Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(J.Evute @ 2012 02 28, 14:15)
man pavyzdziaui jis alergija sukele veidui, nusausino ir raudona visa buvau kaip saule nudegusi, ir kvapas fee doh.gif va į vonia isilasinti kelis lasiukus tj man patinka,tik kad tada MB neina atryn, rėkia kad dvokiu  lotuliukas.gif

gal tepėt nemažais kiekiais? biggrin.gif nes iš aprašymo taip atrodo, kad tepėt kaip kremą bigsmile.gif eterinis aliejus - labai koncentruotas produktas tikrai nereikėtų laistytis juo (nors arbatmedis vienas iš tų retų atvejų kai jį galima tepti gryną ant kūno, kitų eterinių aliejų grynų tepti griežtai negalima). O su vonia ir nežaiskit taip... Eteriniai aliejai įlašinti į vonią gali "nudeginti" jūsų odą
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 02 20, 17:44)
as naudojau anksciau ji spuogeliaims naikinti puikiai pavyko.o del pylimo i sampuna reikes pabandyti.vyras turi pleiskanu. doh.gif

O kaip Jus ji naudojote nuo spuogu? Gryna ar imaisydavote i ka nors? Vaikas labai spuoguotas, daug priemoniu esame isbande, stebuklingo nieko kolkas nesame atrade. Nusipirkau siandien arbatmedzio aliejaus, tik nerandu tikslaus aprasymo kaip ji naudoti butent spuogu gydymui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2012 03 30, 13:45)
O kaip Jus ji naudojote nuo spuogu? Gryna ar imaisydavote i ka nors? Vaikas labai spuoguotas, daug priemoniu esame isbande, stebuklingo nieko kolkas nesame atrade. Nusipirkau siandien arbatmedzio aliejaus, tik nerandu tikslaus aprasymo kaip ji naudoti butent spuogu gydymui. g.gif

vatos pagaliuku tepkite spuogelius grynu aliejumi. Skaiciau, kad jei spuogeliu daugiau, galima lasiuka aliejaus ilasinti i kremo indeli. As lasinu 2-3 lasiukus i molio kaukes.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2012 03 30, 15:45)

Ne manęs klausėte blush2.gif , bet aš tepu tiesiai ant spuogų , poveikis tikrai yra bet nesakyčiau kad stebuklingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 03 30, 15:42)
As lasinu 2-3 lasiukus i molio kaukes.

o koks kiekis kaukės? aš kartą tokią košę pasidariau, arbatiniam šaukšteliui molio 2 ar 3 įlašinau. Veidas degė doh.gif bėgau plaut, o plaudama galvojau, kad tik nebūčiau nusigydžius doh.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2012 03 30, 15:43)
Ne manęs klausėte blush2.gif , bet aš  tepu tiesiai ant spuogų , poveikis tikrai yra bet nesakyčiau kad stebuklingas smile.gif

man irgi arbatmedžio aliejus nelabai tinka. Nudegina odą aplink spuogą, dar didesnis plotas paraudonuoja ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
O kaip del inkstiru, ar padeda naikinti sis aliejukas juos?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 30, 16:48)
o koks kiekis kaukės? aš kartą tokią košę pasidariau, arbatiniam šaukšteliui molio 2 ar  3 įlašinau. Veidas degė  doh.gif bėgau plaut, o plaudama galvojau, kad tik nebūčiau nusigydžius 

as irgi tikiom proporcijom darau, viskas gerai, nedegina odos. Matyt nuo odos jautrumo priklauso smile.gif
Atsakyti
O kaip dėl plaukų? jo turbūt negalima tiesiai ant galvos odos tepti, nes nudegins? tai jį į šampūną įlašint?jei taip, tai kiek lašų maždaug?ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasifloriukas @ 2012 08 07, 17:08)
O kaip dėl plaukų? jo turbūt negalima tiesiai ant galvos odos tepti, nes nudegins? tai jį į šampūną įlašint?jei taip, tai kiek lašų maždaug?ačiū 4u.gif

Kazkur skaiciau, kad 5 lasus i buteliuka sampuno smile.gif
Atsakyti
O ka jis duoda plaukam? Kazi, neisausins ir taip sausus, garbanotus plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 08 07, 19:40)
O ka jis duoda plaukam? Kazi, neisausins ir taip sausus, garbanotus plaukus?  g.gif

kiek zinau, tinka nuo pleiskanu smile.gif
Atsakyti
Na nors temute ir apmirusi, bet galvoju pasiteirausiu. Perskaiciau visa tema, tai matau, nemazai yra naudojanciu Naujosios Barmunes arbatmedzio alieju, o kitos naudoja ABC. Tai galu gale neizvelgiau niekur atsakymo, ar skiriasi sie du aliejai kokybiniu poziuriu, nes kaina tai zymiai skiriasi g.gif
Pardavimo vietose sie abu aliejai abibudinami kaip naturalus, bet kazi, kuris ju yra geresnis..
Atsakyti