Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

As ji kartais i sampuna ilasinu i molio kauke veidui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniuke @ 2007 11 15, 12:11)
Ar i betkoki prausikli galima ilasint pora lasiuku arbatmedžio aliejaus?ar galima pvz ilasinti i drekinamaji veido krema?Ačiū

Galima smile.gif . Ir ant dantų pastos netgi gerai. Man padėjo arbatmedžio aliejukas, kai skaudėjo dantį, patepiau, ir skausmas nurimo. Esu ir į kremą lašinusi, bet dėl kvapo po to nebelašinau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 15, 12:59)
Galima  smile.gif . Ir ant dantų pastos netgi gerai. Man padėjo arbatmedžio aliejukas, kai skaudėjo dantį, patepiau, ir skausmas nurimo. Esu ir į kremą lašinusi, bet dėl kvapo po to nebelašinau  schmoll.gif .

ant dantu pastos lasinai tik kad skausma nuimtu, ar dar kokia funkcija atlieka?balina, stiprina emali ar panasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 11 15, 19:12)
ant dantu pastos lasinai tik kad skausma nuimtu, ar dar kokia funkcija atlieka?balina, stiprina emali ar panasiai?  g.gif

Arbatmedžio aliejus turi anitmikrobinių, antiseptinių savybių. Čia galima api jį paskaityti, kuo jis naudingas smile.gif
Arbatmedžių eterinis aliejus
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 15, 19:56)
Arbatmedžio aliejus turi anitmikrobinių, antiseptinių savybių. Čia galima api jį paskaityti, kuo jis naudingas  smile.gif
Arbatmedžių eterinis aliejus

dekui labai 4u.gif praves man sita info thumbup.gif
Atsakyti
fantastiskas dalykas! jis tikrai tinka viskam. o labiausiai mane gelbeja, kai sergu puliuojancia angina. 9 lasus reik ilasint y stikline vandens ir gargaliuot. nu, zinokit vaistas nr.1, per pora dienu baigiasi visos gerkles bedos thumbup.gif
Atsakyti
Dar pridursiu, kad šis aliejukas padeda toms, kurias kankina pienligė - į vandeniuką įlašinus kelis lašus arbatmedžio aliejaus, juo apsiplauti, o dar geriau pasėdėti tokiame tirpaliuke, netgi maudantis labai gerai ax.gif
Susirgus namiškiams, į indelį su vandeniu, kur apačioje žvakutė, o viršuje lėkštutė (nežinau, kaip vadinasi) irgi įlašinu kokius 3 lašelius šio aliejuko ir garinu - dezinfekuojasi kambariai smile.gif
Atsakyti
O as dar ir i sampuna ilasinu, tai plaukai kokie svelnus po to thumbup.gif
Atsakyti
as tai ilasinu pora lasu i molio kauke ir siaip kartais juo grynu veiduka pratrinu, nes oda linkusi spuoguotis in inkstyru nemazai
Atsakyti
As tai pirkau is body shop'o aliejuka,tai naudoju spuogeliams,teplioju kaskart kai tik po ranka,taip pat jei pusleline uzpuola(nera jokio skirtumo ar su zovirax ar su arbatmedzio aliejuku tepu,bet sitas bent naturalus thumbup.gif ),dabar dar isbandysiu daugiau visokiu gudrybiu,apie kurias cia prisiskaiciau.... 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau. jeeeezau, nu ir kvapelis mega_shok.gif isvis tai pirma mano kosmetine priemone, kuri taip dvokia biggrin.gif ziuresiu, jei nebus naudos jokios, tai mesiu lauk as ta smirduka biggrin.gif Jau ir namiskiai siandien klause, kas cia taip dvokia, kai dariau molio kauke su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 15, 23:08)
Dar pridursiu, kad šis aliejukas padeda toms, kurias kankina pienligė -  į vandeniuką įlašinus kelis lašus arbatmedžio aliejaus, juo apsiplauti, o dar geriau pasėdėti tokiame tirpaliuke, netgi maudantis labai gerai  ax.gif
Susirgus namiškiams, į indelį su vandeniu, kur apačioje žvakutė, o viršuje lėkštutė (nežinau, kaip vadinasi) irgi įlašinu kokius 3 lašelius šio aliejuko ir garinu - dezinfekuojasi kambariai  smile.gif

man tai butent ginekologe rekomendavo taip i 200ml virinto vandens 14 lasiuku arbatmedzio aliejaus ir su tokiu tirpalu praustis kas antra diena daugmaz....
Atsakyti