Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

Kai plaunu plaukus, keleta lasiuku ilasinu arbatmedzio EA i sampuna. Atseit skatina plauku augima, stiprina saknis, saugo nuo pleiskanu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunycia @ 2009 02 26, 10:00)
o as taip pagalvojau :jei ilasinciau arbatmedzio aliejaus i intymios higienos prasusimosi zele ?gal kas taip darot ?kokiu santykiu lasinat/skiedziat ?

as to nedaryciau schmoll.gif, nes tai antibakterine priemone ir kasdien ja naudojant tiesiog panaikinti gerasias bakterijas, o tai sukels rimtesniu bedu ax.gif
Atsakyti
pasisakau už arbatmedžio aliejų thumbup.gif
kažkada maniau, kad jį tik skiestą galima ant odos tepti, tai pirkau jį iš tbs... bet taip perkant galima ir bankrutuoti doh.gif SM perskaičiau, kad arbatmedžio aliejų galima ir neskietą vis dėlto tepti todėl dabar perku Naujosios barmūnės 100 proc. ir labai sėkmingai spuogelius gydau mirksiukas.gif

galvoju pabandyti ir į šampūna kelis lašelis įsipilti plaunant (nes plaukai labai linkę riebaluotis) bet dar kažkaip bijau g.gif
Atsakyti
man arbatmedžio aliejus yra priemonė numeris 1 kai koks spuogelis iškyla, patepu vakare ir ryte jau nebėr thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 02 26, 22:07)
galvoju pabandyti ir į šampūna kelis lašelis įsipilti plaunant (nes plaukai labai linkę riebaluotis) bet dar kažkaip bijau g.gif

o ko bijai? daug kas lasina, tame tarpe ir as. tik nereikia daug privaryti to aliejaus, o pora lasiuku i delna.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 27, 22:05)
o ko bijai? daug kas lasina, tame tarpe ir as. tik nereikia daug privaryti to aliejaus, o pora lasiuku i delna.

na šiaip aš tokia nelinkusi eksperimentuoti, bet po tokių rekomendacijų motyvacija atsiranda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 13:49)
Kai plaunu plaukus, keleta lasiuku ilasinu arbatmedzio EA i sampuna. Atseit skatina plauku augima, stiprina saknis, saugo nuo pleiskanu.  bigsmile.gif

plauku stiprinimui ir augimo skatinimui labiau rozmarinu eterinis tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 27, 22:38)
plauku stiprinimui ir augimo skatinimui labiau rozmarinu eterinis tinka  ax.gif

aham, zinau, ir zadu pirkti. 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal esat turejusios abc autralian arbatmedzio aliejaus piestuka? g.gif ziuriu, kad atsirado kazkokios drumzles jame (pirkau pries 2-3 menesius) unsure.gif ar galima ir toliau ji naudot ar jau mest lauk? doh.gif
Atsakyti
Tai vat nusipirkau ir teplioju spuogelius, zaidzeles po ju. Tai islindusius nelabai greiatai sugydo, po kokiu 3 dienu dazno tepliojimo jis itk man nusiima sudziuves, bet zaizdeles po ju tai superiskai gydo thumbup.gif Giluminiam spuogui irgi nepastebejau poveikio g.gif Bet is esmes juo patenkinta. isilasinau as jo i vonia su druska ir veida prausiau, prausiau, 15 mien pagulejau, tai visus sasiukus ant veio atmirkino ir po jais pasilikusius brudus itrauke i virsu. Sasiukus tik nubraukiau ir vel teplioju aliejum, tai pastebimai graziai gyja ir jau nepasidare jokio brudo tose vietose.
QUOTE(ramunycia @ 2009 02 26, 11:00)
o as taip pagalvojau :jei ilasinciau arbatmedzio aliejaus i intymios higienos prasusimosi zele ?gal kas taip darot ?kokiu santykiu lasinat/skiedziat ?

Man irgi tokia mintis sove siandien g.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 26, 20:37)
as to nedaryciau  schmoll.gif, nes tai antibakterine priemone ir kasdien ja naudojant tiesiog panaikinti gerasias bakterijas, o tai sukels rimtesniu bedu  ax.gif

O jei pabandyt ne kasdien naudojant g.gif As galvoju, jei pienlige kamuoti pradeda, gal ir nepakenktu? unsure.gif

Beje, kur galima nusipirkti didesnes pakuotes arbatmedzio aliejaus? As eurokose gavau tik 10ml, tai pabandymui gerai, bet as pabandziau ir man patiko thumbup.gif Noriu dar ir daugiau biggrin.gif
Ir man jis visai nesmirdi, o kvepia biggrin.gif O vyras negali pakest lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juruze: 02 kovo 2009 - 14:53
QUOTE(juruze @ 2009 03 02, 14:41)
Man irgi tokia mintis sove siandien  g.gif
O jei pabandyt ne kasdien naudojant  g.gif As galvoju, jei pienlige kamuoti pradeda, gal ir nepakenktu? unsure.gif
Beje, kur galima nusipirkti didesnes pakuotes arbatmedzio aliejaus?

Tai tik tuo atveju jei pienlige kamuoja ir tinka naudoti, nes tokiu budu tai yra gydymoji priemone
LT nebent eiti i Kvapu namus ir prasyti didesnio kiekio, kitur tai vargu ar yra. Tiesa, kainos KN didesnes nei kur kitur, bet ir kokybe labai gera
Atsakyti
as irgi kažkada turėjau australian bodycare alieju. Kvapas šlykštokas, bent jau man, bet kiek prisimenu, tai jį skiestą viskam naudot reikia. Nors spuogelius užtepdavau ir su grynu. Lb naudingas, reikės ir dbr nusipirkt. Jį prisimenu naudojau ir kai pienligė buvo užėjus, tik nžn kokiu santykiu skiest.
o šiaip daug kam
Atsakyti