QUOTE(grazina37 @ 2008 01 11, 14:02)
laringita svarbu laiku pagauti,maziui dauzniausiai pries pradedant loti diena pradeda begti nosis,tai tada pradedam gydyma,ventolinas nospa ,o jei uzloja iskarto inhaliacijos su adrenalinu,ir isvis nevisada klausau gydytojos rekomendaciju,nebent matau kad esu bejege kovoti su sia bjaurybe
Mes nuo praejusio rudens irgi zinome jau to laringitinio dusulio 'malonuma'
Pirmakart veze mus i ligonine, nes buvom to nepatyre o ir ligos pradzia buvo labai staigi ir umi-tiesiog duso
Aisku gelbejomes vonioje garinamu karstu vandeniu, bet vistiek reikejo kviesti greitaja. Stacionare 3-4 dienos. Lojima labiau atpalaidavo ne tiek adrenalinas kiek ventolino inhaliacijos.
Sianakt paryciais po 4 slogos d. prasidejus lojimui ir apsunkintam kvepavimui, vel laikiau vaika karstu dusu prigarintoje vonioje. Siek tiek atpalaidavo kvepavima. Gydytoja rekomendavo Ventolin sirupa, bet kadangi is patyrimo zinau, pasakiau kad jis neefektyvus, ir pasitarus del Ventolino purskiamo(inhaliatoriaus) ji ir isigijau. Bet mano mazis ipurskus atsitraukia ir negauna dalies vaistu, o pasiulytas vaistineje babyhaller'is man pasirode toks gremezdiskas ir neracionalus naudojimui savo tokiu ilgu vamzdziu
Labai noreciau gauti tokia, kaip ligonineje naudoja, vaikiška 'kauke-respiratoriu' kuris tvirtinamas tiesiai prie Ventolin purskiklio -gal kas nors is jusu zinote kur toki galima gauti ?
QUOTE(fishke @ 2008 01 11, 18:00)
TAIP
sunkiausios yra pirmos 2-3 naktys, tada kelis kartus per naktį adrenaliną tenka inhaliuot, miegam su oro drėkintuvu, visokie karštų bulvių kompresai. O ligoninėj dėl laringito gulėjom tik kartą. Užkratą iš ligoninės pagavo :
Tai jus tik adrenalina inhaliuojate ir , kaip supratau, su kompresoriniu inhaliatoriumi?
Ar gal ka nors zinote apie ta kauke, kuria cia minejau?
Beje mes irgi ant naujuju, suspazmavus kosuliui, apsilanke ligoninej tik pasiinhaltiuoti pasigavom uzkrata - per para liga nuo trachito paumejo iki bronchopneumonijos
QUOTE(dange @ 2008 02 11, 18:08)
Kiek teko domėtis, daugelis inhaliatorių, kurie skystas vaistų formas paverčia garais, nėra tinkami naudoti su eteriniais aliejais
Aerochamber yra ne inhaliatorius, o
tarpinė su kauke, skirta priešastminiams vaistams sukvėpuoti.
ar cia tas pat kaip babyhaler ar galbut tai ir yra butent ko as ieskau
-gal gali kaip nors ideti vaizdeli, kaip jis atrodo ???