Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(Fela @ 2005 06 07, 19:32)
Tai tau nuo gryno arbatmedzio al. inkstiru sumazeja ar nuo acnofan    g.gif  ???

perskaityk dar karta mano posta
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 07, 22:40)
perskaityk dar karta mano posta

Tu labai maloni dirol.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Fela @ 2005 06 07, 19:54)
Tu labai maloni      dirol.gif  ....

o tu labai pastabi lens.gif
Atsakyti
O kur pirkti tą acnofaną ????????
Atsakyti
Aš irgi jau susigundžiau tuo arbatmedžio aliejumi, tai nulėkiau iki vaistinės ir įsigijau ax.gif Matysim kokie rezultatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 06 08, 09:03)
Aš irgi jau susigundžiau tuo arbatmedžio aliejumi, tai nulėkiau iki vaistinės ir įsigijau  ax.gif  Matysim kokie rezultatai  g.gif

Atsakyti
acnofanas manau tik vaistinej
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 06 08, 09:03)
Aš irgi jau susigundžiau tuo arbatmedžio aliejumi, tai nulėkiau iki vaistinės ir įsigijau  ax.gif  Matysim kokie rezultatai  g.gif

Ar tai eterinis aliejus, ar kosmetinis? Jeigu Barmunės, tai eterinis, vadinasi, jo gryno negalima tepti, reikia maišyti su kitokiu aliejum arba su kremu. Su kuo jūs maišot? Ar galima, pvz., tiesiog su maistiniu alyvuogių aliejum ir juo tepti išsausėjusias vietas?
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 08, 13:15)
Ar tai eterinis aliejus, ar kosmetinis? Jeigu Barmunės, tai eterinis, vadinasi, jo gryno negalima tepti, reikia maišyti su kitokiu aliejum arba su kremu. Su kuo jūs maišot? Ar galima, pvz., tiesiog su maistiniu alyvuogių aliejum ir juo tepti išsausėjusias vietas?

aš į kūno kremą įmaišau kartais.
Arba kažkur skaičiau, kad arbatmedžio eterinio aliejaus reikia į šampūną įlašint (tipo sveika plaukams, kad neslinktų) tai profilaktiškai taip ir darau....
Atsakyti

Eterinis 4u.gif Dar nieko daug neprimasčiau, į vieną kremą kelis lašelius įlašinau...plaukus vakare ištepsiu su alyvuogių aliejum ir pora lašiukų arbatmedžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 08, 12:01)
acnofanas manau tik vaistinej

Man jis nelabai ir tepadėjo sad.gif
Atsakyti

jeigu oda jautri, galbūt geriau maišyti su kuo nors. man jis geriausiai padėjo, kai jį tepiau gryną. neatsimenu kieno klausiau Vokietijoje - vaistinėje ar kosmetikos parduotuvėje, patvirtino, kad ir gryną galiu tepti.
dabar matau mano knygelėje apie arbatmedžio aliejų parašyta: sergant akne, tepti neskiestą. aknę sumažina ir tonikas, garų vonelė ar kremas, įlašinus šio aliejaus.

prieš vartojimą geriausia pasidaryti odos testą: ant dilbio vidinės pusės užtepti neskiesto aliejaus lašelį. jei suerzina odą, jums geriau šio aliejaus nevartoti.
Atsakyti