Galima pabandyti, blogiau nebus. Sako, padeda.
QUOTE(Black&White @ 2010 01 03, 15:23)
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate?
vakar kaip tik pirkau is vienos naujos internetines parduotuves, http://www.aromanatu...ternifolia.html kur aliejus tikrai puikios kokybes, ir nebrangu. naudoju nuo pusleliniu, nuo karpu, nuo vejaraupiu, nuo spuogu, nuo pienliges. ir padeda.
as si alieju apart patepti spuogus naudoju dantu valymui tik prie skonio reikia priprasti dantukai atrodo kaip nupoliruoti
Na aš perku Australian Bodycare, Euro vaistinėje, 10ml- 30lt. Kiek girdėjau jis labai sausina, bijau į šampūną lašint ir taip sausokas plaukas.. Tai naudoju veido spuogeliams naikint
O dantukams? Įdomu, dantenom gal gerai..
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 03, 13:42)
Na aš perku Australian Bodycare, Euro vaistinėje, 10ml- 30lt. Kiek girdėjau jis labai sausina, bijau į šampūną lašint ir taip sausokas plaukas.. Tai naudoju veido spuogeliams naikint
o man nepanaikina taip stebuklingai kaip jums spuogiuku
kazkada senai senai, keliavau pas kosmetologe darytis veido valymo ir ji man rekomendavo arbatmedzio alieju kvapas jo gal ir nekoks, bet as uz arbatmedi aisku, spuogiuko jis nepanaikina, bet greiciau ir graziau uzgyja, nesimato toje vietoje randelio
Na, aš einant miegot, ant švarios odos patepu spuogelius arbatmedžio aliejum ir tikrai poveikis
O galima eterinį aliejų lašinti ant dantų pastos ar šepetėlio ir dantis valytis? ar čia tik galima su aliejumi(peržiūrėjau nuo pradžios, bet komentaruose parašyta tik aliejus, o ne eterinis) ? gal bandėt kuri?
QUOTE(*Nikė* @ 2010 04 07, 18:39)
O galima eterinį aliejų lašinti ant dantų pastos ar šepetėlio ir dantis valytis? ar čia tik galima su aliejumi(peržiūrėjau nuo pradžios, bet komentaruose parašyta tik aliejus, o ne eterinis) ? gal bandėt kuri?
Eterinis aliejus tik išoriniam naudojimui
http://www.praktinem...ieju-naudojimas
QUOTE(*Nikė* @ 2010 04 07, 18:39)
na, kiek as zinau, tai yra arbatmedzio eterinis aliejus, o arbatmedzio aliejaus, tai neteko girdeti. ir kaip suprantu, merginos rasydamos arbatmedzio aliejus, turi galvoje ta pati eterini alieju.
išbandžiau kaip priemonę nuo spuogų,bet kad jokio poveikio toks jausmas, kad tų spuogelių net padaugejo