Mamytes ir ne tik, is karto atsiprasau, kad ne i ta tema rasau, bet i kurias tiktu rasyti visos uzdarytos tad cia pas jus kreipiuosi
turiu as toki klausima, na kvailas jis... bet paklausiu
Alyvuogiu aliejus plaukams. O jis turi buti specialus plaukams ar tinkamas is paprasto prekybos centro (maisto skyriaus)?
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 08 28, 13:26)
Mamytes ir ne tik, is karto atsiprasau, kad ne i ta tema rasau, bet i kurias tiktu rasyti visos uzdarytos tad cia pas jus kreipiuosi
Alyvuogiu aliejus plaukams. O jis turi buti specialus plaukams ar tinkamas is paprasto prekybos centro (maisto skyriaus)?
tema apie nat.aliejus: http://www.supermama...?...63&t=397319
Kiek zinau ir pati vadovaujuosi, pagrindinis kriterijus, kad tik butu nerafinuotas.
Esu bandzius, kaip priemone nuo spuogeliu, bet kad 0 poveikio
QUOTE(Uksnė @ 2009 03 14, 00:39)
Įlašinau 4 lašus šiandien į aliejaus ir medaus kaukę plaukams ir laikaiu visą dieną
gal galima butu daugiau apie tai.
paskui ta medu su arbatmedziu i plaukus. ir kie laikyt? o kaip issiplauna tokia kaukia?
QUOTE(Maserati @ 2009 06 11, 19:40)
pvz. veida tepu,ant dantu pastos uzlasinus dantis valau,kaip skalavimo skysti i vandenuka kelis lasus,i sampuna kelis laselius ilasinu,intymiai higienai(jei buna uzdegimas),skiedziu su vandeniu
vakant dantis su arbatmedziu ne tik balinami dantys, bet ir naikinamas blogas kvapas. sakoma, kad vienintele priemone panaikinanti kvapus po isgertuviu, yra arbatmedis
+ dar arbatmedzio ilasinus i kokia avalyne, naikinamas bet koks blogas kvapas.
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 13, 16:32)
aš turiu štai tokį et.arbatmedžio aliejuką
pradžioj tai buvau prisižaidus su juo, nes tepdavau tiesiai ant spuogiukų, tai oda tose vietose lb išsausėjo,
pradžioj tai buvau prisižaidus su juo, nes tepdavau tiesiai ant spuogiukų, tai oda tose vietose lb išsausėjo,
na, jis isvis sausina oda.
tad merginoms, kurios naudoja pvz suvilgius vata + arbatmedi veidui valyti, sakyciau, reik but atsargiems. nes ilgainiui lb gali issauseti oda.
QUOTE(vittie @ 2009 06 16, 13:06)
Norėjau pasiklaust kaip su naudojimu valantis, skalaujantis dantis - ar po to nebūna kokio graužimo? ir koks poveikis?
ir ar toks "pagerintas" šampūnas neriebalina plaukų?
ir ar toks "pagerintas" šampūnas neriebalina plaukų?
grauzimo jokio. siek tiek savitas skonis. bet prie jo priprantama
QUOTE(vaidicita @ 2009 07 09, 18:15)
girdejau kad padeda nuo vabzdziu ikandimu, ar kas bandet? gryna tepat?
padeda. reik tepti gryna.
QUOTE(Langoza @ 2009 09 25, 16:56)
paskui ta medu su arbatmedziu i plaukus. ir kie laikyt? o kaip issiplauna tokia kaukia?
viską sumaišau į vieną ir ištepu tolygiai plaukus. O kiek laikyt tai nežinau, dažniausiai laikau per naktį, o mažiausiai - 2 val. Išsiplauna normaliai, kaip ir visos aliejinės kaukės. Tik aš perplaunu su šamoūnu 2 kartus.
QUOTE(Uksnė @ 2009 09 25, 15:05)
viską sumaišau į vieną ir ištepu tolygiai plaukus. O kiek laikyt tai nežinau, dažniausiai laikau per naktį, o mažiausiai - 2 val. Išsiplauna normaliai, kaip ir visos aliejinės kaukės. Tik aš perplaunu su šamoūnu 2 kartus.
dekui, reiks bandyt
[quote=Langoza,2009 09 25, 16:56]
vakant dantis su arbatmedziu ne tik balinami dantys, bet ir naikinamas blogas kvapas. sakoma, kad vienintele priemone panaikinanti kvapus po isgertuviu, yra arbatmedis
Skaiciau,kad su naudojant arbatmedu negalima valyti kasdien dantu,nes perdaug stipru burnai:) pvz tik keleta kartu per savaite galima.
Skaiciau,kad su naudojant arbatmedu negalima valyti kasdien dantu,nes perdaug stipru burnai:) pvz tik keleta kartu per savaite galima.
naudoju stai toki arbatmedio aliejaus rutulini piestuka mano aukselis cia,mano oda riebi,tad jos tikrai neissausina ji atrodo lb super,jau naudoju 3buteliuka pasaka kaip dziaugiuos kad pabandziau ji,neber jokiu spuogeliu,oda gaivesne lygesne
QUOTE(zirniuke1990 @ 2009 09 25, 21:29)
naudoju stai toki arbatmedio aliejaus rutulini piestuka mano aukselis cia,mano oda riebi,tad jos tikrai neissausina ji atrodo lb super,jau naudoju 3buteliuka pasaka kaip dziaugiuos kad pabandziau ji,neber jokiu spuogeliu,oda gaivesne lygesne
O kokia cia firma,kaina?
cia australiskas aliejus jo kainyte dbr be akcijos apie 28lt australian gold ar kaip kur yra ikeltas paweiksliukas pries pora zinuciu
QUOTE(Maserati @ 2009 09 25, 15:08)
taip, tas tiesa. rekomenduoja pradejus valytis dantis su arbatmedziu, pirmas 2 savaites ta daryti kasdien, po to - tik karta per savaite.
sveikutes
girdejau toki dalyka kad kai viduj lupos issikelia tokie pulinukai tipo irgi padeda ar tikrai ar galima jo tepti ir kiek reiktu laiko ir kartu per diena tepti ji
aciu
girdejau toki dalyka kad kai viduj lupos issikelia tokie pulinukai tipo irgi padeda ar tikrai ar galima jo tepti ir kiek reiktu laiko ir kartu per diena tepti ji
aciu