o tos, kurios naudoja kaip zaizdu dezinfekavimui ir pvz spuogams, ar jus ji tiesiog gryna uztepat? o nuo pleiskanu ar galima kelius laselius i sampuna ilasinti irgi tiesiog gryna?
QUOTE(Dange* @ 2011 05 22, 21:42)
o tos, kurios naudoja kaip zaizdu dezinfekavimui ir pvz spuogams, ar jus ji tiesiog gryna uztepat? o nuo pleiskanu ar galima kelius laselius i sampuna ilasinti irgi tiesiog gryna?
Taip, abiem atvejais naudojamas grynas. Apskritai arbatmedžio ea yra vienas iš nedaugelio, kurį galima naudoti gryną.
Naudoju plauku kondicionieriu su arbatmedziu aliejum-nebeturiu pleiskanu namanau, kad butina pirkt visa kondicioieriu, uztektu ir arbatmedziu alieju imaisyt i sampuna ar viena i oda itrynus palaikyt 5 min.
Arbatmedžio EA labiausiai iš visų mano turimų Ea naudojamas Kadangi naturalią kosmetiką gaminuosi pati, jis beveik visuose mano veido ir kuno kremų sudėtyje Jį visada įlašinu ir į molio kaukes veidui. Kartais naudoju gryną ant kokio iškilusio spuogelio. Taip pat kartais įlašinu į šampūną prieš plaunant plaukus - profilaktiškai prieš pleiskanas (jei kas turi pleiskanų padėtų išsigydyti). Jis veikia ir antibakteriškai, tai grįžus iš kokio vandens pramogų parkų ar pan. profilaktiškai panaudoju arbatmedį. Žodžiu, panaudojimo galimybės labai plačios
Nusipirkau arbatmedzio alieju. Kazkada seniai turejau, nusprendziau pakartoti. Istikruju labai naudojamas. Ilasinu i molio kaukes, i vonia, i vonele kojoms. Ilasinau kelis lasus i intymiosios higienos prausiklio buteliuka. Norejau naudoti plaukams, bet bijau, kad dziovins plauka, ir taip labai sausi Siandien dariau garu "pirti" veidui, irgi ilasinau i vandeni. Vatos pagaliuku tepu spuogelius. Kvapa turi labai stipru, bet as jau pripratau, dabar jis man savaime suprantamas, nerezia nosies
as naudojau anksciau ji spuogeliaims naikinti puikiai pavyko.o del pylimo i sampuna reikes pabandyti.vyras turi pleiskanu.
mano draugas turejo gilumine karpa pade, kulne, skaudedavo kai reikdavo visa diena darbe prastoveti.. nepadejo jokie svogunai ir pan.. ataugdavo ta bjaurybe, o lazeriu deginti nesinorejo... tai i paprasta krema ilasinau arbatmedzio eterinio aliejaus, masazavau ir va rezultatas: jau trys metai ne zenklo kad ji isvis kada buvo
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2012 02 20, 19:32)
mano draugas turejo gilumine karpa pade, kulne, skaudedavo kai reikdavo visa diena darbe prastoveti.. nepadejo jokie svogunai ir pan.. ataugdavo ta bjaurybe, o lazeriu deginti nesinorejo... tai i paprasta krema ilasinau arbatmedzio eterinio aliejaus, masazavau ir va rezultatas: jau trys metai ne zenklo kad ji isvis kada buvo
as rgi turejau kazkokiu neaisku ataugu ant delnu, tai viena mazyte uzsitrauke kelias dienas patepus, o kitos didesnes (kaip karpos bet ne karpos lyg) traukiasi pamazu
o siaip as naudoju pagrinde veidui, spuogeliams
sakot spuogeliams naudojat
mane paskutiniu metu kaip kokia paaugle pradejo labai berti veida, mazu jeigu ji naudociau apsitvarkytu ir neliktu zymiu, kad buvo ten spuogeliai, ka manot
mane paskutiniu metu kaip kokia paaugle pradejo labai berti veida, mazu jeigu ji naudociau apsitvarkytu ir neliktu zymiu, kad buvo ten spuogeliai, ka manot
QUOTE(ingauk @ 2012 02 26, 17:10)
As lb ilga laika naudojau spuogam.. o seip pabandykit dar alijosiu.. as tepiau ant giluminiu pvz Forever living geli alavijo, tai irgi ziauriai tiko.. o Arbatmedi naudojau rusiska 100%
O arbatmedis kazin porom tinka..? sutrauktu kiek nors.. skaiciau kazkur
Tiesa, arbatmedis labai tinka jei nusideginat.. nesikelia pusle tada.. as nusideginau pirstu pagaleles, greit uzlasinau arbatmedzio 100% ir liko toj vietoj tik balta, pusle neissikele
QUOTE(ingauk @ 2012 02 26, 17:10)
Tik jau nereikia galvoti,kad čia kažkoks maigškas stebuklas tas arbatmedžio aliejus jei spuogai kyla dėl hormonų disbalanso, tai kaip kilo taip ir kils, jei tai kitokie suogai (vadinamieji blackheads, whiteheads) tai lygiai taip pat kaip kilo taip ir kils, nes jie susidaro dėl kitų priežasčių. O gal jie tiesiog kyla dėl netinkamos mitybos ir pan..? O šiaip tai arbatmedžio eterinis aliejus tikria labai geras ir naudingas kovoti su spuogais, nes turi antibakterinių savybių (beje ir antivirusinių ir priešgrybelinių ir dar daug kitų - jo panaudojimoo spektas platus). Bet mąstyti,kad va pritepsiu savo spuogus šitu ea, ir ims ir išnyks visi ... na naivu