Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(balta @ 2005 06 02, 17:11)
arbatmedžio aliejų naudoju jau apie 10 metų. anksčiau parsiveždavau iš Vokietijos. apsidžiaugiau, kai atsirado Lietuvoje. Barmunės arbatmedžio aliejus tikrai geras. tik tas kvapas  blink.gif . aš pati tai pripratau, ką bedarysi, bet mano draugui tai buvo kančia  biggrin.gif . pradėjau jį naudoti, nes gydžiausi spuogus, nuo kurių kentėjau gal pusę savo gyvenimo ir jokia priemonė, jokie valymai iki tol nepadėjo. arbatmedžio aliejus tikrai pagelbėjo odai, nors spuogai ne iš karto išnyko. tepiau gryną, neskiestą ant spuogų ar net viso veido. prieš keletą metų problemos nebeliko  thumbup.gif , gana retai prireikia kokį atskirą spuogelį pasitepti.

apie šį aliejų turiu net visą knygelę. štai kokios ligos gali būti gydomos: aknė (spuogai), artritas, pūslės, šlapimo pūslės uždegimas, bronchitas, ekzema, peršalimas, grybelis, plaukų priežiūra, gerklės skausmas, odos sužeidimai, uždegimai, pūslelinė (herpes), nuospaudos, kosulys, vabzdžių įgėlimas, utėlės, blogas kvapas iš burnos, reumatas, sloga, pleiskanos, psoriazis, prakaituojančios kojos, nudegimas, karpos, dantenų, burnos priežiūra, dantų skausmas, erkės įgėlimas ir t.t.
tik reikia saugotis, kad nepatektų į akis, taip pat jis neskirtas vidiniam vartojimui.

Tai cia reik ieskot barmunes arbatmedzio aliejaus taip?
ir man idomu per kiek laiko tas efektas pasirode? mirksiukas.gif
nes mane irgi kur ne kur paberia,kazkokia jautri ta mano oda viskam,dbr ir ant krutines ir ant nugaros atsirado. Noriu kaip greiciau atsikratyt situ nesamoniu.
Visokiu cia tepalu naudojau,geriau ir antibijotikus,aisku padejo,bet juk negersiu antibijotiku istisom dienom. Vitaminus saujom ryju :rolleyes
:
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2005 06 02, 18:29)
paskaicius, toks ispudis kad sis aliejus nuo visu ligu smile.gif
as tai naudoju gatavus kremus su arbatmedzio aliejumi. jei isberia truputi- veida ar nugara, patepu tas vietas siuo kremu ir po keliu dienu berimo kaip nebuta rolleyes.gif
tiesa, butu idomu suzinot kas ten per pasta su tuo arbatmedzio aliejum? negi taip ir vadinasi- Australian body care toothpaste? rolleyes.gif

O dabar cia sudominai su tuo kremu ax.gif
Kaip jis vadinas ir kiek kainuoja,cia tikrai efektas geras,po keliu dienu kaip nebuta??? doh.gif
ir koks cia pas tave tas berimas dar idomu..
.
Atsakyti
QUOTE(Paramela @ 2005 06 02, 20:04)
Tai cia reik ieskot barmunes arbatmedzio aliejaus taip?
ir man idomu per kiek laiko tas efektas pasirode? mirksiukas.gif
nes mane irgi kur ne kur paberia,kazkokia jautri ta mano oda viskam,dbr ir ant krutines ir ant nugaros atsirado. Noriu kaip greiciau atsikratyt situ nesamoniu.
Visokiu cia tepalu naudojau,geriau ir antibijotikus,aisku padejo,bet juk negersiu antibijotiku istisom dienom. Vitaminus saujom ryju :rolleyes
:

tinka bet kokios firmos arbatmedžio aliejus, tačiau būtent Barmunės produkcija yra nebrangi ir kokybiška. šį ir kitus labai gerus Barmunės produktus - augalinius kosmetinius aliejus ir eterinius aliejus ir kt. galima rasti buvusiam VCUP prie eskalatoriaus. esu tikrai labai sužavėta tos firmos gaminiais thumbup.gif

