Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

bet juk šio aliejaus kvapas labai intensyvus, kaip jūs jį pakenčiate burnoje....
Atsakyti
QUOTE(kadaginė vanta @ 2010 01 04, 12:00)
bet juk šio aliejaus kvapas labai intensyvus, kaip jūs jį pakenčiate burnoje....

Burnoj nera taip stipriai justi,bet vistiek siek tiek bent man nemalonu,net dantu pasta atrodo lyg tame aliejuje istirptu,nes visiskai nebeputoja g.gif
Atsakyti
naudoju spuogeliams, imaisau i kaukes. su dantu pasta bandziau, nepatiko, per astru
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 01 03, 15:23)
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate?  4u.gif

Nagi, atsakykit kas nors.. unsure.gif
Atsakyti
mano megstamiausias Australian body care, kainos nepamenu, gal 35-40lt, perku vaistinej
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 01 05, 00:48)
Nagi, atsakykit kas nors..  unsure.gif

perku cia arba cia, kainos ten surasytos.
Atsakyti
Naudoju patepti vabzdžių įkandimams ir įlašinu kelis lašus į molio kaukę ax.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu bus. Siandien pirkau Australian Body Care arbatmedzio alieju 30ml Euro vaistineje uz 34lt 59ct biggrin.gif akcija kazkokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 14:17)
Balina dantis? Ar kokiu čia tikslu? Esu kažkur skaičiusi, kad gerai dantims valyti, bet nepamenu kas gero  biggrin.gif  doh.gif

nepastebėjau, kad labai balintų g.gif aš daugiau dėl antibakterinio poveikio vartoju, vakare, kad kuo ilgiau bakterijos burnoj nesiveisų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 01 04, 20:57)
Burnoj nera taip stipriai justi,bet vistiek siek tiek bent man nemalonu,net dantu pasta atrodo lyg tame aliejuje istirptu,nes visiskai nebeputoja g.gif

burnoje jaučiamas ne kvapas, o skonis, ypač jei padaugini. aš kokią minutę ar dvi valau dantukus įprastai su dantų pasta, po to prakalauju burną, užlašinu, ant neišplauto dantų šepetuko vieną lašą aliejaus ir dar pavalau. Tokia veiksmų seka, nes kaip jau kažkas minėjo, aliejus "nugesina" dantų pastą ir ji nebeputoja schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(zhyi @ 2010 01 06, 19:22)
Gal kam aktualu bus. Siandien pirkau Australian Body Care arbatmedzio alieju 30ml  Euro vaistineje uz 34lt 59ct  biggrin.gif akcija kazkokia  smile.gif

blink.gif ką su tokiu kiekiu veikti blink.gif man ir 10 ml per akis, nežinau per kiek laiko pavyks suvartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 01 03, 17:23)
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate?  4u.gif

Pirkau Eurokos 10ml už 10lt. Kažkoks rusiškas, bet 100%.
Atsakyti
pradejau si alieju nadoti neseniai,ilasinu kelis lasiukus i sampuna ir tada trinu galva,tikrai geras poveikis smile.gif anksciau galva turejau plaut kasdien o dabar galiu kas antra ar net kas trecia diena,taip nebesiriebaluoja kaip ankscaiu.bandziau uzlasint ant dantu pastos,bet labai nepatiko,dantys buvo jautrus visa diena.
Atsakyti
Arbatmedžio aliejaus yra pirkti kiekvienoje vaistinėje. wink.gif

Naudoju spuogams patepti, įlašinu kelis lašus į aliejaus plaukų kaukę, galima į šampūną, balzamą lašinti, nuo uodų įkandimo tepti.
Atsakyti