Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(Ramaskaaa @ 2010 04 27, 17:39)
išbandžiau kaip priemonę nuo spuogų,bet kad jokio poveikio  g.gif  toks jausmas, kad tų spuogelių net padaugejo  schmoll.gif

Pas kiekvieną skirtinga oda ir skirtingai veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 01 16, 12:05)
Kazin,ar nuo pleiskanu padetu,jei naudociau ilasinus i sampuna? Gal kas bande?

Padeda nuo pleiskanų,5 lašai vienam plovimui į šampūną...ir laaabai blizga plaukai thumbup.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 21, 20:12)
as si alieju apart patepti spuogus naudoju dantu valymui tik prie skonio reikia priprasti dantukai atrodo kaip nupoliruoti thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif 1 lašiukas ant dantų pastos uždėtos ant šepetėlio thumbup.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 04 08, 09:46)
na, kiek as zinau, tai yra arbatmedzio eterinis aliejus, o arbatmedzio aliejaus, tai neteko girdeti. ir kaip suprantu, merginos rasydamos arbatmedzio aliejus, turi galvoje ta pati eterini alieju.

drinks_cheers.gif

Manu iš Sovetsko parveža draugė už savikainą-10 ml-6 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 05 gegužės 2010 - 11:03
QUOTE(loret30 @ 2010 05 05, 11:00)

drinks_cheers.gif 1 lašiukas ant dantų pastos uždėtos ant šepetėlio  thumbup.gif
drinks_cheers.gif

As irgi naudoju, tik skalavimui drinks_cheers.gif
skonis nieko gero, bet pripranti ir visai pradeda patikti biggrin.gif
Atsakyti
Baisiai bėrė smakrą. Tokiais raudonais, inkštiruotais ir skaudžiais. Vieną "sutvarkai", vakare jau kitas.. trūko kantrybė - pirkau Australian Body Care eterinė arbatmedžio aliejų 10 ml. - 20 Lt. Padėjo per 1 dieną. Viskas užsitraukė. Jis taip šaldo, kad kai būna toks skausmas gilai nuo besikalančio spuogo, tai visą skausmą panaikino. Senieji sudžiūvo, naujų nebeatsirado. Tepiau visą smakrą. Jis sausina, nežinau kaip gali plaukams tikti - bet spuogams - idealiai. Manau efektas tikrai puikus. Rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2010 05 05, 12:00)
drinks_cheers.gif 1 lašiukas ant dantų pastos uždėtos ant šepetėlio  thumbup.gif

Kadangi mano dunčiai balinti, tai man balčiau jau nebus lotuliukas.gif , bet vienas lašiukas ant pastos duoda ilgesnę gaivą burnoj ir dantys tokios perlamutrinio lyg blizgesiuko įgauna - patina man...
Bet spuogam jokio poveikio.... unsure.gif Visiškai schmoll.gif Ir MB bandė spuogeliukus patepliot - jam irgi nemačijo.... g.gif
Tai suvartosim prie dantų pastos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 05 05, 23:54)
Bet spuogam jokio poveikio.... unsure.gif  Visiškai  schmoll.gif  Ir MB bandė spuogeliukus patepliot - jam irgi nemačijo.... g.gif

O as arbatmedzio aliejaus isilasinu i drekinamaji krema, kadangi turiu riebia nusausejusia oda, - ir drekina, ir dezinfekuoja/gydo spuogelius; taip pat ilasinu i prausikli. Beje, man sio aliejaus kvapas laabai patinka, tik MB, kai tik uzuodzia mane po kremo naudojimo, bega i kita kambari, nes as jam mat dvokiu doh.gif bet gal ir gera priemone vietoje "man skauda galva" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš galiu pasakyt,kad nuostabus dalykas arbatmedžio aliejus. daugelis vartojimo būdų jau parašyta,nesikartosiu,naudoju irgi labai plačiai,nuo galvos iki uodegos (tinka ir kai kuriom ginekologinėm problemom šalinti) O šiaip jei kas namie suserga, juo dezinfekuoju orą, smilkalinės pagalba ar kai ten jos vadinas kur būna su lėkštute ir apačioj po ja žvakę reik uždegt. Tai vat į lėkštutę pripilu vandens su keletu lašelių a.a. Ir kol išgaruoja nuo liepsnos. Tada ir nosys atsikemša,ir kvėpuot lengva ir oras be bacilų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 05 05, 22:45)
Baisiai bėrė smakrą. Tokiais raudonais, inkštiruotais ir skaudžiais. Vieną "sutvarkai", vakare jau kitas.. trūko kantrybė - pirkau Australian Body Care eterinė arbatmedžio aliejų 10 ml. - 20 Lt. Padėjo per 1 dieną. Viskas užsitraukė. Jis taip šaldo, kad kai būna toks skausmas gilai nuo besikalančio spuogo, tai visą skausmą panaikino. Senieji sudžiūvo, naujų nebeatsirado. Tepiau visą smakrą. Jis sausina, nežinau kaip gali plaukams tikti - bet spuogams - idealiai. Manau efektas tikrai puikus. Rekomenduoju. thumbup.gif

o man būtent šitas nieko vertas g.gif esu naudojusi kitų gamintojų arbatmedžio EA, visai kitas poveikis, o jau šis man net kimšo odelę, lyg kažkokia plėvele padengdavo spuogelius.. gal dėl sudėties čia taip? g.gif gal kuri daugiau tuo besidominti galėtų paaiškinti, nes šio EA sudėtyje šalia arbatmedžio aliejaus yra ir kažkokių priedų, ant kitų gamintojų pakuočių nesu pastebėjusi to g.gif
Atsakyti
gal žinote internetinių parduotuvių, kur būrų galima arbatmedžio aliejų atsisiųsti?
Atsakyti
ir ko tik nesuzinai SM biggrin.gif bandysiu lasinti arbatmedi ant pastos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 17, 16:27)
ir ko tik nesuzinai SM biggrin.gif  bandysiu lasinti arbatmedi ant pastos bigsmile.gif

Pabandžiau,efektas patiko thumbup.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau apie stebuklingą arbatmedžio aliejuką SM ir susigundžiau nusipirkti. Be to, nedaug ir kainavo (tik 6,50 Lt). Dabar reik bandyti smile.gif

user posted image

Atsakyti