QUOTE(balta @ 2005 06 02, 17:11)
arbatmedžio aliejų naudoju jau apie 10 metų. anksčiau parsiveždavau iš Vokietijos. apsidžiaugiau, kai atsirado Lietuvoje. Barmunės arbatmedžio aliejus tikrai geras. tik tas kvapas . aš pati tai pripratau, ką bedarysi, bet mano draugui tai buvo kančia . pradėjau jį naudoti, nes gydžiausi spuogus, nuo kurių kentėjau gal pusę savo gyvenimo ir jokia priemonė, jokie valymai iki tol nepadėjo. arbatmedžio aliejus tikrai pagelbėjo odai, nors spuogai ne iš karto išnyko. tepiau gryną, neskiestą ant spuogų ar net viso veido. prieš keletą metų problemos nebeliko , gana retai prireikia kokį atskirą spuogelį pasitepti.
apie šį aliejų turiu net visą knygelę. štai kokios ligos gali būti gydomos: aknė (spuogai), artritas, pūslės, šlapimo pūslės uždegimas, bronchitas, ekzema, peršalimas, grybelis, plaukų priežiūra, gerklės skausmas, odos sužeidimai, uždegimai, pūslelinė (herpes), nuospaudos, kosulys, vabzdžių įgėlimas, utėlės, blogas kvapas iš burnos, reumatas, sloga, pleiskanos, psoriazis, prakaituojančios kojos, nudegimas, karpos, dantenų, burnos priežiūra, dantų skausmas, erkės įgėlimas ir t.t.
tik reikia saugotis, kad nepatektų į akis, taip pat jis neskirtas vidiniam vartojimui.
apie šį aliejų turiu net visą knygelę. štai kokios ligos gali būti gydomos: aknė (spuogai), artritas, pūslės, šlapimo pūslės uždegimas, bronchitas, ekzema, peršalimas, grybelis, plaukų priežiūra, gerklės skausmas, odos sužeidimai, uždegimai, pūslelinė (herpes), nuospaudos, kosulys, vabzdžių įgėlimas, utėlės, blogas kvapas iš burnos, reumatas, sloga, pleiskanos, psoriazis, prakaituojančios kojos, nudegimas, karpos, dantenų, burnos priežiūra, dantų skausmas, erkės įgėlimas ir t.t.
tik reikia saugotis, kad nepatektų į akis, taip pat jis neskirtas vidiniam vartojimui.
Tai cia reik ieskot barmunes arbatmedzio aliejaus taip?
ir man idomu per kiek laiko tas efektas pasirode?
nes mane irgi kur ne kur paberia,kazkokia jautri ta mano oda viskam,dbr ir ant krutines ir ant nugaros atsirado. Noriu kaip greiciau atsikratyt situ nesamoniu.
Visokiu cia tepalu naudojau,geriau ir antibijotikus,aisku padejo,bet juk negersiu antibijotiku istisom dienom. Vitaminus saujom ryju :rolleyes: