Naudoju spuogams "džiovinti", įlašinu kelis lašiukus į aliejų veidui, kad tuos pačius spuogus padžiovintų, į saują šampūno kai galvą plaunu (nuo pleiskanų), į aliejinę kaukę taip pat pleiskanų profilaktikai. Tai labai geras antiseptikas, valo burnos apnašas (galima lašinti lašą ant pastos dantis valant). Taip pat prausti intymią vietą (užkerta kelią virusinių, bakterinių ir grybelinių ligų plitimui lytiniu keliu). Idealus patalpų oro gaiviklis naikinantis mikrobus. Naudojamas kaip dezinfekuojanti priemonė patalpų oro gryninimui. Va taip ir išsinaudoja tie dideli kiekiai.
as naudoju arbatmiedzio alieju, l;abai patinka, visada spuogus padziovina
Oj viskam naudoju.Pagrinde tai spuogus gydyti.Nuo slinkimo padejo kakzuriuo metu,burna skalaudavau su juo,dezinfekuoju kambarius kartais Auksas ne aliejus,i nieka kita nekeisciau! Kiek visokiausiu kremu ir kremuku esu isbandziusi-nieko nepadejo,isskyrus sita!
Tiesa norejau prideti,kad jeigu naudojate arbatmedzio alieju,tai naudokite gryna o ne pirktini su kremais (kai buna tipo veido kremas nuo spuogu su arbatmedziu) nes ten bala zino ko deda,nelabai ka pagelbes
Na dantuku jis nebalina,cia ne mechaninis balinimas su lazeriu,jis dezinfekuoja
Tiesa norejau prideti,kad jeigu naudojate arbatmedzio alieju,tai naudokite gryna o ne pirktini su kremais (kai buna tipo veido kremas nuo spuogu su arbatmedziu) nes ten bala zino ko deda,nelabai ka pagelbes
Na dantuku jis nebalina,cia ne mechaninis balinimas su lazeriu,jis dezinfekuoja
Prisiminiau - man arbatmedžio EA sustabdė dantenų kraujavimą (ne šimtu procentų, bet anksčiau išsivalius dantis dantų pastos putos vos kruvinos būdavo, o dabar arba nieko nebėra, arba vos vos)
As pastaruoju metu uzlasinu laseli ant dantu sepetelio su pasta, kai valausi, prie skonio reikejo priprast, bet uztai dantenos niekad nekraujuoja
Dar ginekologe patare lasiuka i intymios higienos prausikli kartas nuo karto ilasint, sake ypac gerai toms, pas ka pienlige buna.
Sesuo pleiskanas su juo issigyde, ir siaip viskam naudoja, vaikam inhaliacijas daro, sakiau ir as pabandysiu, kai sloga uzpuls.
Bet visdelto, man jis geriausias mazom zaizdelem, ipjovimam, ypatingai nudegimam gydyt, vakare pasitepi, o ryte jau vos matosi, kad kazkas buvo. Mama pastoviai pirstus susipjausto, tai cia jos geriausias draugas
Dar ginekologe patare lasiuka i intymios higienos prausikli kartas nuo karto ilasint, sake ypac gerai toms, pas ka pienlige buna.
Sesuo pleiskanas su juo issigyde, ir siaip viskam naudoja, vaikam inhaliacijas daro, sakiau ir as pabandysiu, kai sloga uzpuls.
Bet visdelto, man jis geriausias mazom zaizdelem, ipjovimam, ypatingai nudegimam gydyt, vakare pasitepi, o ryte jau vos matosi, kad kazkas buvo. Mama pastoviai pirstus susipjausto, tai cia jos geriausias draugas
QUOTE(myth @ 2011 01 12, 12:46)
Prisiminiau - man arbatmedžio EA sustabdė dantenų kraujavimą (ne šimtu procentų, bet anksčiau išsivalius dantis dantų pastos putos vos kruvinos būdavo, o dabar arba nieko nebėra, arba vos vos)
Siulau aplankyti periodonta - na pasitikrinti del visa ko............
Kai i gamta vaziuoju, pasitepu kad uodai nelystu. Geriausiai tas vietas kur pulsas jauciasi (riesai,uz ausu).
As "Eurokos"e perku, bet ji naudoju tik del kvapo. Nezinau ar tiktu kaip kosmetikos priemone
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 30, 15:28)
O kur jus perkate arbatmedzio alieju? As turiu nusipirkus is TBS, ir galvoju, kur dar galima jo isigyti?
vaistinese