bet juk šio aliejaus kvapas labai intensyvus, kaip jūs jį pakenčiate burnoje....
QUOTE(kadaginė vanta @ 2010 01 04, 12:00)
bet juk šio aliejaus kvapas labai intensyvus, kaip jūs jį pakenčiate burnoje....
Burnoj nera taip stipriai justi,bet vistiek siek tiek bent man nemalonu,net dantu pasta atrodo lyg tame aliejuje istirptu,nes visiskai nebeputoja
naudoju spuogeliams, imaisau i kaukes. su dantu pasta bandziau, nepatiko, per astru
QUOTE(Black&White @ 2010 01 03, 15:23)
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate?
Nagi, atsakykit kas nors..
mano megstamiausias Australian body care, kainos nepamenu, gal 35-40lt, perku vaistinej
Naudoju patepti vabzdžių įkandimams ir įlašinu kelis lašus į molio kaukę
Gal kam aktualu bus. Siandien pirkau Australian Body Care arbatmedzio alieju 30ml Euro vaistineje uz 34lt 59ct akcija kazkokia
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 14:17)
Balina dantis? Ar kokiu čia tikslu? Esu kažkur skaičiusi, kad gerai dantims valyti, bet nepamenu kas gero
nepastebėjau, kad labai balintų aš daugiau dėl antibakterinio poveikio vartoju, vakare, kad kuo ilgiau bakterijos burnoj nesiveisų
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 01 04, 20:57)
Burnoj nera taip stipriai justi,bet vistiek siek tiek bent man nemalonu,net dantu pasta atrodo lyg tame aliejuje istirptu,nes visiskai nebeputoja
burnoje jaučiamas ne kvapas, o skonis, ypač jei padaugini. aš kokią minutę ar dvi valau dantukus įprastai su dantų pasta, po to prakalauju burną, užlašinu, ant neišplauto dantų šepetuko vieną lašą aliejaus ir dar pavalau. Tokia veiksmų seka, nes kaip jau kažkas minėjo, aliejus "nugesina" dantų pastą ir ji nebeputoja
Papildyta:
QUOTE(zhyi @ 2010 01 06, 19:22)
Gal kam aktualu bus. Siandien pirkau Australian Body Care arbatmedzio alieju 30ml Euro vaistineje uz 34lt 59ct akcija kazkokia
ką su tokiu kiekiu veikti man ir 10 ml per akis, nežinau per kiek laiko pavyks suvartoti
QUOTE(Black&White @ 2010 01 03, 17:23)
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate?
Pirkau Eurokos 10ml už 10lt. Kažkoks rusiškas, bet 100%.
pradejau si alieju nadoti neseniai,ilasinu kelis lasiukus i sampuna ir tada trinu galva,tikrai geras poveikis anksciau galva turejau plaut kasdien o dabar galiu kas antra ar net kas trecia diena,taip nebesiriebaluoja kaip ankscaiu.bandziau uzlasint ant dantu pastos,bet labai nepatiko,dantys buvo jautrus visa diena.
Arbatmedžio aliejaus yra pirkti kiekvienoje vaistinėje.
Naudoju spuogams patepti, įlašinu kelis lašus į aliejaus plaukų kaukę, galima į šampūną, balzamą lašinti, nuo uodų įkandimo tepti.
Naudoju spuogams patepti, įlašinu kelis lašus į aliejaus plaukų kaukę, galima į šampūną, balzamą lašinti, nuo uodų įkandimo tepti.