Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

QUOTE(undine @ 2008 02 06, 15:36)
na iskart matosi  drinks_cheers.gif gal gali isduoti kokios srities  ax.gif

Galiu biggrin.gif Bet geriau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 02 06, 16:45)
Galiu  biggrin.gif Bet geriau į AŽ  mirksiukas.gif

kaži o ką man dab daryt su savo maže g.gif vakar vakare sudaviau 2 predn... 5mg, naktį ir iki dabar kaip ir lojimo nebebuvo g.gif bet iš po pietų miego vėl neatgauna kvapo doh.gif ar dar duot kaži šįvakar tų tablietkų? pulmonologė buvo sakius, kad galima 2-3 dienas duot, ne daugiau g.gif
Atsakyti
Dange doh.gif

tempa jau laikosi nuo ano sekmad, o antibus geriam nuo sio sekmad tairyt bus 5 diena...va mums ir komplikavos, po laringito ale nukrito tempa, pagerejeimas ir poto staigus pablogejimas...su auksta tempa ir su kosuliu su karkalais, ty plauciu uzdegimu... o as ir sergu, gal mes abi kokia baketerija turim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudeamus @ 2008 02 06, 18:18)
Dange doh.gif

tempa jau laikosi nuo ano sekmad, o antibus geriam nuo sio sekmad tairyt bus 5 diena...va mums ir komplikavos, po laringito ale nukrito tempa, pagerejeimas ir poto staigus pablogejimas...su auksta tempa ir su kosuliu su karkalais, ty plauciu uzdegimu... o as ir sergu, gal mes abi kokia baketerija turim g.gif

kvieskit pakartotinai gydytoją. jei tempa po 3 parų antibiotikų vartojimo nekrenta, yra prasmės galvoti apie antibo keitimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba vakara visa be pulso....bet prasinesu..ryte paemei vaikui krauja, po pietu atvaziavo gyd ir ka sako leukocitai ok vet va CRB sako turit bakterija kazkokia matyt...paklause sako ir karkaliukai..tada papasakojau kad per si men sergu 3 karta, tai sako stresai?sakau aha..sako patariu ir jum pasidarryt tyrima..taigi sako o vaikui nedelsiant renteganas...kagi 20 val vakaro vaziuojam i santarus..uzplaukiam ant kazkokios psichotropines seseles kuri isvadina ano broliu vaiku, mane durna mama nes nemoku greit reaguoti kai vaikui daro rentgena,o gyd geriausia pasirode mano priplaukus zuvis, nes klause tu paciu klausimu po 4-6kart Finalas: mergytei umus bronchitas, antibai tipo veikia, bet...tempa tai laikos..nori guldyt atsisakau sakau kurima tikslui sako tyrimams...pasuku savo gyd, pakalba tarpusavy jos..isvada tokia kad tyrimus padaro ryt atvarius i namus sesute, ims krauja is venos ir sysiu...nuo visu mikoplazmos ir chlamidijos, ir sysiu...greiciausiai kuri nors bakterija laiko ta tempa....nes jau butu suveikas tas antibas jei je bakterija, taigi zinos kuri skirs spec antibus... zodziu o jei buciau atsigulus, manes niekas nepaziuretu..as ryt einu pas seimos gyd, nes skausmas eina i ausis, uzgule nosi, kosau taip kad dustu nakti..jauciu ta bacia bakterija nesioju ka ir vaikas... be gyd tai kluiku kluikos as pati reikalvau kad darytu nuo bakteriju,sako gal tik sysiu, sako gal siaip skiriam nuo plazmos antibus ir vsio..sakau darot pirma tyrimus, kad zinot kas.....paims tuo paciu ir man krauja ryt kad zinot kokia bacila many gyvena, ir taip pat taikyt antibus...zodziu...jau net ir asaros isgaravo, jaucius kaip tankas, viska padaryciau del vaiko
tik dar idomus dalykas, musu gyd liepe ventolna gert ir nosai vibrocil, o sios santaruose pasake nosiiai jau su zaliais snargliais protargoli, ir kosuliui pectoral tai kaip cia taip nuomones skirias????gerai kad bent del antiu sutare..

Atsakyti
sveikos 4u.gif
Dzada nepyk, bet taip nerysliai parasyta doh.gif kad nelabai ka suprantu ax.gif

sian sunus jau ir koset pradejo verysad.gif ,pasekmei po savaites kazkur mazoji turetu susirgti,ir man nusimato 2 sav biletienis wacko.gif

kaip visi ligoniukai siandien laikotes?

ar girdejot kazkoki vis reklamuoja per radija nauja vaista gelamirtalforte kazkas tokio blush2.gif gal jau kurios bandet? sakau gal nuprikti sunui paduot g.gif nuima sloga,dezinfekuoja ir atsikoseti padeda,jei rimtai, tai but gerai..
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(undine @ 2008 02 07, 10:56)
sveikos  4u.gif
Dzada nepyk, bet taip nerysliai parasyta doh.gif kad nelabai ka suprantu  ax.gif

sian sunus jau ir koset pradejo  verysad.gif ,pasekmei po savaites kazkur mazoji turetu susirgti,ir man nusimato 2 sav biletienis  wacko.gif

kaip visi ligoniukai siandien laikotes?

