as naudoju krema veidui su arbatmedzio aliejumi, tai nuo spuogu man labai padeda vakare pasitepu, ryte spuogeliai tokie apdziuve buna, beveik nesimato, o i vakara ir visai pranyksta
Turejau "Aromatikos" atbatmedzio aliejuka, naudojau spuogeliams, tepiau kiekviena spuogeli. Dar ilasindavau pora laseliu i molio kauke.
naudoju tik kai molio kauke tepliojuos ant veido nes siaip jokio poveikio nejauciu.... kai pirkau maniau pades nuo spuogu-tepiau gynu-deja tad i kauke ilasinu- sunaudot juk reikia daikta ir siaip jausmas malonus, tik rezultato nematau kokio akivaizdaus ar stebuklingo
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 18, 19:11)
o jezau, kaip tu gali ji kaitint aromatinej lemputej? jis gi taip dvokia
man jis savotiškai kvepia
As arbatmedzio alieju naudoju ihaliacijoms,kadangi mano sunus daznai serga laringitu,tai as ipilu i karsta vadeni kelis lasiukus ir taip pakvepuojam
dar visai neseniai, ir as arbatmedzio alieju naudojau spuogams, bet, kai prasitariau kosmetologei, ji patare, taip nedaryti, kadangi, jis apdziovina spuoga, bet viso riebalo ir kito s.. is po odos neisstumia. Taip po oda visokie reibaliukai ir nesvarumai ir lieka, oda uzsikemsa. O spuogam iskelti is po odos rekomendavo vaisiu rugsti
O arbatmedzio alieju as naudoju dazniausiai kaip dezinfecine priemone, pvz. po pirties ar baseino, kojom, po antakiu pesiojimo, mazom zaizdelem dezinfekuoti
O arbatmedzio alieju as naudoju dazniausiai kaip dezinfecine priemone, pvz. po pirties ar baseino, kojom, po antakiu pesiojimo, mazom zaizdelem dezinfekuoti
QUOTE(ebi @ 2008 03 23, 22:17)
dar visai neseniai, ir as arbatmedzio alieju naudojau spuogams, bet, kai prasitariau kosmetologei, ji patare, taip nedaryti, kadangi, jis apdziovina spuoga, bet viso riebalo ir kito s.. is po odos neisstumia. Taip po oda visokie reibaliukai ir nesvarumai ir lieka, oda uzsikemsa. O spuogam iskelti is po odos rekomendavo vaisiu rugsti
o as ne uz ka ant veido netepciau tokios rugsties (suprantu dar kai tokias proceduras daro moterims, kurios budamos 40 atrodo 60)
Taciau mielai ant veido uzsitepu juodojo molio kauke su arbatmedzio EA ir efektas buna
Tai manau panašiai kaip vaisių rūgštis veikia ir vandenilio peroksidas . Nes jis išvalo porą ir džiovina. Bet jei keliasi guzas iš kurio paskui bus spuogas, tai man geriau patepti arbatmedžio aliejumi, kad neišsikeltų tas pūlis, nes po to ilgai reikės gydyti tą vietą. O artbatmedžiu pasitepus laiku galima išvengti didelių odos problemų. Beje, vyras mano buvo prasikirtęs kojoj tokią žaizdą negražią, tai su vandenilio peroksidu ir arbatmedžiu gydant kuo puikiausiai užgijo ir jokių pūlių nebuvo. Beje, mes irgi aliejinėj žvakutėj kai sergam arbatmedžio pakaitinam - puiki oro dezinfekcija, dar žinoma reikia nepamiršti prasivėdinti kambarį.
Prisiskaičiau aš čia ir susigundžiau - ieškosiu
o as taip pagalvojau :jei ilasinciau arbatmedzio aliejaus i intymios higienos prasusimosi zele ?gal kas taip darot ?kokiu santykiu lasinat/skiedziat ?