QUOTE(lamyte @ 2008 01 21, 13:08)
Laba diena,
Mano mažasis irgi serga šia liga
Noriu paklausti ar galima inhaliuot natrio chloridą, jei ant butelio parašyta atidarius talpą tirpalo tinkamumas 12 val.? Paskutinį kartą sirgom laringitu prieš mėnesį, tada ir atidarėm. Tas butelis yra 250 ml talpos ir skirtas vartoti į veną. Kad į veną negalima tai suprantama, bet inhaliuot gal galima? Gal šio tirpalo yra ir mažesnėse talpose?
Mano mažasis irgi serga šia liga
Noriu paklausti ar galima inhaliuot natrio chloridą, jei ant butelio parašyta atidarius talpą tirpalo tinkamumas 12 val.? Paskutinį kartą sirgom laringitu prieš mėnesį, tada ir atidarėm. Tas butelis yra 250 ml talpos ir skirtas vartoti į veną. Kad į veną negalima tai suprantama, bet inhaliuot gal galima? Gal šio tirpalo yra ir mažesnėse talpose?
aš iš pradžių pirkdavau ampulėse, bet brangiai išeina O šįkart pirkau irgi 250 ml, pasitariau su vaistininke, sakė nieko nenutiks ilgiau palaikius, juk ne injekcijas darysi O kaip ištrauki vandenuką? aš tai įduriu adatą ir su švirkštu prisitraukiu kiek reik, o adatą ten ir palieku su kokia vatike dar užkišu