Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus odos ir veneros ligų centras (Kauno g.)

Gal yra atsiliepimu apie I. Pugaciova? Nieko apie ja neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 27, 20:43)
Gal yra atsiliepimu apie I. Pugaciova? Nieko apie ja neradau  g.gif

Buvau pas ją.Nė nepažiūrėjo normaliai.Iš tolo dirstelėjo-odos uždegimas.Patepliokit kremuku-viskas praeis (pas mane kažkodėl kai kuriose odos vietose trūksta pigmento,todėl jos yra gerokai šviesesnės).Tai ji man pasakė prieš 2 metus.Ikišiol dėmės nedingo ir jų dar padaugėjo.Va ir odos uždegimas.Kita dermatologė net nusijuokė,kad žmogus,dirbantis dermatologu,galėtų sakyti,kad čia odos uždegimas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 27, 22:15)
Buvau pas ją.Nė nepažiūrėjo normaliai.Iš tolo dirstelėjo-odos uždegimas.Patepliokit kremuku-viskas praeis (pas mane kažkodėl kai kuriose odos vietose trūksta pigmento,todėl jos yra gerokai šviesesnės).Tai ji man pasakė prieš 2 metus.Ikišiol dėmės nedingo ir jų dar padaugėjo.Va ir odos uždegimas.Kita dermatologė net nusijuokė,kad žmogus,dirbantis dermatologu,galėtų sakyti,kad čia odos uždegimas  doh.gif  doh.gif

Visiškai pritariu dėl šios gydytojos paviršutiniško požiūrio į savo darbą. Pernai buvau pas ją dėl apgamų patikrinimo, tai jau jos pirmas komentaras "Rodykite, kokius norite patikrinti" išvertė iš kojų... blink.gif Anot jos, čia aš, o ne ji turi žinoti kokius apgamus reikia tikrinti... doh.gif Tai šiaip greitai permetė akim, toks įspūdis, kad nori greičiau atsikratyt kliento. Nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 27, 20:43)
Gal yra atsiliepimu apie I. Pugaciova? Nieko apie ja neradau  g.gif

Buvau irgi, tai nuo kedes net neatsistojo... man buvo apgamas padidejes ir skaudejo (manau vistiek rimta, kazka reiketu apziuret), paziurejo is tolo, pasake idreskimas ir viskas, sakau tai ka daryt, sako galima salint galima nesalint... na krc supratau kad cia nieko naudingo nepasakys... Ispudis blogas, gerai kad ejau nemokamai, o jei moket tai tokia konsultacija anais laikas apie 55 lt kainavo...
Atsakyti
Siandien buvau pas gyd. Chlevickiene, supermaloni moteris, demesinga, silta, zodziu man labai patiko : thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 04 27, 08:16)
Laba diena!
Siandien ir as uzsirasiau pas gyd. O. Smilgevičienė. Labai gaila, kad jokiu atsiliepimu apie ja nera  verysad.gif
Eisiu pas ja geguzes 3 diena, po to parasysiu atsiliepimus.

O kur atsiliepimai???

Anyta labai gyrė, tai vedžiau pas ją savo dukrą. Na, neitin jinai man patiko, žiūrėsim kokie gydymo rezultatai bus.
Atsakyti
Buvau gal 3 kartus pas gyd. Pugaciova, del karpu. Rezultatu patenkinta, nieko nebeliko po salinimo azotu. Tik kad nelabai bendraujanti. unsure.gif
Atsakyti
Buvau pas Filtova dėl, nano manymu alerginio bėrimo ant kaklo ir dėl kojų nago, nes pageltęs truputį buvo. Net nepžiūrėjus dėl grybelio tyrimams nusiuntė. O tada tai buvo šakės: taip gremžė ta moteris procedūriniame su peiliuku man per kaklą, kad liko nubrozdinimo žymės, o jau kaip kojos nagą nukirpo - grynai pusę nago. Labai grubiai dirbo...
Siaubas. Juk užtenka ir mažo gabalėlio tyrimams. Kam kirpti pusę nago. Juo labiau, kad vasar dabar. Jeigu nebus grybelio (ko greiciausiai ir nėra), tai teks eiti ir prašyti kad pedikiūrininkė mane gelbėtų. O tai daug kainuoja:(
Ir aplinka ten labai nemaloni.
Geriau ten būčiau nėjus.
Atsakyti
QUOTE(aqela @ 2011 12 13, 17:10)
Siandien buvau pas gyd. Chlevickiene, supermaloni moteris, demesinga, silta, zodziu man labai patiko : thumbup.gif

Labai maloni, tik kalba daugiau apie pašalinius dalykus.Vaiką vedžiau dėl veido odos, tai pasakė, kad tai paauglystės problema ir viskas.Tą ir aš pati žinau, tik ta problema tikrai didelė ir spuogai skausmingi ir kraujuojantys - tikėjausi pagalbos iš profesionalo o gavau pokalbį apie gamtą ir jos sodą.Argi man tai turėtų rūpėti??? Parašė daromą kremuką kuris nieko, visai nieko nesuveikė.

Dar kolegė ėjo dėl veido odos bėrimo, tai sakė nuo kėdės sėdėdama nustatė diagnozę per pora minučių.Liepė nusipirkti kokių nors tablečių (ar tai gero gydytojo pasakymas?) iš vaistinės nuo alergijos ir pagerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas71: 17 birželio 2013 - 11:44