
Daddygirl, o gal gali plačiau aprašyt atvejus, jei NaOH papuola į akis? Aš tiesą sakant, pirmuosius kartus akinių nenaudojau... Galvojau vėliau nusipirksiu. Kai pajaučiau, kad garai šiek tiek graužia akis, tieisog maišiau per ištiestą ranką, toliau nuo puodo ir viskas... Noriu šiandien muiliuką gamint, bet jaučiu nebesiimsiu, kol akinių nenusipirksiu.. Gerai, kad viskas gerai, bet prisižaist irgi nesinori...
Dėl avokado aliejaus nebeatsimenu... gal 3.. gal 5Lt už 100ml. Bet tikrai ne daugiau. Šiaip aliejus.com patys pigiausi aliejai kokius pavyko rast LT Pvz., medvilnės 1,9lt, abrikosų kauliukų 3,3lt už 100 ml. Tik ta parduotuvė yra tik klaipėdoj ir Panevėžy kol kas, o apie naujus sakė ir Vilniuj atidarys
Papildyta:
Nors gal tas avokadų aliejus ir 2,5lt už 100ml kainavo.. Nebeatsimenu..
Dėl avokado aliejaus nebeatsimenu... gal 3.. gal 5Lt už 100ml. Bet tikrai ne daugiau. Šiaip aliejus.com patys pigiausi aliejai kokius pavyko rast LT Pvz., medvilnės 1,9lt, abrikosų kauliukų 3,3lt už 100 ml. Tik ta parduotuvė yra tik klaipėdoj ir Panevėžy kol kas, o apie naujus sakė ir Vilniuj atidarys
Papildyta:
Nors gal tas avokadų aliejus ir 2,5lt už 100ml kainavo.. Nebeatsimenu..
smulkiau net nesinori pasakot.. siurpas per kuna eina.. ypac atvejis, kur 2 metu vaikiukas uzsipyle naoh ir vandens misini ant galvos..
tik tiek, kad galima net apakti..
aplamai ir oda galima sekmingai isdeginti, bet oda lieka oda,.. o AKIMS pasekmes kartais nebepataisomos.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 11, 02:19)
ta aliejai.com, kaip suprantu, internetu neprekiauja?
Neprekiauja...
Irmulia, tavo dėžutė perpildyta.
QUOTE(Štai @ 2008 09 11, 08:18)
Labas rytas, jau pasitryniau
Et, neatsilaikiau, neužsisakinėjau jokių bazių priviriau iš pirmo pasitaikiusio ūkinio muilo muiliukų Vyras pagalvojo, kad pyragėlius gaminu
Paruošiau vieną su kavos tirščiais ir kakava, kitą su vanile, medumi ir kakava Džiusta jau 3 diena. Žiūrėsim, kas čia bus iš jų, iš pradžių labai keisto kvapo jie buvo,bet ūkinio muilo kvapo dabar jau nebeliko
Paruošiau vieną su kavos tirščiais ir kakava, kitą su vanile, medumi ir kakava Džiusta jau 3 diena. Žiūrėsim, kas čia bus iš jų, iš pradžių labai keisto kvapo jie buvo,bet ūkinio muilo kvapo dabar jau nebeliko
QUOTE(Štai @ 2008 09 11, 14:50)
Įmetu savo muiliukų foto Dedu nuorodą, nes nuotraukos normaliai įkelti man nesigauna...
Muilas
Tie beveik balti - su daug alyvuogių ir vynuogių kauliukų aliejaus. O kiti su kokosų pienu
Muilas
Tie beveik balti - su daug alyvuogių ir vynuogių kauliukų aliejaus. O kiti su kokosų pienu
man balti labai grazus.
kaip dejai kokoso piena? as bandziau tik su creamed coconut, su pienu skaiciau gali buti problemu...
kaip tau pavyko?
QUOTE(Štai @ 2008 09 11, 15:50)
Įmetu savo muiliukų foto Dedu nuorodą, nes nuotraukos normaliai įkelti man nesigauna...