ar girdejot kazkoki vis reklamuoja per radija nauja vaista gelamirtalforte kazkas tokio  blush2.gif  gal jau kurios bandet? sakau gal nuprikti sunui paduot  g.gif nuima sloga,dezinfekuoja ir atsikoseti padeda,jei rimtai, tai but gerai..

aga ir aš skaičiau skaičiau, bet .... g.gif blush2.gif kažkaip vis galvojau, kad kas bus parašyta apie laringitą blush2.gif mirksiukas.gif
jau taip ir yr, vienas serga, o kitas iš paskos doh.gif pas mumi čia taisyklė doh.gif o tas gelomyrtol forte tai jau ne naujiena doh.gif esu pati gėrus, jis nuo kosulio, bet bijau pasakyt augalinis ar homeopatinis, kažkuris iš tų blush2.gif vaikams dar nesu jo davus g.gif
ai laikomės kaži kaip, mažoji kosi kaip rūkorius. Vakar vakare pamirkėm kojas šiltam vandeny su garstyčiom, paskui dar padukus ir krūtinę ištepiau barsuko taukais, šiltos druskos kompresą ant kaklo ir gulti. Žinokit tikrai palengvėjo kosulys, tiksliau daugiau atkosti, nors vaikui skaudžiau dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 07, 10:20)
laba 4u.gif
aga ir aš skaičiau skaičiau, bet .... g.gif  blush2.gif kažkaip vis galvojau, kad kas bus parašyta apie laringitą  blush2.gif  mirksiukas.gif
jau taip ir yr, vienas serga, o kitas iš paskos  doh.gif pas mumi čia taisyklė  doh.gif o tas gelomyrtol forte tai jau ne naujiena  doh.gif esu pati gėrus, jis nuo kosulio, bet bijau pasakyt augalinis ar homeopatinis, kažkuris iš tų  blush2.gif vaikams dar nesu jo davus g.gif
ai laikomės kaži kaip, mažoji kosi kaip rūkorius. Vakar vakare pamirkėm kojas šiltam vandeny su garstyčiom, paskui dar padukus ir krūtinę ištepiau barsuko taukais, šiltos druskos kompresą ant kaklo ir gulti. Žinokit tikrai palengvėjo kosulys, tiksliau daugiau atkosti, nors vaikui skaudžiau dabar doh.gif

ai sakai gali netikti vaikams g.gif ,as isgirdau kad reklamuoja ir pamaniau kad koks naujas vaistas rolleyes.gif
jai matyt mazutei skaudu atkoset, bet geriau bus console.gif
reiks ir man saviskiams sian pamirkyt kojas. O su garstyciomis pirma kart girdziu g.gif kiekt en ipilt i vandeni?
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 02 07, 12:11)
ai sakai gali netikti vaikams  g.gif ,as isgirdau kad reklamuoja ir pamaniau kad koks naujas vaistas  rolleyes.gif
jai matyt mazutei skaudu atkoset, bet geriau bus console.gif
reiks ir man saviskiams sian pamirkyt kojas. O su garstyciomis pirma kart girdziu  g.gif  kiekt en ipilt i vandeni?

tai aš lapukais garstyčias dedu, ten tokie keturi langiukai garstyčių yra lotuliukas.gif
efektyvus kojų mirkymas, tik paskui reik tuoj į lovą miegot, negalima kojų atšalti, vilnones kojines apmaut būtinai mirksiukas.gif tik kad su tokiais mažiais sunkoka kojas mirkyt doh.gif aš tai vonioj turiu tų visokių guminių figūrų kur limpa prie plytelių, tai su jom mažė vakar ir "vargo" lotuliukas.gif nuima ir vėl deda, ir taip kokia 15 min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 07, 11:20)
tai aš lapukais garstyčias dedu, ten tokie keturi langiukai garstyčių yra  lotuliukas.gif
efektyvus kojų mirkymas, tik paskui reik tuoj į lovą miegot, negalima kojų atšalti,  vilnones kojines apmaut būtinai  mirksiukas.gif tik kad su tokiais mažiais sunkoka kojas mirkyt doh.gif aš tai vonioj turiu tų visokių guminių figūrų kur limpa prie plytelių, tai su jom mažė vakar ir "vargo"  lotuliukas.gif nuima ir vėl deda, ir taip kokia 15 min mirksiukas.gif

nu as tai atsinesu bliuda prie teliko,tais edi ir ziuri smile.gif tik kad dickis ziauriai nemegsta detis kojiniu miegui, o jei tiesiai i lova be ju rolleyes.gif
tai tuos 4 lapelius ir dedi i vandeni?
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 02 07, 12:41)
nu as tai atsinesu bliuda prie teliko,tais edi ir ziuri smile.gif tik kad dickis ziauriai nemegsta detis kojiniu miegui, o jei tiesiai i lova be ju  rolleyes.gif
tai tuos 4 lapelius ir dedi i vandeni?

niu žinok kaip nors priversk kojines pasimaut, nes kad nebūtų paskui blogiau g.gif ne be reikalo sako, kad reik kojas paskui šiltai laikyt g.gif o ten yra vienas lapelis, tik langiukai 4 , tai tą lapelį ir dedu mirksiukas.gif bet tik temperatūros vaikas tur neturėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 07 vasario 2008 - 12:04
Cia Gaudeamus rase biggrin.gif rasau kas issivyste is laringito doh.gif
Atsakyti