Dariau ir as vonios bombas pries kokia savaitele- bet dauguma man ju sutrupejo
Tik pati pirma liko nesutrupejusi- bet pavirsius taip suskeldejo dziunant- kaip afrikos dykumu zeme- bet tai tvirtumui jo kazkaip nekenkia - tik kosmetinis defektas
O tos estetikos labai norisi- kad butu lygus, tvarkingas pavirsius, nesimetytu siules-sudurimo..
O va kitu dauguma sutrupejo-ypac suvoziamose formelese- rutulia, taip pat turejau toki kiausini plastikini, uzdaroma- nuo kazkokio a la kinderio, tik tikro kiausinio formos ir zasies kiausinio dydzio- bet is tos formeles nepavykdavo isimti nesutrupinus- arba nesulipdavo kiausinio puses viena su kita, ir imant atsiskirdavo , arba nepavykdavo isimti, nes palaikius pora valandu formose pasidare taip standu ten viskas, kad isimti is formos nejo- ir imant subyrejo i miltus- panasiai ir su rutuliu buvo- as dariau rutui is fructis serumo plaukams, berods, apvalaus buteliuko. Buvau sumasciusi daryti pradzioje is eglutes zaislu- nes per ispardavima papigiaisku toku buvau kalna prisipirkus didelei eglei- su defektais truputi kai kurie- tai juos norejau pjauti, bet kazkaip pagalvojau, kad bus sunku graziai perpjauti per puse kieta daikta, kaip zaislas eglutes- nors ten buvo ir burbulai, ir varpeliai, ir zvaigzdes, ir sirdeles- ir trys zaislai maziau nei lita bendroj sumoj kainavo- bet gerai, kad nebandziau, nes jei paprastu formu subyrejo..
Ziuriu, nesubyrejo tos bombos, i kuris dejau kisieliaus sauso- bet jis juk tik is krakmolo, citrinos rugsties ir cukraus padarytas- panasiai kaip bobu musu, sudetis to kisieliaus- mastau, gal cukrus isgelbejo
Bet irgi nesuprantu, nuo ko tas subyrejimas priklauso- o dar tokias mielas spalvas maistines ispliurzijau tiems subyrejusiems- turejo margi jie visokie gautis, dryzuoti, kaip marguciai- dabar neliko dazuir kai isdzivo- subyrejo beveik visi, kuriuos pavyko isimti is formu- radau ryte trupiniu kruveles
bandysiu dar matyt- bet neisivaizduoju, kodel subyrejo
- bandziau ir su vandeniu, ir be, o tik su aliejumi daryti bat tas pats- rezultatas... Ir daug dariau.. Bet jauciu bandysiu dar
norisi isgauti rezultata vis tik