Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(Gustuke @ 2008 01 20, 23:07)
aš tai grynu tepu, man nedegina ax.gif

uj uj... kad ir nedegina, verciau gryno netepk. visgi stipri koncentracija tame arbatmedziu aliejiuje... unsure.gif negalima taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 21, 08:24)
uj uj... kad ir nedegina, verciau gryno netepk. visgi stipri koncentracija tame arbatmedziu aliejiuje...  unsure.gif negalima taip.  g.gif

Yra keletas eterinių aliejų, kuriuos galima grynus tepti ant odos. Arbatmedžio aliejus vienas jų tongue.gif Bet jei oda jautri ar netoleruoja jo, tada jau kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 21, 08:24)
uj uj... kad ir nedegina, verciau gryno netepk. visgi stipri koncentracija tame arbatmedziu aliejiuje...  unsure.gif negalima taip.  g.gif

doh.gif nu nekalbekit ko nezinote - arbatmedzio ir levandu aliejus galima tepti grynus, kitus butina skiesti ir tai daroma su augaliniais aliejais, o ne su vandeniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 21, 10:50)
doh.gif  nu nekalbekit ko nezinote - arbatmedzio ir levandu aliejus galima tepti grynus, kitus butina skiesti ir tai daroma su augaliniais aliejais, o ne su vandeniu  schmoll.gif

nezinociau, nekalbeciau. nebent yra skirtingu tu arbatmedziu alieju. kai as pirkau, buvo ilgiausia instrukcija dezutej kur naudot ir pan. ir aiskiausiai buvo parasyta - netepti gryno ant odos.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 21, 12:37)
nezinociau, nekalbeciau. nebent yra skirtingu tu arbatmedziu alieju. kai as pirkau, buvo ilgiausia instrukcija dezutej kur naudot ir pan. ir aiskiausiai buvo parasyta - netepti gryno ant odos.

na pas mane instrukcijoje parašyta, kad arbatmedį galima gryną tepti ant odos, aš taip ir darau tik svarbu neperdaug ax.gif
Atsakyti

Tai kokios firmos pirkot eterinį aliejų, kad tokią info radot..?
Arba kažka gal ne taip supratot, nes labai jau įdomi informacija...
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 01 20, 19:32)
taip, rusisko molio, kur buna pardese po 1,99lt.  mirksiukas.gif

cia kokiam droge tureciau rasti ane? nes niekad nebandzius molio kaukiu jokiu... ax.gif
Atsakyti

o instrukcija buvo apie arbatmedi konkreciai ar apskritai apie EA, nes as turiu ir instrukciju ir knygu apie aromaterapija, tiek lietuviu, tiek anglu kalbomis, plius viena draugaite magistrini rase is eteriniu - arbatmedi ir levandu galima ir gryna biggrin.gif
Bet jei tau netinka- skiesk -tik jau ne vandeniu doh.gif

QUOTE(_adlim @ 2008 01 21, 19:53)
cia kokiam droge tureciau rasti ane? nes niekad nebandzius molio kaukiu jokiu... ax.gif

taip, droge, eurokose, kartais Rimi, vilkpedeje ir t.t.
Atsakyti
Aš naudoju Arbatmedžių EA jau senokai, kaip dezinfekuojančią, antiseptinę, vabzdžius atbaidančią priemonę, orą gryninančią.
Dažniausiai tepu gryną veidui ir kūnui nedideliems odos plotams, nes labai džiovina(kai kas sako degina biggrin.gif ) ir garuodamas erzina akis, jei skruostų srity. O jei noriu visą kūną, tai į kūno kremą įsilašinu kelis ar keliasdešimt lašų sumaišau ir įtrinu. Veiksmingiausiai dezinfekuoja spuogus thumbup.gif . Dar kaukė darau plaukams: į truputį alyvuogių aliejaus įlašinu ir tepu plaukus, laikau ilgai, užsiimu tuo reikalu, jei nereikia niekur važiuoti tądien. rolleyes.gif Išsiplovus plaukai švelnūs pamaitinti essen.gif lotuliukas.gif .
Naudoju ukrainietišką Aromatika. Skaičiavau ml, kad jis lyg truputį pigesnis ax.gif . Čia rasite apie jį truputį informacijos rusiškai 4u.gif O čia apie kitus EA
Atsakyti
As taip pat naudoju arbatmedzio alieju, tai man jis labai gerai dziovina spuogus smile.gif bei labai gerai gydo nudegintas vietas, nes karta nusideginau pirsta, tai juo pasitepus praejo visas skausmas ir labai greitai uzgijo zaizda. thumbup.gif
Atsakyti
reikes ir man pabandyti sita alieju unsure.gif gal pades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2008 01 28, 12:51)
reikes ir man pabandyti sita alieju unsure.gif gal pades  unsure.gif

man jis tik šiek tiek padeda ax.gif
Atsakyti