Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(ievux @ 2006 07 01, 14:29)
O kur jo galima vln nusipirkti?

Bet kurioje vaistineje. As perku australiska, bet yra ir lietuviski smile.gif
Atsakyti
vcup yra barmunes parduotuvele. ten yra lietuviskas tas aliejus. 10 ml 6.9lt. man tai patinka jo poveikis spuogams, gerai dezinfekuoja jei koks ibrezimas. atrodo, kad greiciau gyja. nors gal tik isivaizduoju.
Atsakyti
Aš vis gundausi nusipirkti tą aliejų ax.gif Pradžioj gal rinksiuos lietuvišką, kiekis mažesnis jei nepatiks ax.gif
Atsakyti
o man šiaip sau lietuviškas
jis toks riebesnis negu ABC

daugiau jo nepirksiu
pirksiu ABC
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2005 06 24, 09:48)
Kur galima Barmunes arbatmedzio aliejaus nusipirkti Kaune? Kazkada seniai seniai perskaiciau visa tema ir tokio klausimo su atsakymu neradau, taigi sorry, jei toks klausimas jau buvo  4u.gif

Kaune galima nusipirkti: LitPharma vaistinėse, Gedimino vaistinėje (Gedimino gatvėj).
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2005 06 02, 17:11)
apie šį aliejų turiu net visą knygelę. štai kokios ligos gali būti gydomos: aknė (spuogai), artritas, pūslės, šlapimo pūslės uždegimas, bronchitas, ekzema, peršalimas, grybelis, plaukų priežiūra, gerklės skausmas, odos sužeidimai, uždegimai, pūslelinė (herpes), nuospaudos, kosulys, vabzdžių įgėlimas, utėlės, blogas kvapas iš burnos, reumatas, sloga, pleiskanos, psoriazis, prakaituojančios kojos, nudegimas, karpos, dantenų, burnos priežiūra, dantų skausmas, erkės įgėlimas ir t.t.
tik reikia saugotis, kad nepatektų į akis, taip pat jis neskirtas vidiniam vartojimui.

oho kaip idomu bigsmile.gif idomu, kaip jis nuo slapimo pusles uzdegimo padeda, nes daznai kenciu nuo sitos bjaurybes verysad.gif ir kai tik isoriniam vartojimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutėL: 04 liepos 2006 - 15:03
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 07 04, 15:02)
oho kaip idomu  bigsmile.gif  idomu, kaip jis nuo slapimo pusles uzdegimo padeda, nes daznai kenciu nuo sitos bjaurybes  verysad.gif  ir kai tik isoriniam vartojimui  g.gif

Nu ir man labai idomu, kaip arbatmedzio aliejus gali gydyti slapimo pusles uzdegima g.gif
Jis vartojamas tik isoriskai.... gal kokiais kompresiukais g.gif
O tu pagerk petrazoliu, ar bandei kada gerti?
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 07 04, 16:14)
Nu ir man labai idomu, kaip arbatmedzio aliejus gali gydyti slapimo pusles uzdegima g.gif
Jis vartojamas tik isoriskai.... gal kokiais kompresiukais g.gif
O tu pagerk petrazoliu, ar bandei kada gerti?

nebandziau petrazoliu, as medetkomis ir salavijais gydausi, bet aciu pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, perkaischiau visa foruma ir vis tiek ishkilo klausimas:

tai visgi kuo skiresi augalinis aliejus ir eterinis?na turiu omenyje arbatmedi?

Ir kur gauti pirkti ABC? Ypach dantu pasta Kaune?

Pleas help, nes dantenos kraujuoja ir dantukai ishjautreja,kad net valyti negaliu.
Atsakyti
ABC (t.y. Australian Body Care) aliejus yra Eurovaistinėje, 50 ml apie 30 Lt

beje, man nepatinka Barmunės aliejus, jis toks riebus ir ne taip gerai veikia spuoguotas vietas, kaip ABC
Atsakyti
as naudoju is Australian Body Care, spuogeliams naikinti, o kam daugiau naudojamas, net nezinau g.gif
Atsakyti
Eurovaistinėje dar yra ukrainiečių gamybos arbatmedžio aliejus
10 ml apie 10 Lt
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 07 19, 10:27)
ABC (t.y. Australian Body Care) aliejus yra Eurovaistinėje, 50 ml apie 30 Lt

suklydau,
25 ml kainuoja 30,49 Lt
Atsakyti