Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

Mano dukrai ant kulno buvo uzaugus didele karpa, ir is pradziu vedziau ja su tuo azotu ar kuo ten naikint, bet sake vieno karto negana bus, o kadangi dukrytei buvo trauma ta procedura, nusprendziau daugiau neiti, ir musu masaziste rekomendavo arbatmedzio alieju. Litfarmoj pirkau 10ml uz 23Lt. ABC, po keliu savaiciu karpos nebeliko - tepdavau nakciai. Esu vien uz tai dekinga jam, kad durytei neteko kartot skausmingu proceduru
Atsakyti
Pirkau iš čia:
http://www.arbatos.l...t/user/?&smi=47

Labai pigiai gavosi, atvežė per porą dienų.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2010 05 05, 11:00)

drinks_cheers.gif 1 lašiukas ant dantų pastos uždėtos ant šepetėlio  thumbup.gif
drinks_cheers.gif

Jeigu tai tikrai grynas 100 % et. aliejus, juo tikrai net su lašiuku dantų neišsivalytumėt schmoll.gif Jeigu toks, kaip pvz Bamunės, tai tikiu, nes to gryno et. aliejaus gal koks 10 % yra...
Atsakyti
QUOTE(nėnė @ 2010 11 06, 12:22)
kaip pvz Bamunės, tai tikiu, nes to gryno et. aliejaus gal koks 10 % yra...

net įdomu, o kas likusiuose 90 proc.? g.gif

šiaip grynas arbatmedžio eterinis aliejus yra būtent priskiriamas prie tų, kuriuos saugu naudoti neskiestus. Bet apie tai, ką pila Barmunė į savo produktus, mielai paklausyčiau, jei tos žinios ne iš piršto laužtos rolleyes.gif
Atsakyti
O man nuo jo kvapo pradeda galva skaudeti, taip pat ir nuo levandos EA.
Nepernesu as ju. schmoll.gif
Atsakyti
naudoju kai spuogas kėsinasi augt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 06, 20:57)
net įdomu, o kas likusiuose 90 proc.?  g.gif

šiaip grynas arbatmedžio eterinis aliejus yra būtent priskiriamas prie tų, kuriuos saugu naudoti neskiestus. Bet apie tai, ką pila Barmunė į savo produktus, mielai paklausyčiau, jei tos žinios ne iš piršto laužtos  rolleyes.gif

Jeigu tikrai domitės nueikit į kokį aromaterapijos seminarą. Neslėpsiu, pati dirbu, "Femina bonoj" ir ten klausiau tokį seminarą. Dėl įdomumo, nepajutau kaip 3 val pralėkė wink.gif
Arbatmedžio ir levandų aliejus tikrai galima naudoti neskiestus wink.gif
Atsakyti
aš pati lankau seminarų ciklą apie aromaterapiją ir žinau, kaip išgaunamas EA. Į mano klausimą liko neatsakyta: ko Naujosios Barmunės eterinių aliejų buteliukuose yra 90 proc.?
Atsakyti
Arbatmedžio aliejų atradau prieš kokius penkis metus - naudoju pasirodžius pavieniams spuogeliams (juos patepu) ir/arba kai oda pradeda riebaluotis (tokiu atveju įlašinu lašelį aliejaus į šiek tiek veido prausiklio, jį ant odos palaikau porą minučių ir veidą nuprausiu), efektas šimtaprocentinis, spuogeliai nudžiūna, oda išsivalo, pasausėja bigsmile.gif

Laukiu atkeliaujant 60ml, tai bandysiu ir į šampūną ar kondicionierių lašinti plaukų stiprinimui bei plaukų slinkimo stabdymui rolleyes.gif
Atsakyti
naudoju spuogams tepliot, nors nelabai padeda g.gif Nei sudžiovina, nei prisideda prie gijimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ačiūnė @ 2010 12 16, 01:58)
naudoju spuogams tepliot, nors nelabai padeda g.gif Nei sudžiovina, nei prisideda prie gijimo  g.gif

Pas mane ta pati situacija unsure.gif
Atsakyti
Jau keleta metu naudojam arbatmedzio alieju, vis pirkdavau Australion body care, o dabar pasmirinejau internete ir likau nieko nesupratusi - internete kainos nuo 54 Lt (hiperfarmoj ir dar puikuojais kaip perkamiausias) iki 6 Lt, tai kuo tie aliejai skiriasi? Kaip gali tas pats kiekis 10 ml buti tokiom skirtingom kainom??? Visi raso grynas eterinis, tai kuris pats tikriausias ir gryniausias? Naudojo namiskiai tik spuogu naikinimui, tai susinaudoja pakankamai greitai, kazkas teiravosi ka su 30 ml kiekiu veikti - tikrai jis dingsta greiciau nei noretusi smile.gif

Atsakyti