QUOTE(undine @ 2008 01 26, 14:06)
mes kasdien tikrai neinam, na darze beveik kasdien veda, jei tik lietus nelyja.
Bet su tuo lauku dabar ka daryt o vejas nieko? nes ji tai garantuoju 100 procentu kad vaikscios issiziojus nors kiek.
fishke zinai man tai ir ziurint sikart kazkaip panasiau gal daugiau i angina , bet plius kartu yra ir pakimimas, ryte toks biskuti lojimas buvo, vat ir nesuprasi duodu hexsalyse tableciu, umckoloro duodu, vakare ipurskiu tamtum verde, kojas pakaitinau, sivakar kaip rasiau uzdesiu gal dar kompresiuka garstyciu
laikykites ir jus
Bet su tuo lauku dabar ka daryt o vejas nieko? nes ji tai garantuoju 100 procentu kad vaikscios issiziojus nors kiek.
fishke zinai man tai ir ziurint sikart kazkaip panasiau gal daugiau i angina , bet plius kartu yra ir pakimimas, ryte toks biskuti lojimas buvo, vat ir nesuprasi duodu hexsalyse tableciu, umckoloro duodu, vakare ipurskiu tamtum verde, kojas pakaitinau, sivakar kaip rasiau uzdesiu gal dar kompresiuka garstyciu
laikykites ir jus
niu jei lauke bus išsižiojus irgi nieko gero, o vėjas šiandi tai ne mažas. O mums anginą patvirtino, tempa 39,5 buvo, šiandi jau nėr, bet šiltų kompresų bijau dėt. Tiesa, vakar su varške dėjau, niu nežinau padėjo ar ne, šiandi vėl tokį dėsiu. ta varške tokią čiut šiltą dedu. O pakimus ir mano yra, kosulys jau su "amsėjimo atgarsiais" Duodu umckalor, čiulpinukus, nors tiek ji dar tečiulpia, randu prie grindų ar stalo priklijuotą o trinto į burną neįkiši purškiamiems ji dar per maža. eisiu jau pagarint ją prieš miegą, bent su fiziologiniu. Brrrr, greičiau vasara ateitų