Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(*leila* @ 2007 11 18, 20:16)
As tai pirkau is body shop'o aliejuka,tai naudoju spuogeliams,teplioju kaskart kai tik po ranka,taip pat jei pusleline uzpuola(nera jokio skirtumo ar su zovirax ar su arbatmedzio aliejuku tepu,bet sitas bent naturalus thumbup.gif ),dabar dar isbandysiu daugiau visokiu gudrybiu,apie kurias cia prisiskaiciau.... 4u.gif

kam is TBS pirkt u 17 lt, jei tomas philipse alkmene uz 4 lt 10 ml pirkau, na nebent norite moketi uz tai kad ant buteliuko parasyta The body shop mastau.gif swoon.gif nemanau kad kazkuom ten labai skiriasi..bent jau raso kad 100 proc naturalus aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 16 gruodžio 2007 - 21:11
QUOTE(ausriuks @ 2007 11 18, 16:42)
O as dar ir i sampuna ilasinu, tai plaukai kokie svelnus po to  thumbup.gif

pora savaiciu ir as jau pora savaiciu plaunu plaukus su sampunu sumaisytu su arbatmedziu, bet man plaukai kaip tik atvirksciai - pasidare tokie siaudiniai, sunkiau sukuojasi schmoll.gif bet uztat padeda nuo slinkimo, tai galvoju pakentesiu siek tiek g.gif

QUOTE(Kelsey @ 2007 12 16, 19:34)
nusipirkau. jeeeezau, nu ir kvapelis mega_shok.gif isvis tai pirma mano kosmetine priemone, kuri taip dvokia  biggrin.gif ziuresiu, jei nebus naudos jokios, tai mesiu lauk as ta smirduka  biggrin.gif Jau ir namiskiai siandien klause, kas cia taip dvokia, kai dariau molio kauke su juo biggrin.gif

o as viena vakar sugalvojau irgi spuogelius pasitepliotai, tai vyras pasake jei dar taip smirdesiu - i lova daugiau neileis lotuliukas.gif dabar tepliojiuosi rytais - prie kvapo jau baigiu priprast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 16, 19:06)
man tai butent ginekologe rekomendavo taip i 200ml virinto vandens 14 lasiuku arbatmedzio aliejaus ir su tokiu tirpalu praustis kas antra diena daugmaz....

O ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2006 12 23, 01:15)
jo ir jis labai geras! patepi iskilusi spuogiuka, o jau kt diena jo nebelieka.  thumbup.gif

kadangi mane irgi uzpuole spuogai tai nusipirkau ABC aliejuka 100 proc.
na man tokio poveikio nuo aliejuko nebuvo, kad kita diena spuogo nebebutu verysad.gif

turiu ir tonika ABC, jau puse buteliuko suvartojau tai poveikio nelabai matyti verysad.gif

tai dabar dar nusipirkau ir prausikli, po jo oda labai svelni, bet tik kolkas tiek verysad.gif

tad kai pavartosiu visus kruvoje ir ilgesni laika pranesiu gauta rezultata smile.gif
Atsakyti
[quote=jurgitanor,2008 01 20, 00:24]
na man tokio poveikio nuo aliejuko nebuvo, kad kita diena spuogo nebebutu verysad.gif

turiu ir tonika ABC, jau puse buteliuko suvartojau tai poveikio nelabai matyti verysad.gif

tai dabar dar nusipirkau ir prausikli, po jo oda labai svelni, bet tik kolkas tiek verysad.gif

tad kai pavartosiu visus kruvoje ir ilgesni laika pranesiu gauta rezultata smile.gif
[/quote

aš pesimistiškai pasakysiu,kažin ar išsvajotas rezultatas bus ax.gif bet linkiu sėkmės kovoje su tais bjaurybėm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 12 16, 21:29)
pora savaiciu ir as jau pora savaiciu plaunu plaukus su sampunu sumaisytu su arbatmedziu, bet man plaukai kaip tik atvirksciai - pasidare tokie siaudiniai, sunkiau sukuojasi schmoll.gif  bet uztat padeda nuo slinkimo, tai galvoju pakentesiu siek tiek  g.gif

gal lb daug to arbatmedziu aliejaus i sampuna pili?
as kai pradejau ji naudot, irgi buvo pasidare plaukai truputi siurkstesni. bet paskui maziau kazkaip pradejau deti, ir tikrai pasidare svelnuciai. o ir slinkimas tikrai zenkliai sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitanor @ 2008 01 20, 02:24)

turiu ir tonika ABC, jau puse buteliuko suvartojau tai poveikio nelabai matyti  verysad.gif

tad kai pavartosiu visus kruvoje ir ilgesni laika pranesiu gauta rezultata  smile.gif

turejau tonika ir aliejuka ABC nu zinokit man tai nuo spuogu ne kiek nepadejo schmoll.gif doh.gif tai dabar taip ir stovi tas aliejukas, siaip pasiteplioju kartais kai vabzdziai sugelia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2008 01 20, 15:46)
turejau tonika ir aliejuka ABC nu zinokit man tai nuo spuogu ne kiek nepadejo  schmoll.gif  doh.gif  tai dabar taip ir stovi tas aliejukas, siaip pasiteplioju kartais kai vabzdziai sugelia  ax.gif

o tu pabandyk toki varianta-pagarink veida virs kokiu nors arbatzoliu -tada pasidaryk molio kauke su vandeniu-ilasink arbatmedzio ir palaikyk, tada nusiplovus veida pasitepk spuogelius tuo paciu arbatmedziu, ir miegelio - gal pamatysi skirtuma atsikelusi ryte g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 20, 17:53)
o tu pabandyk toki varianta-pagarink veida virs kokiu nors arbatzoliu -tada pasidaryk molio kauke su vandeniu-ilasink arbatmedzio ir palaikyk, tada nusiplovus veida pasitepk spuogelius tuo paciu arbatmedziu, ir miegelio - gal pamatysi skirtuma atsikelusi ryte  g.gif

va cia skamba kaip isbandytas budas mirksiukas.gif manau isbandysiu 4u.gif , kai vel spuogai uzpuls (nors labai tikiuos,kad jau nebegris tie laikai)

p.s. o molio tai cia kur kaukes buna molio ar kokio kitokio reiktu pirkti?
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2008 01 20, 16:49)

p.s. o molio tai cia kur kaukes buna molio ar kokio kitokio reiktu pirkti?

taip, rusisko molio, kur buna pardese po 1,99lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Arbatmiedzio aliejus man labai padeda gydant herpes pusleles: kai tik pradeda keltis herpes pusleles ant lupos, is karto tepu arbatmedzio aliejumi, jeigu speju, tai jos beveik neissikelia, o jeigu ir buna puslele, tai grizusi namo is karto tepu siuo aliejuku ir jis sustabdo ju pletimasi ir greitai gydo. thumbup.gif
Taip pat patepu spuogelius, kad greiciau gytu.
BUKITE ATSARGIOS: grynas arbatmiedzio aliejukas gali nudeginti! todel as visada vatele sudrekinu vandeniu, tada uzlasinu aliejuko ir tik tuomet tepu.
Atsakyti
QUOTE(Madera @ 2008 01 20, 22:42)
BUKITE ATSARGIOS: grynas arbatmiedzio aliejukas gali nudeginti! todel as visada vatele sudrekinu vandeniu, tada uzlasinu aliejuko ir tik tuomet tepu.

aš tai grynu tepu, man nedegina ax.gif
Atsakyti