QUOTE(fishke @ 2008 02 06, 09:08)
Man viena pažįstama medikė kai taip pasakė, tai dabar ramiai nebegaliu išturėt. Niu o vdrug tikrai yra ta bacila ir jei ji gali būt kalta dėl laringitų.....
Na gal nėr čia logikos, bet kai išgirsti bent kažką, tai tuoj ir užsikabini. Lėksim pas gastro...., kad tyrimuką tą padarytų, ir išvis kokia bus ti gydytojo nuomonė apie tuos pliotkus
ir dar, ką tik dičkė atsikėlė, ir....
LOJA
niu ko man daugiau tikėtis, kai viena serga, tai ir kita iš paskos. Blyn, per mėnesį abi po antrą kartą
Laringito klimė yra virusinė infekcija. Kalbėti apie bakterijų vaidmenį galima būtų tada, jei laringitai nuolat komplikuotųsi ty infekcija leistųsi žemyn (bronchitai, tracheitai). Paprastai toks antrinės bakterinės infekcijos prisidėjimas pasireiškia antra karščiavimo banga kartu su žymiu būklės pablogėjimu.
QUOTE(Gaudeamus @ 2008 02 06, 12:50)
Mums is laringito perejo i plauciu uzdegima, norejo sekmad greituke veztis atsisakiau, gydomes namie antibais..lyg gereja, valgo bent jau, bet va tempa nekrenta...aisku ne 39,5 bet vis tiek yra....o as ir apsirgau, soga tokia atomine,neprakvepuoju, o koseju su aasarom ir dusuliu, tik atsigulu i lova ir prasideda..zodziu viena kita mes cia apkreciam, na ryt einu pas gyd, nz gal ir man antibus skirs..tik zinau kad turetu pagal krauja istrit kokios rusies tinka, kad bet ka negert..
O as zinau kad laringitas virusines kilmes, tai stafilokokas manau ne prie ko
bet vel gi, nz gal ir taip...gal dar reiktu visas plazmas issitrit gal tuno kas pas mus?
zodziu man sekmad isskrist,o kaip abiem pasveikt?
Papildyta:
va ka radau :" kad virusinė infekcija komplikavosi bakterine infekcija" tai visgi gali
Kiek dienų nuo antibo paskyrimo laikosi tempa