as spuogus isokusius pateplioju arbatmedzio aliejaus piestuku,bet,kad nelabai padeda...
As pirma tepiau spuogus su grynu arbatmedziu aliejuku,o po to isbandziau su piestuku.Man labiau padejo grynas, o ne piestukinis.
QUOTE(jurgitanor @ 2008 01 20, 01:24)
kadangi mane irgi uzpuole spuogai tai nusipirkau ABC aliejuka 100 proc.
na man tokio poveikio nuo aliejuko nebuvo, kad kita diena spuogo nebebutu
turiu ir tonika ABC, jau puse buteliuko suvartojau tai poveikio nelabai matyti
tai dabar dar nusipirkau ir prausikli, po jo oda labai svelni, bet tik kolkas tiek
tad kai pavartosiu visus kruvoje ir ilgesni laika pranesiu gauta rezultata
na man tokio poveikio nuo aliejuko nebuvo, kad kita diena spuogo nebebutu
turiu ir tonika ABC, jau puse buteliuko suvartojau tai poveikio nelabai matyti
tai dabar dar nusipirkau ir prausikli, po jo oda labai svelni, bet tik kolkas tiek
tad kai pavartosiu visus kruvoje ir ilgesni laika pranesiu gauta rezultata
na va galiu pasakyti rezultata
tikrai kazko stebuklingo nepastebejau
kaip cia buvo rasoma kad jau kita diena spuogo nebera, man tepant su grynu aliejumi spuogas nyksta nuo 3 ir daugiau dienu
siaip labai patiko isilasinti lasu i vonia, na oda tai minkstute buna
bandau dabar plauti plaukus, nes man irgi plaukai byra (turbut nuo perdidelio smegenu kiekio )
prausiklis kad butu stebuklingas irgi nepasakyciau bet ir blogo zodzio negaliu sakyti, gerai nuprausia, minksta odyte
o tonikas kaip tonikas
man inkstyriniai spuogai dingo kai isigijau naktini normalios odos krema Apotheker Scheller
va cia tai rezultata tikrai pastebejau, galiu drasiai pasakyti, kad po poros naktu oda 90 procentu lygesne tapo
bet tai nereiskia kad taip visoms bus
As irgi spuogus tepu grynu arbatmedzio aliejumi..labai padeda
Aš irgi turiu ABC arbatmedžio aliejuką. abu su vyru dažnai naudojame. Spuogus visada patepu, voneles nuo pienligės darausi, kai pradeda puslelinė keltis iškart patepu ir . Kai baigsis, vėl tokį patį pirksiu. Ir kvapas man jo visai neblogas.
Na, aš naudoju "Barmunės" arbatmedžio aliejų. Ir kai pūslelinė prasideda, ir kai peršalu (tada duše naudoju ar į aromatinę žvakę įlašinu). Popierėlyje rašo, kad galima ir truputį užlašinti ant dantų pastos (balina ir šiaip gerai), bet kai pabandžiau, tai nors lašelį užlašinau, tai taip kartu buvo
Kartais arbatmedžio nelabai pakanka gydyti pūslelinę, tai dar gydymo metu naudoju ir ibumetino tabletėlę. Ją perskeliu ir į miltelius įlašinu vandenuko. Pasidaro košelė ir ja patepu pūsleles. Taigi- dieną naudoju tabletėlės košytę, vakare- arbatmedžio aliejų- tai per 2 dienas pūslelės jau ir užgyja
Kartais arbatmedžio nelabai pakanka gydyti pūslelinę, tai dar gydymo metu naudoju ir ibumetino tabletėlę. Ją perskeliu ir į miltelius įlašinu vandenuko. Pasidaro košelė ir ja patepu pūsleles. Taigi- dieną naudoju tabletėlės košytę, vakare- arbatmedžio aliejų- tai per 2 dienas pūslelės jau ir užgyja
Spuogams man nis nelabai padeda, dabar lašinu į šampūną plaukų, plaukams gal truputį geriau, bet mano pleiskanų jis nenaikina
QUOTE(jurvite @ 2008 03 17, 12:53)
Popierėlyje rašo, kad galima ir truputį užlašinti ant dantų pastos (balina ir šiaip gerai), bet kai pabandžiau, tai nors lašelį užlašinau, tai taip kartu buvo
Aš tai kartą į keletą mėnesių taip prasivalau dantis. Kadangi prie kvapo pripratau tepdama spuogus, tai ir skonis tada ne toks baisus gaunas, bet tikrai gerai atgaivina
O spuogam kartais naudoju, kad spaust jų nereikėtų, tiesiog ausų krapštuką su arbatmedžio aliejum priglaudziu prie spuogo ir palaikau 0,5-2 min ir tada nudegina "prinokusią" spuogo viršūnę ir nereikia su pirštais spaust
Arbatmedžio aliejų ir aš naudoju - kadangi man dažnai būna bėdų su gerkle, greit peršalu ir labai ima skaudėti, perštėti gerklę - tai mano priemonė - arbatmedžio aliejus, keliais jo lašiukais šiltame vandenyje praskalauju gerklę, namuose aromatinę lemputę pakaitinu su arbatmedžio aliejumi, oras ušsidezinfekuoja, o jo pakvėpavus ir nosis atsilaisvina, čia slogos atveju.. Ir nuo spuogu naudoju, tepu gryną ant spuogelio iškilusio, ir plaukams plauti - į šampūną kelis lašelius aliejuko, dantims pravalyti irgi ant pastos kokį lašiuką užlašinu - gerai išdezinfekuoja burnos ertmę, dantis, bet kad balina dantis - nepasakyčiau naudoju ir nuo pienligės. Dar arbatmedžio aliejaus keliais lašeliais ant šuns šampūno išmaudau šunį - dingsta blusos, o ir kailis tvirtesnis būna, taip nesišeria... kažkaip daug kur galima tą aliejuką panaudot tiek kad kvapas man asmeniškai nėra malonus, bet jį pakęsti galima
o jezau, kaip tu gali ji kaitint aromatinej lemputej? jis gi taip dvokia
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 18, 19:11)
as ji maisau su citrina -kvapas visai normalus
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 18, 19:11)
prie to kvapo priprantama man kaip tai "uždvokia" tai aš imu įsivaizduot kaip viskas išsidezinfekuoja mano namuose, namų oras O jei jau nepakenčiama darosi, tai įlašinu ir levandų aliejuko truputuką