Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

Kazin,ar nuo pleiskanu padetu,jei naudociau ilasinus i sampuna? Gal kas bande?
Atsakyti
Galima pabandyti, blogiau nebus. Sako, padeda.
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 01 03, 15:23)
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate?  4u.gif

vakar kaip tik pirkau is vienos naujos internetines parduotuves, http://www.aromanatu...ternifolia.html kur aliejus tikrai puikios kokybes, ir nebrangu. naudoju nuo pusleliniu, nuo karpu, nuo vejaraupiu, nuo spuogu, nuo pienliges. ir padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 21 sausio 2010 - 15:37
as si alieju apart patepti spuogus naudoju dantu valymui tik prie skonio reikia priprasti dantukai atrodo kaip nupoliruoti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na aš perku Australian Bodycare, Euro vaistinėje, 10ml- 30lt. smile.gif Kiek girdėjau jis labai sausina, bijau į šampūną lašint ir taip sausokas plaukas.. Tai naudoju veido spuogeliams naikint wub.gif
O dantukams? Įdomu, dantenom gal gerai.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 03 balandžio 2010 - 14:46
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 03, 13:42)
Na aš perku Australian Bodycare, Euro vaistinėje, 10ml- 30lt. smile.gif  Kiek girdėjau jis labai sausina, bijau į šampūną lašint ir taip sausokas plaukas.. Tai naudoju veido spuogeliams naikint wub.gif
O dantukams? Įdomu, dantenom gal gerai.. g.gif

o man nepanaikina taip stebuklingai kaip jums spuogiuku g.gif
Atsakyti
kazkada senai senai, keliavau pas kosmetologe darytis veido valymo ir ji man rekomendavo arbatmedzio alieju thumbup.gif kvapas jo gal ir nekoks, bet as uz arbatmedi thumbup.gif aisku, spuogiuko jis nepanaikina, bet greiciau ir graziau uzgyja, nesimato toje vietoje randelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš einant miegot, ant švarios odos patepu spuogelius arbatmedžio aliejum ir tikrai poveikis thumbup.gif
Atsakyti
O galima eterinį aliejų lašinti ant dantų pastos ar šepetėlio ir dantis valytis? ar čia tik galima su aliejumi(peržiūrėjau nuo pradžios, bet komentaruose parašyta tik aliejus, o ne eterinis) ? gal bandėt kuri?
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 04 07, 18:39)
O galima eterinį aliejų lašinti ant dantų pastos ar šepetėlio ir dantis valytis? ar čia tik galima su aliejumi(peržiūrėjau nuo pradžios, bet komentaruose parašyta tik aliejus, o ne eterinis) ? gal bandėt kuri?

Eterinis aliejus tik išoriniam naudojimui ax.gif
http://www.praktinem...ieju-naudojimas
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 04 07, 18:39)

na, kiek as zinau, tai yra arbatmedzio eterinis aliejus, o arbatmedzio aliejaus, tai neteko girdeti. ir kaip suprantu, merginos rasydamos arbatmedzio aliejus, turi galvoje ta pati eterini alieju.
Atsakyti
išbandžiau kaip priemonę nuo spuogų,bet kad jokio poveikio g.gif toks jausmas, kad tų spuogelių net padaugejo schmoll.gif
Atsakyti