Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

maišyti atrodo geriausia su simondsijų (jojobos) aliejumi, kurį taip pat pardavinėja Barmunė, tai vertingiausias aliejus, kaip man pasakojo jų firmos konsultantė
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 11:21)
Man jis nelabai ir tepadėjo sad.gif

o kas tau jadzka tiksliau nesigavo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 08, 20:20)
o kas tau jadzka tiksliau nesigavo? verysad.gif

Kai buvau spoguota, tai nelabai jis tegydė... ir kažkaip atrodė, kad dar labiau poros užsikimšdavo....
MAtyt reikėjo labiau sausinančio kažko...
Atsakyti
QUOTE(Paramela @ 2005 06 02, 20:08)
O dabar cia sudominai su tuo kremu ax.gif
Kaip jis vadinas ir kiek kainuoja,cia tikrai efektas geras,po keliu dienu kaip nebuta??? doh.gif
ir koks cia pas tave tas berimas dar idomu..
.

Veidui naudoju firmos Cleraderm krema su arbatm aliejum Acmesil, o nugara retkarciais patepu Viki Clinic, irgi su arbatm aliejum, cia profilaktiskai, nes man nugara kartais mazais spuogeliais isberia, bet kadangi dabar profilaktiskai karts nuo karto patepu, tai nebeberia rolleyes.gif kai pradejau tept, jau gal po 3 dienu efektas mates rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2005 06 10, 20:38)
Veidui naudoju firmos Cleraderm krema su arbatm aliejum Acmesil, o nugara retkarciais patepu Viki Clinic, irgi su arbatm aliejum, cia profilaktiskai, nes man nugara kartais mazais spuogeliais isberia, bet kadangi dabar profilaktiskai karts nuo karto patepu, tai nebeberia rolleyes.gif  kai pradejau tept, jau gal po 3 dienu efektas mates rolleyes.gif

Ten tikrai viki clinik?
O beje kur ju yra pirkt ir kiek abu ir tas ir tas kainuoja?
kazkaip tokiu negirdejus doh.gif

p.s. as is kauno,nepaziurejau is kur tu.
Bet jei ir kne yra ta vieta kur pirkai tai liux
.

Beje kazkuri cia saket kad arbatm alieju reik sumasyt,tai pasakau kad ji galima naudot ir gryna.
O kad nesausina odos,tai tikrai kazkuri nezinot tikslios info.Su juo reikia atsargiai nes gali ant tiek issausint kad nebezinosit ko griebtis.As su dermatologe kalbejau.
Tepti tik ant tu vieteliu kur yra visi "negerumai".
Atsakyti
QUOTE(Paramela @ 2005 06 11, 14:04)
Ten tikrai viki clinik?
O beje kur ju yra pirkt ir kiek abu ir tas ir tas kainuoja?
kazkaip tokiu negirdejus doh.gif

p.s. as is kauno,nepaziurejau is kur tu.
Bet jei ir kne yra ta vieta kur pirkai tai liux
.

Beje kazkuri cia saket kad arbatm alieju reik sumasyt,tai pasakau kad ji galima naudot ir gryna.
O kad nesausina odos,tai tikrai kazkuri nezinot tikslios info.Su juo reikia atsargiai nes gali ant tiek issausint kad nebezinosit ko griebtis.As su dermatologe kalbejau.
Tepti tik ant tu vieteliu kur yra visi "negerumai".

As is vilniaus. Viki clinic pirkau rusiskos kosmetikos parduotuvej, kainavo 6Lt, ta kita kremuka veidui su arbatm aliejum pirkau pas kosmetologe, kainavo 35Lt.

o kad grynas arbatm aliejus sausina, tas tai teisybe, viso veido tept tikrai nereikia, tik "negerumus" rolleyes.gif
Atsakyti
Kur galima Barmunes arbatmedzio aliejaus nusipirkti Kaune? Kazkada seniai seniai perskaiciau visa tema ir tokio klausimo su atsakymu neradau, taigi sorry, jei toks klausimas jau buvo 4u.gif

Atsakyti
Arbatmedžio aliejų jau senai naudoju ir labai patenkinta. Ir ne tik kosmetiniais tikslais.
Juo (neskiestu) tepu nubrozdintus vaikų kelius, nedideles žaizdeles ar įbrėžimus, uodų įkandimus. Kai susloguoja, užlašinu lašiuką ant drabužėlių ar, einant miegoti, ant pagalvės kampelio- gaunasi panašiai kaip inhaliacija. Rezultatas:vaikai dažniausiai sloguoja po vieną, t.y. neužkrečia vienas kito. Jokių neigiamų reakcijų nepastebėjau, nors abu vaikai alergiški.
Čia gal truputį ne į temą prie kosmetikos ax.gif , bet dalykas tikrai geras, ir jei nusipirkę nebūsit patenkintos kosmetiniu poveikiu, tai gal panaudosit kitur. smile.gif
Tiesa, aš arbatmedžio aliejų perku vaistinėj, bet kaip čia supratau, jūs jį perkate kažkur kitur ir pigiau. Taigi, ieškosiu ir aš. mirksiukas.gif
Atsakyti
as arbatmedzio aliejum(kartais skiestu)patepu oda po skutimo, skusta barzda savo draugo, taip pat dedu ant dantu pastos, dar ilasinu i duso zele, greiciau visokie idriskimai ant kuno gyja... atrodo tiek. ax.gif
Atsakyti
Buvau ir as girdejusi ir prisiskaiciusi apie ta stebuklinga arbatmedzio aliejau poveiki. Tai kai uzpuole tokia viena odos zaraza, tai bandziau juo tepliotis. Juk ten raso, kad tinka visokioms egzemoms, grybeliams gydyti, tai maniau, kad vienas du pades ir mano atveju. Ir nieko. Dar blogiau pasidare cry.gif Viskas baisiausiai paraudo. Nemanyciau, kad buvo alergija, nes kartais pasitepu, kai ikanda uodas, tai padeda. Bet va odos ligu atveju jokio stebuklingo jam priskiriamo poveikio nepastebejau.
Atsakyti
man tai nelabai jis padėjo...nei pernelyg nudžiovina spuogelį kokį...nusivyliau
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 10 17, 17:08)
man tai nelabai jis padėjo...nei pernelyg nudžiovina spuogelį kokį...nusivyliau

Man tai padeda spuogams.

O SPYRGAI - nėra vaistų nuo visko. jei liga labai specializuota ar kokia virusinė ar dar koks velnias - visokių gi būna - tai spec. vaistų reikia, gali net ir labai rimtų prireikti.
Atsakyti