Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

Naudoju arbatmedžių aliejų įvairių spuogelių dezinfekavimui, gydymui - labai patinka.

Iš vis labai arbatmedžio kvapas patinka rolleyes.gif dar galima naudoti patalpų dezinfekavimui - garinti ant lempos, masažui ar į vonią kokį lašelį įpilti...
Atsakyti
Tik neseniai nusipirkau, bet naudoju veidui, patepu spuogelius, ilasinu i krema, kauke smile.gif
noriu dar ir plauksm isbandyti smile.gif
Atsakyti
Na visur aplink gripas siaučia, o ši temukė apmirus blink.gif
aš buvau šiek tiek primiršus šitą gerą daiktą, bet prasidėjus gripui dabar dažnokai namus dezinfekuoju arbatmedžio aliejumi thumbup.gif rodos ir ligos nepuola... rolleyes.gif
Dar paskaičiau kad mergaitės su dantų pasta anudoja, reikės ir man pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi esu alergiska uodu ikandimams, tai arbatmedziu aliejus pats geriausias vaistas. Kadangi oda po ikandimo labai istinsta, tepu arbatmedzio aliejumi ir po keliu dienu patinimas zenkliai sumazeja.. O ir uodams tas kvapas turbut per aitrus, todel nebelenda prie manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kadangi jis turi antiseptini poveiki ir saugo nuo grybelio-as ji naudoju pedikiuro vonelems smile.gif
Atsakyti
Arbatmedžių (mirtenių) aliejų naudoju garindama veidą (kartu su inhaliacijom) ir lašinu į veido kaukę smile.gif
Atsakyti
tiesiog nežinau blink.gif ką galima rašyti šioje svetainėje, nes viską įvardija kaip "reklamą" g.gif
Asmeniškai arbatmedį EA naudoju visur : ruošdamas masažo aliejus, dezinfekuodamas patalpą, arba maišaus su druska, kurią po to naudoju kūno įtynimui pirtyje.
Atsakyti
As nesenai per kaledas tik pradejau naudot ir tfu tfu tfu kol kas lb patenkinta, nes vienintelis, kuris apgydo man spuogus doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TipuTapu @ 2009 08 29, 12:02)
Esu bandzius, kaip priemone nuo spuogeliu, bet kad 0 poveikio  schmoll.gif

Su sunku patiket.. man pask metu ziauriai beria smakra.. nieks nepdaejo, tik aliejus isdziovina normaliai ir apgyde 4u.gif
Atsakyti
užlašinu ant dantų šepetuko po lašiuką kai valausi dantukus biggrin.gif
dar tepu lūpas kai pajuntu, kad herpesas kabinasi
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 01 03, 14:15)
užlašinu ant dantų šepetuko po lašiuką kai valausi dantukus  biggrin.gif

Balina dantis? Ar kokiu čia tikslu? Esu kažkur skaičiusi, kad gerai dantims valyti, bet nepamenu kas gero biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O kiek tas arbatmedzio aliejus kainuoja? Ir kur ji perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 01 03, 15:15)
užlašinu ant dantų šepetuko po lašiuką kai valausi dantukus  biggrin.gif
dar tepu lūpas kai pajuntu, kad herpesas kabinasi

As irgi retkarciais uzlasinu,bet paskui visa diena toks lyg vaistu skonis burnoj(gerai,jei reikia bloga burnos kvapa panaikinti biggrin.gif ) smile.gif
Atsakyti