Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

Pasakysiu viena ačiū SM aciuks.gif netyčia radau šia temą, perskaičiau ir aš nutariau išbandyti (nes kankino daug bėdų su slapimo pusle, bei pienlige) tai va galiu drąsiai teigti, kad aliejukas man padėjo, po 2 sav. naudojimo (dariausi voneles su pora lašiukų aliejaus) pastėbėjau daug gerų pokyčių thumbup.gif , bet tai ne vienintelė paskirtis valausi dantis su lašiuku šio aliejaus, bandysiu žiūrėti ar balins dantis kaip čia minėjo kitos merginos, su spuogais neturiu bėdų, o puslelinė dažnai kankina vyrą, tai kai pasirodys ant jo ir išbandysiu biggrin.gif

dėl kvapo tai nera jis super, bet pakest galima
Atsakyti
Uzlasinu ant dantu pastos keleta lasu,patinka,kad gaivina + gerai dezinfekuoja:)taip pat galima lasinti i vandeni ir naudoti kaip skalavimo skysti burnai.
Dar dregna veiduka retkarciais grynu aliejum istepu smile.gif masazuoju,kol isigeria.
Atsakyti
man tai jis patinka, bet naudoju tik nuo spuogeliu kokiu nors
Papildyta:
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 02 28, 23:06)
merginos, gal esat turejusios abc autralian arbatmedzio aliejaus piestuka?  g.gif ziuriu, kad atsirado kazkokios drumzles jame (pirkau pries 2-3 menesius)  unsure.gif ar galima ir toliau ji naudot ar jau mest lauk?  doh.gif

as tai naudojau ir po tu drozliu, man kazkaip pasirode kad jos labai jau panasios i blizgucius nuo dangtelio. tai nieko neatsitiko:)
Atsakyti
Įlašinau 4 lašus šiandien į aliejaus ir medaus kaukę plaukams ir laikaiu visą dieną smile.gif
Atsakyti
Mamai daviau sio aliejaus kai pamaciau koks herpis ant lupos is niekur nieko per nakti isaugo blink.gif tai per 2-3 kaip niekur nieko vaiksciojo. Bet man rodos tepe ne tik arbatmedzio alieju bet ir ta vaistuka herpiams gydyt, tai nezinau ar kad abu tepe taip greit praejo ar kaip cia. Nes vien tepaliuku gi apie savaite gyja. Zodziu uzprase kad dar nupirkciau
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 03 19, 22:31)
Mamai daviau sio aliejaus kai pamaciau koks herpis ant lupos is niekur nieko per nakti isaugo  blink.gif tai per 2-3 kaip niekur nieko vaiksciojo. Bet man rodos tepe ne tik arbatmedzio alieju bet ir ta vaistuka herpiams gydyt, tai nezinau ar kad abu tepe taip greit praejo ar kaip cia. Nes vien tepaliuku gi apie savaite gyja. Zodziu uzprase kad dar nupirkciau

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir dar karteli schmoll.gif tepaliukams- man nuo vieno tokio tepaliuko per pusvalandi taip istino lupa, kad net valgyti negalejau doh.gif Ismeciau as ta tepala ir niekada daugiau tokiu bandymu nedarysiu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 23:55)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ir dar karteli  schmoll.gif  tepaliukams- man nuo vieno tokio tepaliuko per pusvalandi taip istino lupa, kad net valgyti negalejau  doh.gif Ismeciau as ta tepala ir niekada daugiau tokiu bandymu nedarysiu

nu tai dar karta - kas tinka vienam, netinka kitam biggrin.gif
Atsakyti
O kur butu galima maza kieki jo nusipirkti? Noreciau pabandyt pagydyt spuogelius su siuo aliejumi. Tai galvoju gal kokioje Eurokos bus?
Atsakyti
As eurokose perku, tai ten kiek maciau tik 10ml buteliukais. Ten prie visokiu zvakiu, ir panasiai, tipo relaksaciniu daikciuku ax.gif as irgi pabandymui nusipirkau, bet kai visur pradejau naudot, tai menesiui kazkur uzteko to buteliuko
Atsakyti
o kokia mazdaug 10 ml kaina?
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 03 20, 11:56)
As eurokose perku, tai ten kiek maciau tik 10ml buteliukais. Ten prie visokiu zvakiu, ir panasiai, tipo relaksaciniu daikciuku  ax.gif as irgi pabandymui nusipirkau, bet kai visur pradejau naudot, tai menesiui kazkur uzteko to buteliuko

prie žvakių?
tai gal jie ne eterinis, o aromatinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 03 21, 00:26)
o kokia mazdaug 10 ml kaina?

Nueik i kokia maxima, ar senukus ir nusipirk Metos firmos EA, o dar geriau i Kvapu namus
Atsakyti