Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

As siandien irgi nupirkau sita aliejuka rolleyes.gif kvapas tai jo wacko.gif ziuresim kaip bus su poveikiu g.gif
Atsakyti
Nuo pirkimo dienos kiekviena diena ji naudoju,bet stebuklo nesulaukiau,kazkaip labai atakuoja mane spuogai,ko anksciau nebudavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 20, 20:12)
Nuo pirkimo dienos kiekviena diena ji naudoju,bet stebuklo nesulaukiau,kazkaip labai atakuoja mane spuogai,ko anksciau nebudavo  doh.gif

as naudojau aliejuka o dabar tonika naudoju tai man liux, bet pas mane spuogu ir taip nera, tik oda labai man faina po valymo juo palieka ax.gif o kvapas tai tikrai, bet skonis dar bjauresnis, as dantis su juo balinau lotuliukas.gif
Atsakyti
As kazkurioje temoje skauciau, kad taip balinant darnits su siuo daiktu, jie net patamsejo o ne isbalo...
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 02 23, 11:00)
As kazkurioje temoje skauciau, kad taip balinant darnits su siuo daiktu, jie net patamsejo o ne isbalo...

nu nezinau nuo ko, bet manyciau man dantukai isbalo, nes daug kas klausia ar nebalinau dantu pas stomotologe mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau eterini alieju, kuris masazui skiedzemas su paprastu aliejumi, bet vat pardaveja pasake kad vaikiskas aliejus netinka, nes uzkempsa poras ir taip mazina efekta. Gal kas bandet ir zinot ar cia jis tikrai toks netinkamas su eteriniais aliejais naudot?
Atsakyti
yra arbatmedzio aliejus ir arbatmedzio eterinis aliejus, gal kas gali patarti, ar yra koks skirtumas ir kuris kam tinkamas ?
Atsakyti
O aš nusipirkau dušo želė ir losjoną su arbatmedžio aliejumi iš "Australian body care" ax.gif Kvapas tai išties neypatingas schmoll.gif lotuliukas.gif , ką jau čia, tiesiog dvokia kaip sovietinių laikų "žvaigždutė" (būdavo toks tepaliukas). O dėl poveikio kol kas dar pasakyti negaliu, papasakosiu po kokio gero mėnesiuko naudojimo smile.gif Šiaip teko girdėti, kad arbatmedis - ideali priemonė gydyti odos problemas, taigi žiūrėsim, ką jis man gero ar blogo duos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 20, 20:12)
Nuo pirkimo dienos kiekviena diena ji naudoju,bet stebuklo nesulaukiau,kazkaip labai atakuoja mane spuogai,ko anksciau nebudavo  doh.gif

Keista g.gif , man jis labai gerai naikina spuogus ... kai tik islenda koks "bimbalas", tuoj pat pasitepu aliejuku ir greitai jis man kapituliuoja biggrin.gif Naudoju ji ir bikini srityje, po depiliacijos, tepu ta viecike neskiestu arbatmedzio aliejuku ir labai gerai nuima paraudimus ir super gerai dezinfekuoja, nebuna jokiu spuogeliu, pulinuku thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nusipirkau ta stebuklinga aliejuka.pirmas ispudis geras,bet sakykit, jei jis tiek daug kam tinka ar padetu jei ant danties uzsideciau? jo pas mane kaklelis plikas,tai skauda kai salto uzleidziu, o dabar kai uogu uzvalgiau isvis nebeimanoma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fake @ 2006 07 01, 12:45)
as irgi nusipirkau ta stebuklinga aliejuka.pirmas ispudis geras,bet sakykit, jei jis tiek daug kam tinka ar padetu jei ant danties uzsideciau? jo pas mane kaklelis plikas,tai skauda kai salto uzleidziu, o dabar kai uogu uzvalgiau isvis nebeimanoma... verysad.gif

Pabandyk, gal ir padetu g.gif Tik, aisku, skiesta 1:1 (1 lasas aliejuko, 1 lasas vandens)
Atsakyti
O kur jo galima vln nusipirkti?
Atsakyti