kaip minėjau, mane spuogai kankino siaubingai ilgai, nežinojau nei ko griebtis. tai buvo ne keli atskiri spuogeliai, o nuolatinė, kasdienė problema, nenorėdavau net į veidrodį pažvelgti. arbatmedžio aliejus kažkaip išdžiovina tuos spuogus, jie daug greičiau išnyksta.
o šiaip turbūt reikia valyti organizmą iš vidaus ir spręsti vidines problemas mirksiukas.gif - pamilti save ir tapti harmoningesne asmenybe.
smile.gif
Atsakyti
nusipirkau toki kremuka , kurio pagrindine sudedamoji dalis- arbatmedzio aliejus. nu man kvapas visai nieko to kremo... tai va tepsiu ten kur spuogeliu yra ir butinai parasu\ysiu rezultata
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 06 03, 16:21)
nusipirkau toki kremuka , kurio pagrindine sudedamoji dalis- arbatmedzio aliejus. nu man kvapas visai nieko to kremo... tai va tepsiu ten kur spuogeliu yra ir butinai parasu\ysiu rezultata

Tai butinai Indijaa parasyk,as jauciu eisiu ieskot per visur kazka panasaus.

Balta, zinok as is kauno,tai man kazkaip kitaip reik ieskot..
O vaistinej ar euro vaistinej nera?Turetu but juk
Atsakyti
QUOTE(Paramela @ 2005 06 04, 22:24)
Balta, zinok as is kauno,tai man kazkaip kitaip reik ieskot..
O vaistinej ar euro vaistinej nera?Turetu but juk[/font]

pirmą kartą Barmunės aliejų aš ir pirkau vaistinėje, o po to klausiau pačių Barmunės atstovų, kodėl daugiau gaminių nėra vaistinėje, tai man atsakė, kad kažkodėl pačios vaistinės nesuinteresuotos ir nepriima pardavinėti. o labai gaila blink.gif
pasižvalgyk - gal kokioj vaistinėj ir užtiksi.
kažkada veikė ir Barmunės tinklapis, reik tikėtis, atsigaus greitu laiku, ten būtų galima pažiūrėti, kaip ir kur jie realizuoja produkciją.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2005 06 04, 23:02)
kažkada veikė ir Barmunės tinklapis, reik tikėtis, atsigaus greitu laiku, ten būtų galima pažiūrėti, kaip ir kur jie realizuoja produkciją.

Jis kuo puikiausiai veikia ir dabar.
Atsakyti
[quote=Paramela,2005 06 04, 23:24]
[font=Courier]Tai butinai Indijaa parasyk,as jauciu eisiu ieskot per visur kazka panasaus.

niu žinok, tas kremukas lyg ir veikia, bet ar gali pradeti taip greit? Ant kaktos man spuogeliu tokiu yra, bet jie tokie maži, ne pūlingi ir ne raudoni, bet vistiek kakta truputi rausvindavo, bet daba kažkaip kakta šviesesne tai tikrai. Dar prie barzdos yra tos židinys spuogelių, spuogelių nebeišdygo nuo to karto, o ir pašviesėjo paraudimas. smile.gif
Acnofan asa vadinas. nedidelėj tubelėj.Kainavo 8lt su kapeikom.

Žiūrėsiu toliau kaip veikia g.gif
Atsakyti
naudojau ir as acofan, labai geras. bet ten greiciau ne arbatmedis padeda kiek cinkas
Atsakyti
O tai tas acnofan tinka ne tik veidui?
Drauge ji turi,tai sake nelabai jai,ta prasme - didelio efekto nera.
O jum saket liuks,na net nzn kaip cia elgtis.
Gal vis del to reik pabandyt.
Nusipirkau as ir ta arbatmedzio alieju,bet jau kvapelis,oooiiii blink.gif
Bet ka darysi reikia aukotis.
Tik nzn ar su juo greitas efektas ar tas su jusu minetu?
Man tas kremas arciau sirdies nors ziursu kas cia su tuo arbatmedziu gaunas
Siaip tai jis gan sausina oda,veidas kazkoks nei sioks nei toks
Atsakyti
kas jum sausina oda? man niekas g.gif man arbatmedis kaip tik patinka thumbup.gif greito efekto ne su vienu nera. panaudojus acnofana patikimai sumazeja inkstiru
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 07, 16:27)
kas jum sausina oda? man niekas g.gif man arbatmedis kaip tik patinka thumbup.gif greito efekto ne su vienu nera. panaudojus acnofana patikimai sumazeja inkstiru

Tai tau nuo gryno arbatmedzio al. inkstiru sumazeja ar nuo acnofan g.gif ???
Atsakyti