Muilas
Tie beveik balti - su daug alyvuogių ir vynuogių kauliukų aliejaus. O kiti su kokosų pienu
Muilas
Tie beveik balti - su daug alyvuogių ir vynuogių kauliukų aliejaus. O kiti su kokosų pienu
Nu liuks atrodo skaniai ir spėju labai smagu bus su jais praustis
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 09 11, 16:48)
Et, neatsilaikiau, neužsisakinėjau jokių bazių priviriau iš pirmo pasitaikiusio ūkinio muilo muiliukų ....
Laukiam foto , kaipgi be
Ačiū
Dėl kokoso pieno, tai pasitikslinsiu ar mes apie tą patį šnekam : tas vandenėlis, kai prakerti kokosą - tai ne pienas; pienas spaudžiamas iš kokoso minkštimo. Aš turėjau nusipirkusi kokoso pieno tokiam "tetrapak", kadangi pati kažkada esu jį spaudus iš kokoso, tai žinojau tiksliai kaip turi atrodyti ir kokio skonio Tiesą sakant, galvoju, kad net gal coconut cream geriau naudoti... Nes kai spaudžiamas kokosas, tai jis pirma sutarkuojamas, o tada spaudžiamas pienas.. Tai kur pirmas spaudimas - tai vadinasi coconut cream. Tada tos likusios drožlės užpilamos vandeniu, ir vėl spaudžiamos - tada gaunasi toks šiek tiek skystesnis reikalas - kokoso pienas.
Nukrypau į lankas...
Tai va. Pusę pieno atšaldžiau, o kitą pusę užšaldžiau. Indą su atšaldytu pienu įdėjau į kriauklę su šaltu vandeniu. Ir tada labai labai po truputį dėjau NaOH. Įdedi šarmo, tada pamaišai, tada vėl įdedi, vėl pamaišai. Laaaabai dvokia.. O tada gale dar sudedi ir tuos užšaldytus pieno ledukus. Ir viskas Man, tiesą sakant, su vandeniu baisiau buvo viską daryt. Čia nei baisiai garavo, nei putojo... Tik pageltonavo ir baisiai pasmirdo
Dėl kokoso pieno, tai pasitikslinsiu ar mes apie tą patį šnekam : tas vandenėlis, kai prakerti kokosą - tai ne pienas; pienas spaudžiamas iš kokoso minkštimo. Aš turėjau nusipirkusi kokoso pieno tokiam "tetrapak", kadangi pati kažkada esu jį spaudus iš kokoso, tai žinojau tiksliai kaip turi atrodyti ir kokio skonio Tiesą sakant, galvoju, kad net gal coconut cream geriau naudoti... Nes kai spaudžiamas kokosas, tai jis pirma sutarkuojamas, o tada spaudžiamas pienas.. Tai kur pirmas spaudimas - tai vadinasi coconut cream. Tada tos likusios drožlės užpilamos vandeniu, ir vėl spaudžiamos - tada gaunasi toks šiek tiek skystesnis reikalas - kokoso pienas.
Nukrypau į lankas...
Tai va. Pusę pieno atšaldžiau, o kitą pusę užšaldžiau. Indą su atšaldytu pienu įdėjau į kriauklę su šaltu vandeniu. Ir tada labai labai po truputį dėjau NaOH. Įdedi šarmo, tada pamaišai, tada vėl įdedi, vėl pamaišai. Laaaabai dvokia.. O tada gale dar sudedi ir tuos užšaldytus pieno ledukus. Ir viskas Man, tiesą sakant, su vandeniu baisiau buvo viską daryt. Čia nei baisiai garavo, nei putojo... Tik pageltonavo ir baisiai pasmirdo
QUOTE(Štai @ 2008 09 12, 08:00)
Ačiū
Dėl kokoso pieno, tai pasitikslinsiu ar mes apie tą patį šnekam : tas vandenėlis, kai prakerti kokosą - tai ne pienas; pienas spaudžiamas iš kokoso minkštimo. Aš turėjau nusipirkusi kokoso pieno tokiam "tetrapak", kadangi pati kažkada esu jį spaudus iš kokoso, tai žinojau tiksliai kaip turi atrodyti ir kokio skonio Tiesą sakant, galvoju, kad net gal coconut cream geriau naudoti... Nes kai spaudžiamas kokosas, tai jis pirma sutarkuojamas, o tada spaudžiamas pienas.. Tai kur pirmas spaudimas - tai vadinasi coconut cream. Tada tos likusios drožlės užpilamos vandeniu, ir vėl spaudžiamos - tada gaunasi toks šiek tiek skystesnis reikalas - kokoso pienas.
