Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

O man kvapas patinka bigsmile.gif Bet man ir benzinas kvepia, taip kad as cia isimtis matyt hihihi.gif
Naudoju jau pora metu visur, kur tik galima. Gydo visokias zaizdeles, jau pamirsau kas yra pusleles ant pedu ar nudegimo skausmas - patepi laseliu iskart ir ryte jau ne kvapo zaizdeles. Nieko geriau uz naturalu arbatmedzio alieju nesu radus. Zinoma tai ne stebuklas ir ne visu galu vaistas, bet kaikur tiesiog nepamainoma priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 05 25, 14:51)
O man kvapas patinka bigsmile.gif Bet man ir benzinas kvepia, taip kad as cia isimtis matyt hihihi.gif
Naudoju jau pora metu visur, kur tik galima. Gydo visokias zaizdeles, jau pamirsau kas yra pusleles ant pedu ar nudegimo skausmas - patepi laseliu iskart ir ryte jau ne kvapo zaizdeles. Nieko geriau uz naturalu arbatmedzio alieju nesu radus. Zinoma tai ne stebuklas ir ne visu galu vaistas, bet kaikur tiesiog nepamainoma priemone smile.gif

mastau.gif o kaip pusles ant pėdų galima gydyti arbatmedžio aliejumi? blush2.gif
Atsakyti
maciau cia forume kad buvo parasyta kad gydo karpas, gal kas zino, ar be jokiu priemaisu ji reikia uztept ant karpos ar dar kazko reikia pridet??? g.gif
Atsakyti
gal kuri esat girdejus, kad galima kelis lasus arbatmedzio aliejaus i sampuna ilasint (kaip suprantu i ta kieki kuriuo plaunat) ir plaut plaukus. tik niekaip neatsimu kuom tai padeda ir ar teisybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 10 25, 13:30)
gal kuri esat girdejus, kad galima kelis lasus arbatmedzio aliejaus i sampuna ilasint (kaip suprantu i ta kieki kuriuo plaunat) ir plaut plaukus. tik niekaip neatsimu kuom tai padeda ir ar teisybe?  g.gif

Jei gerai atsimenu, padeda nuo slinkimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 10 25, 13:39)
Jei gerai atsimenu, padeda nuo slinkimo  bigsmile.gif

jei tu teisi, tai as esu vista lotuliukas.gif jau taip ilgai ieskau priemoniu nuo plauku slinkimo, kurios bent truputi padetu... o turiu po ranka dar viena ir neisbandyta doh.gif dekui uz atsakyma 4u.gif eisiu bandyt, gal pades

Atsakyti
Mano sūnui laringitas dažnai būna,tai aš įlašinu kelis lašus arbatmedžio aliejaus į vandenį ir taip pagarinu.Nu man tai labai gerai jis thumbup.gif ,nepakeičiamas vaistas.
Atsakyti
O as spuogeliams naudoju, tepu tik tas vietas, kur ju yra. Labai gerai apramina odele ir padziovina thumbup.gif Naturali priemone, labai patiko, isbandziau taskinius kremukus, bet aliejukas geriausiai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 10 27, 20:43)
O as spuogeliams naudoju, tepu tik tas vietas, kur ju yra. Labai gerai apramina odele ir padziovina  thumbup.gif  Naturali priemone, labai patiko, isbandziau taskinius kremukus, bet aliejukas geriausiai padeda.

aha - mano sesute irgi naudoja aliejuka spuogiukam gydyt - sake labai super thumbup.gif as tai dar nebandziau, gal irgi reiktu pabandyt g.gif
Atsakyti
man tai ABC natūralus arbatmedžio aliejukas yra pati geriausia priemonė nuo spuogu thumbup.gif dar nieko geresnio nesu bandžiusi... (o bandžiau tikrai nemažai) Per diena pasitepu kelis kartus ir dingsta spuogelis arba bent jau žymiai sumažėja... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrownedWithLaurel: 14 lapkričio 2007 - 08:57
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 11 14, 08:56)
man tai ABC natūralus arbatmedžio aliejukas yra pati geriausia priemonė nuo spuogu  thumbup.gif  dar nieko geresnio nesu bandžiusi... (o bandžiau tikrai nemažai) Per diena pasitepu kelis kartus ir dingsta spuogelis arba bent jau žymiai sumažėja...  biggrin.gif

Man ir šis aliejukas buvo išsigelbėjimas nuo spuogų, deja, dabar kažkodėl jis man jau nebepadeda verysad.gif
Atsakyti
Ar i betkoki prausikli galima ilasint pora lasiuku arbatmedžio aliejaus?ar galima pvz ilasinti i drekinamaji veido krema?Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudeniuke: 15 lapkričio 2007 - 12:12