Nukrypau į lankas...
Tai va. Pusę pieno atšaldžiau, o kitą pusę užšaldžiau. Indą su atšaldytu pienu įdėjau į kriauklę su šaltu vandeniu. Ir tada labai labai po truputį dėjau NaOH. Įdedi šarmo, tada pamaišai, tada vėl įdedi, vėl pamaišai. Laaaabai dvokia.. O tada gale dar sudedi ir tuos užšaldytus pieno ledukus. Ir viskas Man, tiesą sakant, su vandeniu baisiau buvo viską daryt. Čia nei baisiai garavo, nei putojo... Tik pageltonavo ir baisiai pasmirdo
Dėl kokoso pieno, tai pasitikslinsiu ar mes apie tą patį šnekam : tas vandenėlis, kai prakerti kokosą - tai ne pienas; pienas spaudžiamas iš kokoso minkštimo. Aš turėjau nusipirkusi kokoso pieno tokiam "tetrapak", kadangi pati kažkada esu jį spaudus iš kokoso, tai žinojau tiksliai kaip turi atrodyti ir kokio skonio Tiesą sakant, galvoju, kad net gal coconut cream geriau naudoti... Nes kai spaudžiamas kokosas, tai jis pirma sutarkuojamas, o tada spaudžiamas pienas.. Tai kur pirmas spaudimas - tai vadinasi coconut cream. Tada tos likusios drožlės užpilamos vandeniu, ir vėl spaudžiamos - tada gaunasi toks šiek tiek skystesnis reikalas - kokoso pienas.
Nukrypau į lankas...
Tai va. Pusę pieno atšaldžiau, o kitą pusę užšaldžiau. Indą su atšaldytu pienu įdėjau į kriauklę su šaltu vandeniu. Ir tada labai labai po truputį dėjau NaOH. Įdedi šarmo, tada pamaišai, tada vėl įdedi, vėl pamaišai. Laaaabai dvokia.. O tada gale dar sudedi ir tuos užšaldytus pieno ledukus. Ir viskas Man, tiesą sakant, su vandeniu baisiau buvo viską daryt. Čia nei baisiai garavo, nei putojo... Tik pageltonavo ir baisiai pasmirdo
Aciuks uz atsakyma.
Kokoso piena ir cream as zinau as gi londone gyvenu cia afrikietisku parduotuviu daug
as irgi galvojau, kad cream geriau. bet del to, kad ji dedi i mase ir tiek.. nereikia tos terliones maisant su naoh.
gerai, kad sauniai pasiseke. as va skaiciau, kad kai kada taip naudojamas kokoso pienas paveda. tai nepuoliau jo bandyti, o nusipirkau cream... bet kada nors turbut reiks
man patinka kokosas muile
QUOTE(Frekė @ 2008 09 12, 09:58)
na va mano muilai... tik supjaustyti negraziai....
muilas
pasikartosiu nepavyko pirmas blynas reik ieskoti mandresniu alieju... kokosu migdolu ir panasiai arba klaidedieciu prasyti kad atsiustu pastu
muilas
pasikartosiu nepavyko pirmas blynas reik ieskoti mandresniu alieju... kokosu migdolu ir panasiai arba klaidedieciu prasyti kad atsiustu pastu
sveikinu su pirmu bandymu.
gal jie tinkami naudojimui? ar sakai naoh liko neistirpes?
Prisiminiau vis galvojau kokios ten problemos iskyla su tuo kokoso pienu Taigi kai kam lieka pilnai neistirpes naoh.